Poraďte umelé mlieko, z ktorého nebolí bruško.
Dobrý deň ja by som sa chcela poradiť ma niekto skúsenosti alebo vedel by mi poradiť dáke dobre umelé mlieko s ktorého babetko nemá bolesti bruška a nevracia. Mi mame teraz Bebu a skoro vôbec nespava a ma stále bolesti. Ďakujem
Presne každému sadne niečo iné, hlavne ale netreba striedať po týždni, lebo bruško ani crievka nemajú šancu sa prispôsobiť. Ja som dávka babylove a bolo všetko ok.
my sme mali Hipp combiotik, zozenies v Dm, 2 deti, ziadne problemy 🙂 kolko ma babo rokov ?
Mne pediatrička odporučila prejsť z Nutrilonu na Nutrilon Profutura, že je ľahšie stráviteľné...a pomohlo...
brita7777 mala ma 2,5 mesiaca ale do teraz sme cez deň nemali žiadne problémy iba nad ranom a teraz ako keby sa jej to aj s noci prenieslo na deň.
Každé dieťatko je iné. Mne pri oboch synoch však sadol Hipp. Žiadne problémy so stolicou, bruškom ani plynmi.
My máme Nutrilon a teda žiadne problémy. Ešte by som nemenila mlieko, skus najprv dávať BioGaiu, ra pomáha 😉
@miriama946 Každému bábätku sadne mieko inak.Ja som skusila BEBU a mala vypila s chuťou všetko ale potom bolo horšie zo stolicou.Potom už mi ani fľašu nechytila.Asi po mesiaci a pol sme zas skúšali no Nutrilon lebo ževraj je ľahší a ten bez problémov pije aj stolicu ma.
Kazdemu babatku sadne nieco ine. U nas Nutrilon strasne zapekal a presla som na Hipp bio combiotik a nemozem si ho vynachvalit...hned sa mu upravilo a pekne zacal kakat sam a bez problemov 🙂

@miriama946 kazdemu babatku sadne nieco ine,my sme s malou vela poskusali,Nutrilon aj Sunar zapekali a dcerka mala koliky a nemohla sa vykakat.pomohlo nam France lait premium confort,je s probiotikami.