icon

Problémy po vysadení Costi

fliacik
15. dec 2016

Hľadám maminky, ktoré užívali lieky Costi na podporu laktácie a po vysadení u nich nastali vážne problémy.

Strana
z4
evittam
15. dec 2016

@dekys Jediný problém (ale nie pre teba) je, že to nie sú tabletky na podporu laktácie - ale ako vyštudovaná farmaceutka to vieš - ako si už napísala. Takže ja neviem čo stále nechápeš - a to už mám "nohy v lufte" pekne dlho....Ale škoda reči a "drania prstov" v tvojom prípade.
Mňa ak napríklad bolí hlava tak ak je to už fakt neznesiteľné tak si vezmem tabletku od bolesti hlavy a nie napríklad na zápchu alebo niečo iné.

dekys
15. dec 2016

@hivanik je logicke kde pracujem,kedze mam taku skolu 🙂 ja som to pochopila inak tu tvoju poznamku.

dekys
15. dec 2016

@sardinka336 ano videla som ze aj 16tbl denne ci kolko,no to uz je ich vec bohuzial.mne pomhla aj ta davka maximalna co je urcena na trav.tazkosti.

hivanik
15. dec 2016

@dekys No asi logicky ked si si ich objednala sama.

dekys
15. dec 2016

@hivanik vsak ja sa tým netajim, je to moja vec,preco by som mala klamat.

hivanik
15. dec 2016

@dekys Zmazat fotku bolo velmi rozumne.

dekys
15. dec 2016

@hivanik to co ty sleduješ 😀 človek si nemôže ani zmeniť foto 😀 najlepšie že ty si ani nemala 😀

alby2014
15. dec 2016

@dekys vysvetli my, kde si mala mozog, ked clovek, co ma na to vzdelanie si objednas liek, vies o jeho zamerani, uzivas ho off label a este to tu prezentujes s usmevom. Liek, kde je napisane, ze kedze neexistuju klucove vedecke studie,tak sa neodporuca pri jeho uzvani dojcit, ani ho brat v tehotenstve, liek,ktory sa moze jest len mesiaca potom dotkor musi zvazit jeho dalsie posobenie, tu sa bavime o zenach, co ho jedia mesiace v maximalnej a viac moznej davke, odporuca sa 1–2 tablety 3–4 krát denne s maximálnou dennou dávkou 80 mg. Vacsinou je to jedna tableta 3x denne, nie 3 tablety 3x denne, ako radia laktacne. Liek, ktory sa NIKDE na svete nepredpisuje, kvoli laktacii a viditelne sposobuje problemy.

To je tak hlupe, ze nemam slov. Je tot ak hlupe, ako keby som sa s mojim vzdelanim historika zacala citovat Zem a vek a tvrdit, ze svet ovlada sionisticke sprisahanie.

jeennyv
15. dec 2016

@alby2014 suhlas ja nechapen jednu podstatnu vec, co akoze je z toho kojenia, resp. aky osoh, ked zena ohrozuje seba a moze to mat aj fatalne nasledky...a co potom dieta, kto tu pre neho bude, ked sa jej nieco stane...citala som pribeh tej mamicky s nadormi a myslim si, ze dieta si v buducnosti by vzdy vybralo zdravu mamu....nez ju mat choru ci ju nemat..

hivanik
15. dec 2016

@jeennyv myslim, ze niektore mamicky si az po case uvedomili ako ohrozili seba a svoje dietatko. To vysvetluju reakcie poniektorych. Podstatne je ze sa o tom hovori a ked to pomozie len jednej sa spravne rozhodnut tak to malo zmysel.

minka1986
Odpoveď bola odstránená
veronikab155
6. dec 2021

@fliacik a najhorsoe je, ze to doporucuju laktacne poradkyne. Sialene... Sialene....

Strana
z4