icon

Problémy po vysadení Costi

fliacik
15. dec 2016

Hľadám maminky, ktoré užívali lieky Costi na podporu laktácie a po vysadení u nich nastali vážne problémy.

dekys
15. dec 2016

@evittam je to moje telo, tebe to môže byť jedno. Nám to pomohlo, sú tí vyše tri roky, malá to sama mala ešte aj predpísané od detskej gastro, a to mala ledva 2 roky, tak toast nie je taká katastrofa.

sardinka336
15. dec 2016

@guiseppinka no, tiez neviem teda kde davaju lieky len tak mirnix dirnix...svokra je farmaceutka a nemozu len tak z lekarne vynašať. Ako oni medzi sebou si to vedia nejako ,,očekovať,, ale take ze prideš k okienku a povieš ze chceš niečo na predpis tak to vraj nedavaju bez receptu. Ale tak kto vie ake su moznosti...

dekys
15. dec 2016

@evittam tak to by si musela žalovať najväčšiu distribučnú firmu liekov na Slovensku 😉

evittam
15. dec 2016

@dekys Áno to máš veľkú pravdu - je mi to úplne jedno kto čo do seba pchá len nech netvrdí, že to nie je svinstvo a liek určený na úplne niečo iné - lebo to je pravda. A to, že sa tebe a tvojej malej nič nestalo neznamená, že nikomu. A predpokladám, že lekárka z gastra to tvojej dcére napísala na problémy so žalúdkom - na čo je aj tento liek určený - takže vlastne ho predpísala správne.

evittam
15. dec 2016

@dekys Dobre vedieť, že nejaká "najväčšia distribučná firma" ti predá len tak hocičo.....Takže na čo sú nám vlastne lekári a ich lekárske predpisy?

dekys
15. dec 2016

@evittam ja viem na čo ten liek je,študovala som farmakologiu 😉

puklica13
15. dec 2016

@dekys hej? Kde v sladkovicove?

sardinka336
15. dec 2016

@dekys na gugli si študovala?

To chod plkat tej mamičke z inej diskusie čo ma na hlave hrče a stale bolesti hlavy.

Kopirujem pre tie čo sa im nechce hladat čo sa vlastne mamičke Lucke stalo:
A teraz: po pár dňoch od toho, ako som prestala zo dna na deň dojcit sa stalo toto: začala ma strašne boliet hlava a na hlave sa mi urobili také 4 hrcky blízko seba. Bola som na ORL (lebo som najprv myslela, ze prievan), potom na neurológii aj u liečiteľov a po všelijakých možných vysetreniach a skumaniach sa prišlo na to, ze mam pretazenu nervovu sústavu a upchaté/zanesené/zaplnené lymfatické dráhy na hlave. Je to vraj spôsobené hormónmi,ze mam ich rozhadzane a v nerovnovahe. Pytali sa, ze ci som niečo uzivala, povedala som,ze okrem iného aj COSTI. No a vraj je to preto,lebo to pôsobilo na podmozgovu žľazu a ona tvorila vysoke mnozstvo prolaktinu a bol to neprirodzený zasah a moja nervova sustava vylucovala take množstvo hormónov,ktore brzdili a plnili lymfu a vlastne tie hrcky su na lymfatických drahach, co su na hlave. A teraz ked som pozrela do neziaducich ucinkov je tam ta nervova sústava naozaj spomenuta.Bolesti mam stale hrozne, take,ze bez tabletky od bolesti neviem vydrzat a to ja nezvyknem takmer nikdy brat. Takze tak...

hivanik
15. dec 2016

@dekys no s tym by som sa vobec nechvalila a uz vobec nie kde pracujes ☹

evittam
15. dec 2016

@dekys No tak ďakujem pekne za takú "odborníčku" v tvojej podobe - napcháva sa liekmi, ktoré nepotrebuje a sú určené na niečo úplne iné a odporúča to ešte všetkým naokolo. To sa teda fakt máš čím chváliť........

guiseppinka
15. dec 2016

@evittam ak to pomoze co i len 1 zene, tak som rada

dekys
15. dec 2016

@evittam no vidis 🙂

evittam
15. dec 2016

@guiseppinka Tvoj názor ti neberiem.

dekys
15. dec 2016

@sardinka336 nie normalne na skole si predstav ,ty premudrelá.

