icon

Najlepšia športová podprsenka na beh pre väčšie prsia?

Včera o 05:32

Ahojte, chcela by som zacat behat, ale mam jeden problem 😅

Mam vacsie prsia a uprimne si bez poriadnej podprsenky beh absolutne neviem predstavit. Skusala som uz par sportovych podprseniek, ale bud ma vsetko tlaci, alebo aj tak pri behu nemam pocit opory.

Poradite nejaku fakt dobru sportovu podprsenku na behanie pre vacsie prsia? Idealne nieco, v com sa da realne behat a clovek nema pocit, ze mu odpadne chrbat 😅

Budem rada za konkretne znacky alebo modely 🙂

anonym_eb7bec
Včera o 05:50

Keď si dáš do lupy,tak to vyhľadá rovnaké témy

biba_18
Včera o 05:51

keď ťa tlačí tak máš malú veľkosť. ja mám niekoľko podprseniek under armour aj gym beam, na také skákanie a behanie (aj na lyžovanie) si vždy vyberám také so silnou oporou...

biba_18
Včera o 05:54

aj túto mám https://www.astratex.sk/sportova-podprsenka-mar...
dokonca 2, nosím ich na túry a na lyžovačky ...

ibrunova
Včera o 06:24

@biba_18 akú máš veľkosť podprsenky a akú veľkosť si kúpila túto?

biba_18
Včera o 06:35

@ibrunova mám 80D. pri takýchto číslovaniach vždy kupujem L. ale fakt neviem ☹

guudy
Včera o 06:46
@ibrunova

@biba_18 akú máš veľkosť podprsenky a akú veľkosť si kúpila túto?

@ibrunova najlepsie je kupit si vo viacerych velkostiach a tie, co nesadnu vratit. Vyhoda eshopov 😊

guudy
Včera o 06:46
@biba_18

aj túto mám https://www.astratex.sk/sportova-podprsenka-mar...
dokonca 2, nosím ich na túry a na lyžovačky ...

@biba_18 tiez mam tuto😁

anonym_c5808a
Včera o 07:04

No lebo je otazka, co su to "vacsie prsia". Lebo ak ja nosim 85G, tak taketo cislovania S, M, L,...to mi je zarucene male. Musim hladat take, kde je cislovanie ako klasicke podprsenky. Mala som znacku Ava napriklad.

biba_18
Včera o 07:06
@anonym_c5808a

No lebo je otazka, co su to "vacsie prsia". Lebo ak ja nosim 85G, tak taketo cislovania S, M, L,...to mi je zarucene male. Musim hladat take, kde je cislovanie ako klasicke podprsenky. Mala som znacku Ava napriklad.

@anonym_c5808a áno. D a G je diametrálny rozdiel. ale môžeš mi veriť že ani D nie sú na beh alebo na skákanie stvorené ...

sara07
Včera o 07:38

ale športova podrsenka sa meria inak ako klasicka, nemôžeš brat to čo nosíš a sedí že ti sadne aj športova
panache , genialna .. sice až na druhy pokus sadla ale to mi už eshop podla pomerania poslal on velkost

akvi
Včera o 07:51

Tiez mam od Under Armour, tiez som sa bala toho cislovania, S, M atd, ale teda, sadla mi perfektne, vlastne uz pomaly nic ine neosim aj bezne, mam ich asi 4kusy. Mam aj medium support, aj high.. viac sa mi pacil stary model tej mojej, ale uz som sa vyrovnala aj s tym novym..su naozaj velmi dobre, drzia vsetko tak, ako treba.. A tie nove modely, co si ja kupujem, maju teraz napriklad rozdelene kosicky, ze maju dve M-ka, jeden je M(A-C) a druhe M(D-DD), takze je sanca, ze si kazda vyberie..

anonym_3117e8
Včera o 08:05

Behavam s velkymi prsiami a ak chces aby ti sedela, tak sa musis zmierit s tym, ze treba investovat. Mne najviac sedia znacky panache a anita ale su drahsie no.

proste_zuza
Včera o 10:14

No na moje asi len lepiaca paska 😂

simca06022011
Včera o 10:27

Ako sa tu uz pise, sportove podprsenkynemozete kupovat podla velkosti podprsenky, ja dokonca idem pri nich vyslovene do mensje velkosti, inak je volna a nedrzi aj ked kupim spevnenu. Proste vtedy je dobra ked sa clovek do toho ledva vie navliec, ledva vie vyliezt, videla som na to jedno reelsko.. ze najhorise z treningu je prave toto obliect a vyzliect :D Ja som malal daaaavno z tchiba perfektnu, potom som si kupila este jednu a ta nedrzi, je mi proste volnejsia, a makkucka, proste nedrzi, hybe sa aj s prsiami...

julia_romeo
Včera o 17:04

Jedine Panache... A chod na brafitting nech ti pomozu vybrat tu spravnu velkost.