icon

Stačí môjmu synovi iba materské mlieko?

18. jún 2026

Ahojte syn sa narodil v piatok. V nemocnici som stále prikladala a pýtala som si aj umelé aby moc neschudol. Doma som mu tiež par krát dala aj umelé ale už jeden celý deň nemal umelé iba moje. Ako zistím že mu to stačí? Cika, kaka. Býva na prsiach dlhšie ale myslim ze to je v poriadku ze ešte to mlieko nieje také aby mu stacil jeden prsník či?

anonym_387301
18. jún 2026

stačí mu tvoje mlieko a prsníky striedaj

anonym_e946bd
18. jún 2026

Keby nestačilo,tak by asi plakal,teda môj tak robil.a presne ,prsníky počas kojenia striedaj

anonym_352408
18. jún 2026

Ak je spokojny. Cika. Kaka. Je vsetko absolutne ok.
Hlavne si pamataj ze je uplne ok ak babatko zo zaciatku aj pochudlo. Uz bude iba priberat.
A tiez druhe pamataj ze babatko je na prsniku nielen ked je hladne. Ale aj smadne. Ked chce tulit. Mojkat. Chce ta citit a pod 😉

zuzikak
18. jún 2026

takto male babatko nie je vzdy tak silne aby si dokazalo potiahnut len z 1 prsnika. Kludne striedaj. Ak by mu nestacilo bude urcite plakat. S takymto malickym budes chodit k pediatrovi na kontrolu kazdy mesiac takze sa neboj- dr. uvidi,ci pribera alebo nie. Ak by sa ti nieco nezdalo, neboj sa jej ohlasit sa. Moze ho odvazit pred kojenim a aj po kojeni a zhodnoti kolko si babo potiahlo.