Prečo bábätko plače po kŕmení?
Ahojte
Mam doma 3-týždňové bábätko a plače po kŕmení . Je nervozny a nemože zaspať . Papa dosť chuti mu len neviem čo to moje spôsobovať . Može to byt to že mu mliečko nepasuje ?
Samozrejme,ze je to mozne.. Ale aj znacka ci davkovanie Vitaminu D, alebo zle odrgrgnutie a prdiky...
@12alenka12 podľa mňa ak bábo prdí a pekne kaká tak dôvod na zmenu mlieka neni..
@12alenka12 kolko davas Vitaminu D? Lebo aj v umelom mlieku je a deti Su casto potom predavkovane,treba to rozratat na kila...
@sendy55555 moj mal laktozovu intoleranciu a kakal prdel priberal normalne,nemal ani ekzemy. Len ten neklud a nervy a place dokola...
skor by som riešila to či bábo nemá abkm alebo reflux ak hovoríš že je nepokojné
Skus davat kvapky Coliprev do kazdeho mlieka nech sa aspon ta laktozova intolerancia vyluci/potvrdi. Male babatla mavaju casto prechodnu intoleranciu, pretoze nemaju dostatok enzymu laktazy. Nepokoj moze byt z cohokolvek, treba ist vylucovacou metodou, nevieme kolko ml spapa, ci nie je prejedeny, aky casto papa, ci je len nepokojny alebo silno place atd.. Zacala by som tym najjednoduchsim- zvazit ci nepapa privela a potom Coliprev. Za mna toto nie je dovod na zmenu znacky mlieka zatial.
@12alenka12 pokiaľ mlieko sedí nemeň ho.. Ak dávaš vigantol zmeň za napr devit..masaz bruška Pupik krémom

@12alenka12 asi bruško prdíky..može tam byť príčin veľa