Vytekanie mlieka z pŕs
Baby ako riešite problém vytekajúceho mlieka z prs na verejnosti? Osobne mi tie tampóny do podprsenky vydržia asi minútu a potom mi preteka mlieko na oblečenie, z toho dôvodu nosím v podprsenke bavlnenu plienku. Teraz sa to dá kedze je zima a som naobliekana ale neviem si to predstavit v lete, v teple ked budem mat len tričko ..
Toto najneskôr po pár mesiacoch zvykne zmiznúť, často už ku koncu šestonedelia.
pri dojceni skus dat na druhe prso muslu na zber mlieka. A mozno sprosta rada, ale skusila by som si nastrihat damske vlozky a davat si ich do podprdy, su aspon tensie ako plienka ☺️. A inak gratulujem k babatku a k mliecku, ja som ledva kojila mesiac a pol a dalej to neslo 😔. Co by som vtedy dala za to, aby som ho mala...
Aj mne všetko pretekalo, potom som objavila tuším bambusové či aké? A tie boli super, vydržali o dosť dlhšie ako tie vatové. Jasné že sa mi to ale občas stalo😒. Snáď baby budú poradiť vedieť nejaké trvácnejšie... Evtl ma teraz napadlo, možno silnú vložku ostrihať na kruh a dať si do podprdy? Vo vložkách sú nejaké extra savé materiály, možno by takýto handmade pokus nebol zlý 😄.

Ako staré babatko máš? Mala som rovnaký problém, ale po čase keď babo vyrástlo trosku, aj mlieko a vytekanie sa upravilo. Do leta sa to upravi 🙂