icon

Opäť som nezvládla kojenie

alexa35
8. nov 2013

Ahojte, viac-menej sa idem vystazovat,pretoze som zufala a vsetci si myslia,ze to prehanam. Opät sa mi nepodarilo kojit moje druhe dieta,uz pri prvom v 10 tyzdni sa znizila produkcia a samozrejme som dala flasu,lebo mala Bola skoro podvyzivena,ako som sa snazila flasu nedat,no nepodarilo sa a mala skoncila na UM. Momentalne mam opät 10 tyz. dceru a zacina to ist dole kopcom,napriek tomu,ze som mala vsetko nastudovane,dopredu som sa pripravovala,aby som mohla byt stastnou dojciacou mamou,no opät ten isty Problem,mlieko je fuc,prsia sa prestali nalievat,mala potiahne 3 min a koniec a samozrejme prestava priberat,je nervozna,produkciu sa snazim zvysovat odsavanim,castym prikladanim uz 5 dni a stale nic a ja sa opät citim ako neschopna zufala matka ☹ Dnes som dala 1x flasku no bohuzial ani tu nechce o to je to horsie. Nezijem na SK,ale laktacnu som kontaktovala,ale tu su uplne neschopne a jedine co vedia povedat,dajte flasu aby nebola dehydrovana. Vobec neviem ako dalej,som nervozna,uz 2 dni som nejedla,ledva zijem,placem a neviem sa s tym zmierit a duplom ked vidim ako flasu a UM odmieta...

Strana
z4
rosienka
10. nov 2013

to je super, tiez sa mi zda, ze na SK su co sa podpory dojcenia tyka, lepsie LP ako v zahranici, kde to rychlejsie vzdaju a dava sa flasa. tesim sa, ze sa lepsie dari a dojcenie sa dostane do dobrych kolaji a budes moct dlhsie dojcit, pokial vam to bude vyhovovat. Hlavne klud a dostatok tekutin 😉

magnus020
10. dec 2013

@vejula Ahoj prosim Ta mohla by si mi poslat kontakt na laktacnu poradkynu co radi cez Skype ? Som v zahranici a potrebovala by som omoc.dakujem velmi pekne,Lucia

Strana
z4