Ohrozuje chudnutie dieťa pri dojčení?
Dojcim..a dosť chudnem..môže to ohroziť dieta keď je dojcene?
Ked to nerobis cielene hladovkou tak nie… a ci to pripadne ublizije nejako dietatu zistis aj podla toho ci ono prospieva. Ale v zasade nie, skor tebe to moze ublizit, ale to opat v pripade, ze chudnes tvojou snahou (nie cvicenim ale dietou), nie len tym ze dojcis a spalujes kalorie. Dolezite je mat racionalnu vyvazenu stravu aby vam obom nic nechybalo 🙂
@anavixy tak pol napol..ani moc nejem a keď áno.. tak zväčša zeleninu nejaké jablko nizk tvaroh..
Hlavne nezabudaj na bielkoviny, pretoze telo bude okradat svaly kvoli mlieku, a ani na pomale sacharidy, pretoze potrebujes energiu aj ty aj telo na tvorbu mlieka
@viestta bielkoviny sa snažím..s tými sacharidmi už horšie
Nvm sacharidy nemuis ja som chudla,nie sportom ale stravou,moj jedalnicek bol biedny ale dieta priberslo pekne aj vyvojovo ok.Takze skor to moze byt na ukor tvojho zdravia.Ale zasa si davaj vitaminy,hlavne vapnik,zelezo-Narosan,cecko,taky zaklad a mohla by si byt ok.A skus vyvar ,staci len ta stava je to velmi zdrave a ozdravujuce,z toho ani nepriberies.
A inak o takej strave-napr rano jogurt a ovsene vlocky,obed salat,vecera uz neviem som kojila dva roky. a aj dlhsie pokial by som nerodila a dieta sa neodstavilo ked som bola v porodnici.
@ktochytavzite takže si naschvál jedla malo?..
ano,ja cely zivot mam diety😉
@ktochytavzite aha tak..Však aj ja..ale teraz sa toho bojim
No dieta pribralo na takej strave za mesiac kilo len kojenim.Ja si myslim ze to nemusis s jedenim prehanat,kludne si daj ak hces schudnut dietu.No ja som aj kojenim pekne schudla,minus 5kg od povodnej vahy,to sa mi nikdy nedarilo pri 8km behu a diete.Kojenim sli kila dole ale som si aj stravu striehla.Ja som menej jedla ale zasa som si sala troska sldkost a mal som tu nitrimamu,mne to chutilo pre kojce zeny len zeraz to nevyrabaju uz.
Dieta ale krasne priberalo a motoricky popredu aj kongitivne v 1,5r recitovala angl basnicky co sa sama naucila.A to do 2 r len na prsniku chcela byt a jedla malo privarkov a takej stravy.Ved ako deti v takom veku,povatsine chcu sa kojit a ie normalne jest,teda aspon tie moje.

Keď normalne zdravo ješ,ako by malo byt dieta ohrozené? Ja som 2.5 týždňa po porode a už mám len kilo do pred tehotenskej vahy.. ako chudnutie to neberiem,len vracanie do pôvodného stavu.. maly pribral 715g odkedy sa narodil.. s 2030 na 2745g
..tomu nechýba isto nič.