Nádcha a zápal hrdla pri dojčení: Čo môžem užívať?
Ahojte. Poraďte mi prosím, čo môžem užívať počas dojčenia,ak mám zapálené hrdlo a nádchu. Mám 2 mesačnú dcérku a nechcem ju nakaziť.Potrebujem niečo, čo rýchlo zaberá na zápal hrdla. Prosím.
hmmm aj ja teraz kaslem,ale uz becitam prispevky,som si uvedomila ze aky bordel davaju po sekcii,msla som sest tyzdnov zapal prsnika a celych sest tyzdnov dom jedla vsetky mozne atb,bordel jak delo,takze teraz si uz supn,co mi pride vhoda nemienim uz citst nic,naco,myslim,ze vacsi bordel ako kilo atb snad uz nemoze byt a ockovanie tiez,tskze dakujem
@moni244 odveci neee,kaslem a ze idem citat,ci si mozem dat dinupret,ked kojim a zrazu pocas hladania na mk,som si uvedomila,ze naco idem riedit,ci sa daky sinupret moze v kojeni,ci ne,drgla som si ho aj bez pribaloveho letaku,po uvedomeni si,ze x inych bordelov som uz jedla a co
Mam otazku male ma 19dni dojcin ale mam natchu a zahlenene hrdlo co vam nato pomaha?dakujem

@syvasi Ahoj, mně na bolest v krku pomáhá preventan quattro, může se v těhotenství i při kojení, do dvou dnů jsem vždycky měla pokoj. A čaj s citronem a citrusy jsem jedla normálně a děti nikdy žádnou reakci neměly. Podle mě to můžeš vyzkoušet a kdyby náhodou měl malej nějakou reakci, tak bych to vynechala. Ještě mě napadá bioparox, je to volně prodejné antibiotikum ve spreji a taky se může při kojení 😉