icon

Syn nevie vypiť dosť mlieka. Má to zmysel?

olinka1502
Dnes o 12:37

Ahojte, pred par dnami som sem pisala, ze 2 mesacny syncek je stale uplakany pred pocas aj po dojceni, urobila som skusku ze cely tyzden som ho len dojcila bez prikrmu, ale nevladzem takto dalej stale sa s nim natahovat aby sa nadojcil ked je aj tsk nespokojny, pred 2 tyzdnami pribral za tyzden 500g kombinovanym krmenim, vcera sme po tyzdni boli na prevazenie, syncek skoro 10 dni nekakal a bol zas placlivy ako vzdy no a pribral len 100g, urobila som si skusku dojcenia a zistila som ze horko tazko odomna prijme 50-60ml mm, co je velmi malo, od vcera mu preto davam sunar, z kt. sa mi ale raz trocha povrackal, konecne po piti nevrieska, a odsala som si vecer a skoro rano po 120ml za 20’minut, skusam mu najprv stale davat prsnik, ale on vydrzi tak minutu dve a zas vresti, kym nepride flasa, pocas dna odsajem na 2x po 3 a 4 hodinach len nieco okolo 110ml, mam pocit ze sa ki to mlieko proste nedokaze tak rychlo vytvorit ako to on potrebuje, um vypije aj moje mm z flasky kt. som mala na dnes len dve davky, po chvili ale aj tak furt mrnci kym sa ulozi na spanok, aj to ho musim stale nosit alebo hupat, myslite ze ma este nejaky vyznam odsavat a zachranovat to mlieko? ked cez den odsajem po 3 hodinach 40-50ml, to mi po celom dni a noci vyjde celkovo mozno na 2 davky mm z flase, podla mna sa proste zle prisava alebo nevie dobre tahat, a neviem ci sa mam na to cele uz koncene vy*rat alebo nie, lebo tu citam pribehy ako sa aj neskor mlieko rozbehlo atd…

anonym_30bf1b
Dnes o 12:40

Načo ho trapis? Daj mu jesť a hotovo.
Chuti mu sunar? Tak mu ho daj

anonym_1a7e62
Dnes o 12:44

Ja som to po pár dňoch vzdala, vedela som odsať ani nie 50ml mlieka a to je málo, prestala som dieťa trápiť a dala mu UM. Je tu, živé a zdravé. Žiadna ujma na zdraví.

olinka1502
autor
Dnes o 12:51
@anonym_1a7e62

Ja som to po pár dňoch vzdala, vedela som odsať ani nie 50ml mlieka a to je málo, prestala som dieťa trápiť a dala mu UM. Je tu, živé a zdravé. Žiadna ujma na zdraví.

@anonym_1a7e62 a sadlo vam hned znacka co ate dali? lebo ja davam sunar premium, a zatial nebadam zeby mal nejaky problem ale zda sa mi ze oo tom grca, nie moc ale akoze v noci hlavne mu viac vytecie, z tej istej davky mm mi to nerobi

anonym_cadbb1
Dnes o 12:52

@olinka1502 daj mu umelé ak máš málo a nevie sa najesť. Radšej nech je v kľude a spokojný na umelom než urevaný v snahe dostať aj to málo z tvojho normálneho.

anjelicek26
Dnes o 12:53

Ja som odsavala do roka, je to tiez moznost... zavisi, ako sa ti da.. tiez nevedel tahat, narodil sa velmi malicky, slaby saci reflex ako bonus... prsia si na odsavanie po par dnoch zvyknu...

Nepotrebujes hladne uvrieskane dietatko, len aby "ja chcem dojcit"... kasli na to a zariad sa podla svojho dietata, nech ste obaja spokojni...

anonym_c9636c
Dnes o 13:00

Musí si odgrgnut a troška nech mu to ztravi-vyvysena poloha

anonym_fcf9ec
Dnes o 13:27

@olinka1502 daj umele mlieko a mas pokoj.

anonym_96cff5
Dnes o 14:00

@olinka1502 keď som začala oddávať 30, 20 som prestala ale samozrejme mala um. Keby nemala tak vrieska do dodnes a pravom. Hladne dieťa nemá byť lebo tetky z mamila povedali že kojenie je zadok sveta. Neni.

anonym_fbba1b
Dnes o 14:12

Ono to bud ide alebo nie.
Je znam ze z flase ide lahsie. Aj preto sa dieta jeduje na prsniku. Nechce nasilu tahat ked vie ze je aj ina moznost.
A tym padom ked malo taha. Aj ta tvorba mliecka sa postupne znizuje.
Chce flasu. Daj umele a bud spokojna ty aj babo.

anonym_9deee4
Dnes o 14:14

Načo trápiš seba aj jeho? Prejdi na UM. Kupodivu sa svet nezrúti.

ariannazara
Dnes o 17:22

Pri prvom som to mala nevedel sa poriadne prisat, po mesiaci som to vzdala pil sunar..
Druhy sa krasne prisal, ma 3 mesiace plne kojeny od malicka ale proste nehrotila som to ani pri jednom ani pri druhom🤷‍♀️