Senovka a benedikt v materskom mlieku
Ahojte mamicky. Moja otazka patri dojciacim mamickam, ktore uzivaju senovku a benedikt na podporu laktacie. Od kedy ich beriete, je dietatko co sa travenia, prdikov a kakiska v poriadku? Je mozne he by ovplyvnovali aj tieto veci u babatka a nerobili by mu dobre? Dakujem
@batorka5 ja som po cisarskom mlieko mala len trochu menej tak som si pre istotu objednala z internetovej lekarne kapsule a brala tri tabletky z kazdeho kazde rano...uz som si nie ista ci aj viac nie...oni tam poradia...a pomohlo mi to perfektne aaaa malej nic z toho nebolo...
Ahoj. Ja to uzivam 6 m, ked vysadim klesne mi mliecko, okrem toho ze smrdim po tom problemy nemame. Ked sme brali moringu tak malu bolelo brusko.
Malý mal veľké koliky keď som si to dala..Musela som to vysadiť.stoja mi na poličke lebo sa to bojím už brať.vyskusala som viackrat a vždy mu bolo zle 😑

@batorka5 ahoj obe bylinky piješ tak tri hrnčeky denne pila som hneď po pôrode tak dva týždne v malich množstvách kým sa mi nespustila laktacia rodila som cisárskym a tam je všetko trošku inak neboj sa to by si musela vipit ohromné množstvo čaju aby sa prejavili nežiaduce účinky . Cajiky sa pijú na spustenie laktacie nie počas celého dojčenia nemáš sa čoho báť