@puklica13 no tebe asi puklo v hlave

dekys
15. dec 2016

@hivanik ja som nenapisala kde pracujem. ty ked napises ze si napr. ekonomka,tak viem presne kde robis,pravda 🙂

evittam
15. dec 2016

@dekys Práveže nič nevidím. Ale nevadí.😉

guiseppinka
15. dec 2016

@evittam mam taky pocit, ze niekomu tu nedochadzaju zakladne informacie... a neviem, ze ci pomoze ak dvihneme nohy... podla mna nie...

hivanik
15. dec 2016

@dekys pisala si ze dnes v praci.......

puklica13
15. dec 2016

@dekys mne nie zlatko, ja som neuzivala domperidon v konských davkach

guiseppinka
15. dec 2016

@evittam tu sme sa asi nepochopili, tak upresnujem svoj vyrok a tou 1 zenou som myslela tu, ktora po precitani diskusii sa rozhodne, ze sa na costi vykasle, lebo jej to za to nestoji a da um

sardinka336
15. dec 2016

@dekys no asi som veru mudrejšia od teba 😘 nepotrebujem sa tu dotyčnej pytat prečo si mysli ze po lieku stimulujucom hypofyzu nemoze spat....

evittam
15. dec 2016

@guiseppinka Jáááj, tak to sme sa zle pochopili. 😉

evittam
15. dec 2016

@sardinka336 Ale prosíííím ťa, to nemôžeš myslieť vážne?! Ona je vyštudovaná farmaceutka a presne vie na čo ten liek je a je to super vec a každému to odporúča......😝

dekys
15. dec 2016

@hivanik kde som napisala ze dnes v praci? dnes v praci ani nie som.

@puklica13 neviem ake myslis konske davky, Costi sa uziva 1–2 tablety 3–4 krát denne s maximálnou dennou dávkou 80 mg čo je maximálne 8 tabliet denne,ja som brala takto, takze neviem ake konske davky.a uzivala som ho len mesiac, s odstupom skoro rok, takze nechapem co riesis so mnou.

guiseppinka
15. dec 2016

@dekys a farmakologia sa kde studuje? Lebo som bola doteraz v tom, ze bud zdravotka odbor farm. laborant alebo potom farmacia na faf uk alebo veterine v ke... a ak mas skoncenu farmaciu, no tak dakujem pekne...

dekys
15. dec 2016

@evittam mne pomohol, a celkovo nechapem, 8 tbl denne sa normalne berie pri trav.tazkostiach, ja som brala tých 8tbl denne, LP som videla ze odporucaju 9tbl denne,co je ziadny rozdiel

sardinka336
15. dec 2016

@evittam ved jej sa nič nestalo tak je to ok nie? Ja som dokonca raz od blizkeho a dobreho kamarata chcela jedny lieky, ale povedal mi ze taky sajrat mi bez lekarskeho dohladu neda...najprv som bola ,,ofučana,, ale pochopila som...mozno som si zachranila zdravie a aspon niekto mal rozum (ten kamarat) lebo ja som uz v zufalstve bola schopna naordinovat si hocičo mi kto povedal ze by mozno pomohlo...

hivanik
15. dec 2016

@dekys prestuduj si svoj blog co tam pises. Nie dnes ale 26. aug.

dekys
15. dec 2016

@guiseppinka ano,odpovedala si si,presne tam.urcite tu nebudem o sebe pisat.

sardinka336
15. dec 2016

@dekys zeny čo pišu vo fore uzivaju ovela vyššie davky. To uz moze byt problém.