icon

Veľkosť prsníkov

diana20
5. jan 2016

Ahojte. Mám otázku ohľadom veľkosti prsníkov. Stále sa mi viac nalieva pravý prsník, takže z neho aj papá malý viac. Snažím sa aj ku ľavému ho častejšie prikladať, aby sa začal viac nalievať, ale nevie sa z neho najesť, vždy ho musím aj tak dať aj na pravý.. takže pravý prsník mam o dosť väčší ako ľavý.. moja otázka je či to tak aj ostane keď prestanem kojiť? Ako to bolo u vás?

stepanka274
•
5. jan 2016

No ja som mala nieco podobne, lave mam dotera mensie aj ked uz 7rokov nekojim

limetka69
•
5. jan 2016

Ale ved jeden prsník je vždy menší nie?
@stepanka274

darina1952
•
5. jan 2016

@diana20 ahoj, aby sa malý vedel napapať aj z toho väčšieho prsníka, tak mu uprav polohu pri dojčení. Neprilož si ho opačne ale rovnako ako keď ho dojčíš z prsníka z ktorého rád papá - skús futbalovú polohu ako pri dvojičkách akurát že budeš dojčiť 1dieťa.

diana20
autor
•
5. jan 2016

@darina1952 nevie papať z menšieho.. vždy skúšam po sediačky, po ležiačky, pokladám ho, dvíham ho, sedím, stojím, chodím 😀 no aj tak chce vždy ešte potom aj z toho väčšieho...
@limetka69 možno je vždy jeden väčší, ale toto je príliš veľký rozdiel 😀

ktulik24
•
5. jan 2016

@diana20 ahoj.ja som 14 mesiacov kojila malu len z jedneho prsa..a v pohodke,nestresuj.dcera ma uz 6 rokov,a ja prsia normalne,to sa nejako strati,ked dokojis.fakt nevidno rozdiel

diana20
autor
•
5. jan 2016

@ktulik24 a mala si tiež taký viditeľný rozdiel?lebo ja by som na ľavý prsník potrebovala aj inú podprsenku..

ktulik24
•
5. jan 2016

Noooo,doost rozdiel🙂
Moze byt,ze aj o cislo..zo zaciatku,potom,po pol rokunako zacala papat aj inu stravu a uz sa tolko nekojila,sa to uz postupne upravilo.a teraz uz nevidim ziadny rozdiel,fakt.neboj,to sa upravi
@diana20

ktulik24
•
5. jan 2016

@diana20 kukam,ze syncek je fakt malicky este,to sa upravi naozaj.moja pila len z laveho,pravy ani za svet,skusala som ju aj v noci v polospanku prikladat,ze hadam ju oklamem,ale kdezeee. Tak som to uz potom ani neriesila.

petruska222
•
5. jan 2016

Aj ja som na tom bola podobne,kojila som skoro stále len z praveho.napríklad v plavkách to vyzeralo otrasne,tam bol ten rozdiel vidieť dosť.kojila som 2 roky,teraz je tomu 9 mesiacov,co som prestala a podla mňa ich mam už rovnako veľké🙂

limetka69
•
5. jan 2016

@diana20 no to chápem, že jeden je oveľa väčší keď tak kojis, ale ja som reagovala na to, že už 7 rokov nekoji a jeden ma trosku väčší ako druhý. 🙂 a to je normálne nie? Ja som ich nemala nikdy rovnaké, kojenie by sa mohli vyrovnať 😀