icon

Treba doplniť tekutiny k dojčeniu?

swojska
17. jún 2013

mam 5m.syna, je plne dojceny, treba doplnit vodicku v takomto horku?lebo si castejsie pyta prsnik kvoli smadu a potom mam pocit ze je prejedeny 🙂

linda20111
17. jún 2013

@swojska urcite ano, ja davam svojmu 5mes. synovi cajik.

pimpulienka
17. jún 2013

nie. ja som len kojila a malu mam letne dieta a boli taktiež horučavy..Vodu som začala davat az pri zavadzani prvych prikrmov.

cicamica1980
17. jún 2013
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

laktacne poradkyne radia nedavat🙂 ak ti normalne pribera, podla mna kludne mu mozes dat trochu cucnut vody, ked malu cast mlieka nahradis vodou, nic sa nestane podla mna. jedine ze by si malo malo mlieka a vtedy by sa ti tvorba mohla znizit, ak by si kojenie nahradzala vodou. k cajom nemam nazor, ale ak ano, tak urcite nesladene

janinah
17. jún 2013

dávala som slabý detský čajík,obsahuje rascu aj fenykel,takže pôsobil na bruško 😉

brumka
17. jún 2013

ked je horko staci na chvilku castejsie prilozit a dat trocha predneho mliecka a ak chces davat tekutiny tak len cistu vodicku, mi sme normalne takzo zvladli horucavy a to sme mali vcele leto v byte 31-32st den/noc

zuzulab
17. jún 2013

Najlepsie je dat vodu, staci par lyziciek. Flasu radsej nedavaj. Neboj tolko vody co si da ti mlieko natolko nespomali ak by si mala pocit ze ano mozes si odstriekat sama.

aristka
17. jún 2013

má 5 mes.a začínajú horúčavy,preto je dobré pomaly učiť aj na iné tekutiny ,lebo keď bude starší budeš mať problém do neho dostať čajko lebo okrem didi nič nebude chcieť a celé leto nás ešte len čaká,po troškách kľudne

sonice
20. jún 2013

nesúhlasím s aristkou - tentoraz - vacsinou ano 🙂. Dieta sa samozrejme nauci pit aj neskorsie. Moje dieta bolo vylucne dojcene 6 mesiacov. Bez vody bez cajikov.

V prirode tiez matky nedavaju svojim mladatkam cajiky a vodu mladatka nepiju SCHVALNE!!! Pretoze voda najcastejsi zdroj infekcii - takze sa takto mladata chrania. MM je sterilne. Je jedno, ze nam tecie voda cista, princip prirody je rovnaky 🙂.