icon

Trojmesačné dojčené bábätko nevie piť z fľaše

queen16
13. nov 2021

Ahojte baby poprosím si od vás radu už som zúfala syn bude mať 17teho tri mesiace do teraz bol plne kojeny lenže na 3 mesiace ma celkom veľkú váhu 8kg čiže chce stále papať lenže mne sa nestíha dotvoriť mlieko takže je hladny plače skúsila som kúpiť bebu comfort lenže mi nevie piť z fľašky ale keď som bola v pôrodnici mala som veľa veľa mlieka a odsala som si a dala som mu aj cez fľašku a piť vedel takže neviem či je problém fľaška alebo mu to UM nechutí poraďte mi prosím 😪😪

Strana
z2
rebeca40
15. nov 2021

@lacibo Zato som malého ani neodstavila a ani neobmedzovala čajom .
Skratka išli sme po svojom na ďalšej poradni zas komentáre no tie išli u mňa jedným uchom dnu druhým von.Kojeny bol do 3,5 roka a to potom mi bolo povedané,ze to nemá uz vyzivovy význam .
A ako sa odstavil zhruba pol rok po odstavení nás začali chytať hádam všetky vírusové choroby do v tedy bol zdravý ak buk.

lacibo
15. nov 2021

@rebeca40 dobre si robila, treba pocuvat vlastnu intuiciu..neboj sa, ono sa to na zdravi odrazi aj neskor, to ze si kojila, detske virusy si musi kazdy prejst v tomto veku, aj to je sucast budovania imunity

ckatka
15. nov 2021

@any_soj vieš čo....ja neriešim....na dva denne spánky proste dám DM mlieko dvojku redsie do fľašky....má to.ako pitný režim lebo vodu mi nechce. Zbaviť sa UM...ved zasa to nie je otrava, aby som sa toho musela silou mocou zbavovať...príde mi ze prikrmy nedokážem tak nutrične a vitaminovo vyvážiť ako UM. Neviem...

mareri
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2