Stačí 2 týždňovému každé dve hodinky po 60ml mlieka?
prosím poradte či mu je to dosť alebo mám pridať?
urob mu viac a uvidíš koľko vypije,ak nebude chcieť sama uvidíš 🙂))
každé bábo je iné,hlavne aby mu mliečko sadlo
Ak ti všetko naraz spapá a ešte ťahá, tak chce, veď mu urob viac a uvidíš koľko vypije. Možnože potom nebude potrebovať každé 2h, ale 3 alebo až 4.h, uvidíš.
davkovanie je na obale ,ale kazde babo je ine...moja papala po dvoch hodinach 90ml,uvis,ked mu nebude stacit,sam si vypyta...
skoda ze je to otazka. Preco nekojis? Ak to nebolo mozne z hociakeho dovodu tak ok. Zarob 100ml a on si zobere kolko potrebuje.ale dalsiu davku daj za tri hodiny .ja som prveho kojila do 18 mesiacov a papal kazdu hodinu ale to je ine.druheho tiez kojim takze asi nepomozem.ale podla mna by si nemala davat kazde 2 hodky mohol by sa objest a rapidne priberat teda urcite ti baby poradia lepsie ako ja.
@vejinka to je mytus, ze UM sa nemoze dat skor ako za tri hodiny, moj krpec jedol UM tiez od druheho tyzdna a vzdy som krmila na poziadanie, ziadne intervaly, raz vypil len 30 ml, inokedy 60 ml alebo 100 ml, nikdy sa neobjedol a ani rapidne nepriberal
moja je na UM od 3 mesiacov...robila som to tak, že som jej zo zaciatku robila viac mlieka a odsledovala som si kolko vypije a potom už len podla zistených merani zarabala... určite nedávaj po 2 hodinach na UM je to dost casto.... najskor naozaj po 3 hodinách..... predídes tak zbytocným bolestiam bruska...UM je niečo ine ako MM... ale zase ak má plakat kvoli hladu hodinu tak mu daj aj skor.... cas ukáže jeho potreby... ale ak sa dobre nacuca, tak by nemal byt hladný po 2 hodinách....
No na to ti nikto neodpovie, sama vidíš či si ešte pýta alebo nie... ale teoreticky by po papaní mal vydržať 3 hodiny... no lenže každé bábo je iné a vyhovuje mu iný interval...
moj drobec už v nemocnici papal 60 ked mal asi 3 dni nakolko som mala cisár mliečko sa nie pustit a on bol hladoš ako dva týždne sme pili asi 80 ....ale ja byt tebou dodržujem tie 3 hodinove ontervali ..ak plače skor daj mu trošku stačí 10 čajik alebo len prevarenu vodu ..on može bztlen smadny ja som to tak robila ..a nikdy mi nemal ani ray koliku ..pravidelnu stolicu má ,..mne sa to takto osvedčilo
Urob viac,uvidíš,kolko si potiahne.davkovanie je sice na obale,ale my sme mali take obdobie,že jej to predpisane mnozstvo nestačilo,tak som dávala viac a asi po 2 tyzdnoch sa to upravilo,hadam nenechám plakat dieta od hladu.Voda u nas v ziadnom pripade nezaberala. Co sa týka intervalov,radsej daj viac naraz,nech to stravi,skor ako za 2 hodiny by som nedávala

môj jedol viac, tak 110tky, ale bol papkoš....neboj to vycítiš aj vyzistíš časom či má dosť.....keď je spokojný tak asi má dosť