icon

Môžem jesť papriku a paradajku pri dojčení?

Dnes o 15:08

Ahojte, môžem si dať trochu papriky a paradajky pri dojčení, alebo je to problém ? Už som z toho dosť zúfalá, čo všetko by sa nemalo jesť .. ale ako zároveň potom má mať mamička dostatočnú výživu ?

anonym_feec64
Dnes o 15:09

mozes jest uplne vsetko na co si zvyknuta

anonym_5a588a
Dnes o 15:11

Treba skúšať. Niekto môže všetko a niekto fakt suchý člena a vodu
Daj si paradajky a uvidis a na další deň papriku

jeennyv
Dnes o 15:52

Ked tebe to s travenim nevadi, nemalo by vadit ani dietatu….
ked su veci, ktore sama netravis dobre, ci su mega naduvacie ci huby, surove maso, co moze byt zle aj cloveku bez kojenia a netehu tak nejedz

haley7897
Dnes o 16:23

@anonym_autor a co všetko by sa nemalo jest? Ja som jedla všetko bez obmedzení. 😅

anonym_d7c919
Dnes o 16:30

Ja som nemohla zdaleka vsetko. Musis len vyskusat a uvidis. Aj to co mne nevadilo, babatku vadilo. Bud koliky, alebo sa vyhadzalo. Takze len pokus omyl.

svetlonos
Dnes o 16:35

@anonym_autor môžeš všetko, aj cesnak a cibuľu, len s mierou 🙂

michaelam2
Dnes o 16:39

Musis si to sama vyskusat a uvidis. Ja som napriklad rok nemohla ryzu, lebo ked som ju zjedla, dieta prerevalo cely den. A pritom som nikdy nepocula o tom ze by ryza dakomu vadila. Takze je to len o skusani.

katica06
Dnes o 16:40

Chýba základe informácia...vek dieťaťa.
Ja som sa najedla leva v deň návratu z pôrodnice a bolo zle, nedobre. Neskôr som jedla v pohode všetko. Skús osobitne paprika potom obdeň paradajky

eli43
Dnes o 18:46

@anonym_autor áno môžeš, neriad sa tými zastaranymi nezmyslami... Odporúčam prečítať nejaké články na Mamila. Aj kávu môžeš v malom množstve. Ja dojčim tiež, neviem či to bola náhoda ale synovi nevyhovuje keď zjem jedlo z reštaurácie ako je pizza, vietnamské... ale možno sa mu niečo iné nepozdávalo.
Možno vynechaj len veľmi silné korenené jedlá

eli43
Dnes o 18:48
@eli43

@anonym_autor áno môžeš, neriad sa tými zastaranymi nezmyslami... Odporúčam prečítať nejaké články na Mamila. Aj kávu môžeš v malom množstve. Ja dojčim tiež, neviem či to bola náhoda ale synovi nevyhovuje keď zjem jedlo z reštaurácie ako je pizza, vietnamské... ale možno sa mu niečo iné nepozdávalo.
Možno vynechaj len veľmi silné korenené jedlá