Môžem jesť papriku a paradajku pri dojčení?
Ahojte, môžem si dať trochu papriky a paradajky pri dojčení, alebo je to problém ? Už som z toho dosť zúfalá, čo všetko by sa nemalo jesť .. ale ako zároveň potom má mať mamička dostatočnú výživu ?
Treba skúšať. Niekto môže všetko a niekto fakt suchý člena a vodu
Daj si paradajky a uvidis a na další deň papriku
Ked tebe to s travenim nevadi, nemalo by vadit ani dietatu….
ked su veci, ktore sama netravis dobre, ci su mega naduvacie ci huby, surove maso, co moze byt zle aj cloveku bez kojenia a netehu tak nejedz
@anonym_autor a co všetko by sa nemalo jest? Ja som jedla všetko bez obmedzení. 😅
Ja som nemohla zdaleka vsetko. Musis len vyskusat a uvidis. Aj to co mne nevadilo, babatku vadilo. Bud koliky, alebo sa vyhadzalo. Takze len pokus omyl.
Musis si to sama vyskusat a uvidis. Ja som napriklad rok nemohla ryzu, lebo ked som ju zjedla, dieta prerevalo cely den. A pritom som nikdy nepocula o tom ze by ryza dakomu vadila. Takze je to len o skusani.
Chýba základe informácia...vek dieťaťa.
Ja som sa najedla leva v deň návratu z pôrodnice a bolo zle, nedobre. Neskôr som jedla v pohode všetko. Skús osobitne paprika potom obdeň paradajky
@anonym_autor áno môžeš, neriad sa tými zastaranymi nezmyslami... Odporúčam prečítať nejaké články na Mamila. Aj kávu môžeš v malom množstve. Ja dojčim tiež, neviem či to bola náhoda ale synovi nevyhovuje keď zjem jedlo z reštaurácie ako je pizza, vietnamské... ale možno sa mu niečo iné nepozdávalo.
Možno vynechaj len veľmi silné korenené jedlá
@anonym_autor áno môžeš, neriad sa tými zastaranymi nezmyslami... Odporúčam prečítať nejaké články na Mamila. Aj kávu môžeš v malom množstve. Ja dojčim tiež, neviem či to bola náhoda ale synovi nevyhovuje keď zjem jedlo z reštaurácie ako je pizza, vietnamské... ale možno sa mu niečo iné nepozdávalo.
Možno vynechaj len veľmi silné korenené jedlá
Rajčiny môžeš skúsiť, maju síce vyšší histamin ale tepelne spracovane rajčiny by nemali byť problém. S paprikou opatrnejsie.

mozes jest uplne vsetko na co si zvyknuta