icon

Ako sa rozhodnúť medzi Bratislavou a Sp. Novou Vsou?

14. sep 2026

Ahojte. Teraz byvam v Bratislave v zdielanom prenajme no mam spolubyvajucu ktora ma doslava sikanuje. Neni to kazdy den tak raz za tyzden ale vzdy je to len o vycitkach vysgiera sa mi a ponizuje. Cely cas travi v kuchyni takze sa tam ani nemam jak dostat. No a som bez prace jedine co viem robit je praca vo fabrike ze mi proste vyhovuje monotonnost lenze cala som mat problem ze nezvladam nocne a bolia ma nohy strasne ze ani neviem ako dokoncit smenu. Ine zdielanie byvanie uz nechcem riskovat. Okrem toho mi vyhovuje anonymita v tom mest3 a necitim sa sama
A mam na vyber prestahovat sa k matke do spisskej novej vsi lenze matka ma psychicky tyrala a beriem antidepresiva kvoli traume. Lenze matka robi na turnusy v zahranici , 2 mesiace je prec a 2 tyzdne doma. Tak kazdy druhy den by do mna urcite rypala. Robotu by som mala v rodinnom penzione ako chyzna pomocna sila v kuchyni atd. No a anonymita ziadna kazdy by ma poznal z detstva atd. A neviem ci by som sa necitila ako odrezana od sveta ked som si uz vyskusala vacsie mesto. Prosim o radu. Dakujem.

anonym_f37e1e
14. sep 2026

@anonym_autor vidim ze stare tetky co prenajimaju izby sa ani za 20 rokov nezmenili. Presla som si tym. Vratit sa k matke ktora ta tyra je tiez hrozne. Ja som sa po rokoch vratila k nasim /mna netyrali/ a potom som urobila druhy pokus v Bratisleve a ten uz vysiel. Potrebujesv podstate vhodnu pracu aj kludne byvanie

anonym_cab88d
14. sep 2026

Ved si najdi novu pracu,su isto fabriky,kde sa robi len na 2 smeny.Pracu a peniaze potrebujes.

anonym_cfabdd
14. sep 2026

@anonym_autor chod vedla do Trnavy, tam robia stale nabory do stellantis. Mozno ti to sadne.

crazy_cat_lady
14. sep 2026

Ved si najdi inu pracu, su fabriky, kde su aj dvojsmenky, byvanie si tiez mozes poriesit ine, nie si k spolubyvajucej prikovana predsa.., k matke by som sa urcite nevracala

lucik194
14. sep 2026

cele zle.

najst v prvom rade ine byvanie. na co este cakas?
potom najst inu pracu v BA. nehovor, ze nevies najst inu pracu v BA, kedze robis vo fabrike. vela fabrik nocne netaha, alebo si pozdri aj robotu smer Malacky ,Trnava.

do SNV by som sa nevracala.

anonym_038ead
14. sep 2026

To je v BA malo fabrik? Nieco mi uslo?

beata_k
14. sep 2026

@anonym_autor Najdi si ine byvanie. Prosim ta BA je velka, mozes byvat kde chces. Aj fabrik je dost. Je viac moznosti, nie len na 3 smeny.

anonym_4d15d3
14. sep 2026

@anonym_autor v Košiciach naberajú do Volva, reklamuju, že vraj nástupný plat 1700, z toho by si mala aj na prenájom v KE, nejaká garsónka za 500, majú aj dochadzkove benefity, ...

anonym_ab43b8
14. sep 2026

tiez navrhujem urobit si prieskum aj v inych mestach, Zilina, Kosice, najdes aj lacnejsi podnajom. K matke sa nevracaj, spolubyvajucu vymenis, matku nie

anonym_4c189e
14. sep 2026

Ja by som radšej sa už posunula do Rakúska. Pozri inzeráty - chyžnú a pod. môžeš robiť aj tam. Neraz je to aj s ubytkom .
Hlavne popozeraj inzeráty. Od tej trúbky choď preč, prečo by si mala trpieť.

strelkyna1
14. sep 2026

Nájdi si prácu aj s ubytovaním, bývajú ponuky pre upratovačky aj pre robotníkov (i keď väčšinou sa tam pracujú aj nočné).