icon

Ktoré umelé mlieko papajú vaše bábätká?

26. máj 2023

Ahojte, poradíte mi prosím aké umelé mlieko je naj pre bábätko? Aj chuťovo dobré aby bolo 🙂 Dávate niekto BEBU COMFORT? Bábätká sú spokojné, nebolia ich brušká, prosperujú?

ijuska1982
•
26. máj 2023

Od narodenia dostava Nutrilon. Davali mu ho aj v porodnici a pokracovala som aj ja. Nikdy nemal zapchu koliky vracanie ani vyrazky. Ale tak nas bol taky nejedak, cize nehltal ho rychlo. Teraz ma vyse 3 rokov a stale ho vecer pije. Dopije co mame kupene a uz prejdeme na normalne mlieko.

banalu
•
26. máj 2023

Ono to je velmi individualne. Ja som dala Bebu comfort ako prve UM, no nakoniec sme skoncili na Beba AR, kvoli refluxu. Ale Beba jej vo vseobecnosti vyhovovala-vyhovuje.
Treba len skusit a podla nutnosti zmenit.
O nutrilone som napr. pocula, ze vela deticiek zapeka, no kamoska dava malej od narodenia a uplne v pohode. 🤷‍♀️

divokykonik
•
26. máj 2023

Môj malý papá od bábätka Bebu comfort, nikdy nemal bolesti bruška, pekne prosperoval na svoj stav (narodil sa podvýživený a nebol jedák cca do roka). Aj tak záleží od dieťatka, čo mu sadne. My máme s Bebou len dobré skúsenosti.

bejbypd
•
26. máj 2023

U nás nutrilon pri dvoch deťoch super ,tretie nesadol ..takže hipp bio kombiotik ,paráda.. vonia ,chuti ,sedi

ak_tak0202
•
26. máj 2023

Ja som obe deti od začiatku musela dokrmovat, zvolila som práve bebu comfort a klop klop bez problémov.

lucijalucy
•
26. máj 2023

Tiež bebu comfort a neskôr z dmky ich mlieko

taktotedanie
•
26. máj 2023

Hipp, vyskusali sme vela ale vzdy sme sa vratili k hipp

lorin29
•
26. máj 2023

Naša malá do roka a pol hipp-veľká spokojnosť žiadne iné jej tak nesadlo ako hipp ale teraz musí mať Neocate

veronikaszabova
•
26. máj 2023

Hipp bio combiotik

magda15
•
Odpoveď bola odstránená
•
2006_1211
•
4. jún 2023

Nutrilon advanced 1