icon

Už tri hodiny dojčím 1,5 ročné dieťa

emma323
7. júl 2021

Polutujte má dievčatá, prosím o 20:30 som začala kojit a ešte stále kojim...už je 23:30 toto je u nás pomaly každý večer. Som zúfalá, škaredá, tučná, tehotná . Malá má 1,5 roka fľašku nechce. Pije z pohára. Cumlík nechce. Nechce nič jesť stále sa len kojit. Už nevládzem. Viete ako som dnes bola na záchod? Kákala som a kojila. Všade ide za mnou, keď sa umývam sprchujem manžel je snou. Ona plače, musia ísť za mnou. Manžel už zúfalý je z nej. Nechce snim vôbec byť. Stále jej ponúkam jedlo, hádže ho o zem ...proste nič neje! Keď jej nedám kojit tak plače stále ale tak že až sa zachádza...keď chceme sex s manželom, ako keby to vycitila, a práve sa zobudí. Spi len raz do dňa na ak 2 hodiny. Pomoooc lebo ju asi darujem niekomu..nie mala je strašné zlatá len ja som unavená

nikpa
8. júl 2021

@emma323 to su samé extrémy, prečo chces dieťa ktoré čakáš trestať už popredu nekojenim len za to, že toto kojenie sa ti vymklo z pod kontroly. Ideš na to úplne zle, práveže by si už mala byť poučena čo už nerobiť, aby si z teba znova ďalšie dieťa neurobilo cumel. To chúďa čo čakáš za to čo sa teraz deje nemôže, aj ono má predsa právo dostať šancu aby bolo kojene.

emma323
autor
8. júl 2021

@nikpa Máš pravdu, ale tie 2 deti som nekojila, boli šťastné, zdravé, nijako ich to nepoznacilo...uvidíme ak Boh dá potom sa rozhodnem

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
mandarinka555
8. júl 2021

@emma323 Ak boh dá, tak sa nejako rozhodneš ??? Máš aspoň trošku rozumu, alebo len deti robíte ? Tak si natri prsia nejakým sajrajtom a hneď máš o odstavenie postarané :(

kiki68
8. júl 2021

Ja m rocneho a kojim. Ale pyta uz menej a iba niekedy vecer je to taketo. Ale proste keby robi toto, tak s tym seknem. Ja ho aj zhukam sem tam, ked uz fakt vymysla. Sice na mna svokra pozera, ale nepipne. Chce to odvahu,ale nebude mi tu skrecok maly skakat po hlave.

mondolina
8. júl 2021

nemala som 3 hodiny na prse ani novorodenca, v 13 mesiacoch som pánka odstavila, ani ma nehlo robiť v noci dudel. chvalabohu to pochopil rýchlo.

rubinka
8. júl 2021

@emma323 - dieťa sa má kojit Max 10-15 minút také veľké si mala už odstaviť dávno tobôž keď si tehotná. Necháš vlastne dieťa aby ťa doslova terorizovalo.

katus226
8. júl 2021

Nalozili ti tu riadne, ale ja to mam podobne. Dcerka 16 mesiacov. Pred mesiacom sme boli u doktorky na ockovani a odvtedy nechce prikrmy ani vidiet. Po minulom ocko to bolo naopak, prikrmy papala a nechcela sa dojcit. Teraz nas naopak zachranuje dojcenie a to, ze tekutiny normalne vypije, cize nie je dehydrovana. Pol dna stravim tym, ze sa do nej snazim dostat aspon par lyziciek normalneho jedla. Trocha schudla, toho sa bojim najviac. Nedat prsnik nie je riesenie, hladna kricala, plakala, hadzala sa o zem, ale jest ani za svet. Na prsniku ale nebyva dlho.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
emma323
autor
8. júl 2021

@elizabet173 Jemine, ženská ty čo tak prskaš jed...som ti večeru zjedla?

emma323
autor
8. júl 2021

@mandarinka555 To čo je za pripomienka nemiestna či len deti robíme, čo je teba do toho koľko máme detí?

beata_k
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
beata_k
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
beata_k
Odpoveď bola odstránená
emma323
autor
8. júl 2021

@elizabet173 Tak možno neprskas jed ale si nepríjemná. Podľa mňa sa veci dajú interpretovať aj inak, ale rešpektujem tvoj spôsob, hoci mi není sympatický. Každopádne ti ďakujem za názor určite si z toho niečo vezmem.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
beata_k
Odpoveď bola odstránená
emma323
autor
8. júl 2021

@elizabet173 Vieš bol to taký môj výlev...bolo toho na mňa veľa včera.

emma323
autor
8. júl 2021

@beata_k Ďakujem ti, že si ma podržala

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
beata_k
Odpoveď bola odstránená
emma323
autor
8. júl 2021

@elizabet173 Ako som písala, je toho na mňa strašne veľa. A môj mozog ako keby nedokázal spracovať niektoré veci. Chodím do práce od 7 do 15- tej. Mala je zatiaľ u svokry. Nič tam nepapa...ale to už je iná téma lebo s prácou asi končím nestíham...

emma323
autor
8. júl 2021

@beata_k Áno, presne ako píšeš, ešte raz ti ďakujem za milé slová

jankapepe
9. júl 2021

@emma323 ľutovať ťa nebudem. Ako si si rozmaznala tak máš.
Dobrá správa: keď začneš dieťa vychovávať a pochopíš že rodič a zodpovedná osoba, autorita si ty,nie dieťa, rýchlo sa to zmení.

emma323
autor
9. júl 2021

@jankapepe Ďakujem ti za odpoveď.