Prečo dieťa vypije presne 45 ml mlieka?
Ahojte baby, keďže vidím aké ste tu mnohé skúsené ohľadom kojenia skúsim šťastie, keďže moja laktačná je na dovolenke a nechcem jej tam písať. 🙂 Kojím od začiatku ( aj som odsávala a dokrmovala mojim mliečkom z fľaše, nakoľko sme boli v nemocnici kvôli spavosti ) Malá mi však vždy dokopy z oboch prsníkov vypije spolu 45 mll len 🥲😀 nikdy nie 44,43 vždy len 45 a začne sa odťahovať. Viem to, lebo mame doma snáď najpresnejšiu váhu, aká je na trhu. Moja otázka znie, prečo si nikdy nevytiahne viac, alebo menej ? Čím to je spôsobené ? Keď ju dám po odgrgnutí znova na prso veľmi sa zlostí a nevypije nič. Ako by ste ďalej postupovali ? Ďakujem pekne 🙂
Ako vám pomohli v nemocnici? Malý tiež len spí aj na prsníku a je ťažké ho zobudiť. Ma zltacku vraj taky deti sú unavení ale mne sa to vobec nepáči
Ako vám pomohli v nemocnici? Malý tiež len spí aj na prsníku a je ťažké ho zobudiť. Ma zltacku vraj taky deti sú unavení ale mne sa to vobec nepáči
@tiezjednababa ano, deti so zltackou su spave a treba ich budit na dojcenie, aj pocas dojcenia ked zaspava.
@tiezjednababa naša malá prespala aj celú noc ( nevedeli sme ju zobudiť, ani mokrou handričkou, uštipnutím ) nechali si nás v nemocnici. Stiekla jej infúziá a porobili jej všetky vyšetrenia, zobrali krv. Našťastie sa nič nezistilo. Podľa lekára sú veľakrát deti spavé, keď si nedokážu vytiahnuť veľa z prsníka pri dojčení. Nemajú energiu zaspia, sú apatické, neplačú, nebudia sa. Ja som akoby ,, nasilu ,, dokrmovala z fľaše.
@tiezjednababa ano, deti so zltackou su spave a treba ich budit na dojcenie, aj pocas dojcenia ked zaspava.
@euka210 ale ho ťažko zobudiť 😔 vždy sa mi tak pomrví ale už ho nedostanem na ten prsník🫤
@tiezjednababa naša malá prespala aj celú noc ( nevedeli sme ju zobudiť, ani mokrou handričkou, uštipnutím ) nechali si nás v nemocnici. Stiekla jej infúziá a porobili jej všetky vyšetrenia, zobrali krv. Našťastie sa nič nezistilo. Podľa lekára sú veľakrát deti spavé, keď si nedokážu vytiahnuť veľa z prsníka pri dojčení. Nemajú energiu zaspia, sú apatické, neplačú, nebudia sa. Ja som akoby ,, nasilu ,, dokrmovala z fľaše.
@viky7656 a dokedy si takto dokrmovala? Maly ma týždeň tak tiež dokrmujeme ale snad sa rozdojcim
@viky7656 a dokedy si takto dokrmovala? Maly ma týždeň tak tiež dokrmujeme ale snad sa rozdojcim
@tiezjednababa stále musím, vždy vytiahne len rovných 45 mll
@tiezjednababa stále musím, vždy vytiahne len rovných 45 mll
@viky7656 asi som nechápava, ale ako sa dá zistiť ze vypije presne 45ml keď dojcis? To vieš odkiaľ? 🤭

@viky7656 priberá ?