Problémy po vysadení Costi
Hľadám maminky, ktoré užívali lieky Costi na podporu laktácie a po vysadení u nich nastali vážne problémy.
@sardinka336 ano videla som ze aj 16tbl denne ci kolko,no to uz je ich vec bohuzial.mne pomhla aj ta davka maximalna co je urcena na trav.tazkosti.
@dekys vysvetli my, kde si mala mozog, ked clovek, co ma na to vzdelanie si objednas liek, vies o jeho zamerani, uzivas ho off label a este to tu prezentujes s usmevom. Liek, kde je napisane, ze kedze neexistuju klucove vedecke studie,tak sa neodporuca pri jeho uzvani dojcit, ani ho brat v tehotenstve, liek,ktory sa moze jest len mesiaca potom dotkor musi zvazit jeho dalsie posobenie, tu sa bavime o zenach, co ho jedia mesiace v maximalnej a viac moznej davke, odporuca sa 1–2 tablety 3–4 krát denne s maximálnou dennou dávkou 80 mg. Vacsinou je to jedna tableta 3x denne, nie 3 tablety 3x denne, ako radia laktacne. Liek, ktory sa NIKDE na svete nepredpisuje, kvoli laktacii a viditelne sposobuje problemy.
To je tak hlupe, ze nemam slov. Je tot ak hlupe, ako keby som sa s mojim vzdelanim historika zacala citovat Zem a vek a tvrdit, ze svet ovlada sionisticke sprisahanie.
@alby2014 suhlas ja nechapen jednu podstatnu vec, co akoze je z toho kojenia, resp. aky osoh, ked zena ohrozuje seba a moze to mat aj fatalne nasledky...a co potom dieta, kto tu pre neho bude, ked sa jej nieco stane...citala som pribeh tej mamicky s nadormi a myslim si, ze dieta si v buducnosti by vzdy vybralo zdravu mamu....nez ju mat choru ci ju nemat..
@fliacik a najhorsoe je, ze to doporucuju laktacne poradkyne. Sialene... Sialene....

@dekys Jediný problém (ale nie pre teba) je, že to nie sú tabletky na podporu laktácie - ale ako vyštudovaná farmaceutka to vieš - ako si už napísala. Takže ja neviem čo stále nechápeš - a to už mám "nohy v lufte" pekne dlho....Ale škoda reči a "drania prstov" v tvojom prípade.
Mňa ak napríklad bolí hlava tak ak je to už fakt neznesiteľné tak si vezmem tabletku od bolesti hlavy a nie napríklad na zápchu alebo niečo iné.