icon

Najlepšia handsfree odsávačka na mlieko

13. feb 2026

Poraďte prosím handsfree odsavacku, ktorá je fakt že dobrá. Že ťahá dobre a dokáže rozbehnúť mliečko, potrebujem súrne. 🙏

babushkaem
13. feb 2026

za mna canpol musle do podprsenky, vytiahli viac ako medela

mary96
13. feb 2026
@babushkaem

@babushkaem mne praveze s canpool muslami ide sotva par kvapiek a skusala som rozne kombinacie rezimov. Ako ju pouzivas Ty?
S obycajnou elektrickou canpoolkou, kt. som mala ako prvu, nemam problem vytahat. Preto som skusala od nich handsfree verziu a zatial velke sklamanie.

reela
13. feb 2026

Suhlasim s canpol

babushkaem
13. feb 2026
@mary96

@babushkaem mne praveze s canpool muslami ide sotva par kvapiek a skusala som rozne kombinacie rezimov. Ako ju pouzivas Ty?
S obycajnou elektrickou canpoolkou, kt. som mala ako prvu, nemam problem vytahat. Preto som skusala od nich handsfree verziu a zatial velke sklamanie.

@mary96 na najvyssi vykon som ju pouzivala a tretiu moznost odsavanie (nepamatam co to bolo)

fok
13. feb 2026

@anonym_autor ja mám momcozy m5 a je to najlepsia kúpa môjho života.
Extrémny pomocník.

autor
15. feb 2026
@babushkaem

@babushkaem mala som túto canpol z druhej ruky a neťahala dobre. Teraz mi ju muž kúpil čisto novú a paráda. Neviem čo môže byt na tej staršej, keď ťahá tak slabšie. Či treba tesnenia vymeniť, alebo žeby už v nej nabíjacia batéria bola zlá ? Nevieš mi poradiť 😊

autor
15. feb 2026
@fok

@anonym_autor ja mám momcozy m5 a je to najlepsia kúpa môjho života.
Extrémny pomocník.

@fok ta momcozy ťahá asi super. Ale ta cena. 🙈 ty si ju mala novú alebo z druhej ruky?

fok
15. feb 2026
@anonym_autor

@fok ta momcozy ťahá asi super. Ale ta cena. 🙈 ty si ju mala novú alebo z druhej ruky?

@anonym_autor novú som si kúpila
Pre mna to bola investícia ktorá som vedela že sa vyplatí nakoľko od 2 mesiacov malej som prešla na systém odsávanie-kŕmenie z fľaše. Čiže už pól roka ide odsávačka nonstop každý deň každé 3 hodiny

autor
15. feb 2026
@fok

@anonym_autor novú som si kúpila
Pre mna to bola investícia ktorá som vedela že sa vyplatí nakoľko od 2 mesiacov malej som prešla na systém odsávanie-kŕmenie z fľaše. Čiže už pól roka ide odsávačka nonstop každý deň každé 3 hodiny

@fok ťahá poriadne? A je aj tichšia ? Alebo v čom je taká super, lebo vidím že je dosť chvalena

cucoryedka
15. feb 2026
@anonym_autor

@babushkaem mala som túto canpol z druhej ruky a neťahala dobre. Teraz mi ju muž kúpil čisto novú a paráda. Neviem čo môže byt na tej staršej, keď ťahá tak slabšie. Či treba tesnenia vymeniť, alebo žeby už v nej nabíjacia batéria bola zlá ? Nevieš mi poradiť 😊

@anonym_autor mala som presne tieto na obe prsia, bola som nadmieru spoko, ked prestali tahat (odsavala som rok), menila som membranu a ventil ... skus 😊 ... nahradne diely kupis za 4e (1 membrana a 2x ventil)

cucoryedka
15. feb 2026
@cucoryedka

@anonym_autor mala som presne tieto na obe prsia, bola som nadmieru spoko, ked prestali tahat (odsavala som rok), menila som membranu a ventil ... skus 😊 ... nahradne diely kupis za 4e (1 membrana a 2x ventil)

@cucoryedka teda nie dual, ale 2ks 😊

fok
15. feb 2026
@anonym_autor

@fok ťahá poriadne? A je aj tichšia ? Alebo v čom je taká super, lebo vidím že je dosť chvalena

@anonym_autor Je ticha (mala som predtým baby ono a skoro má drblo pri tom) 😂😂😂 a j odsavam na druhom stupni a v pohode odsajem 250ml… takze myslím si že sj dobre saje

babushkaem
16. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ano, treba kupit nahradne diely na nu, predavaju aj nadobu aj to vnutro s tou membranou, ono staci mala netesnost a ziadna odsvacka nebude dobre fungovat