Ako sa zmieriť s bývaním mimo vysnívaného mesta?
Zažili ste niekto? Ako ste sa zmierili s tým, keď život zariadil veci inak, ako ste plánovali a museli ste vychvávať svoje deti v inom meste, než v ktorom ste to mali vysnívané pre seba a svoju rodinu
Sny su jedna vec a priority druhá
Možno niekedy situácia sa zmení
@anonym_autor Stahovat som sa chcela ja. Takze som musela priznat, ze to bol blby napad. Po 2,5 roku sme sa stahovali spat. Obcas si to vypocujem, ale kvoli detom mi to za to stoji 🤷
zakazali ti tam vstup ci co?
@anonym_6e82dc Iste dalsia, co sa chce stahovat naspat do rodnej hladovej doliny, ale muz ma viac rozumu a odmietol to...
Tak si urob to vysnivane mesto v meste, kde musis zit. Zalezi iba od tvojho uhla pohladu.. 🥰😍
Nenapises, kde musis zit? Mozno je to krasne mesto s plno moznostami.. 🙂
@anonym_autor Ja som sa nedokazala zmierit a rozisli sme sa s muzom. Dovod rozchodu bolo ale prioritne nieco uplne ine, vztahove, nie byvanie. On chce ostat tam kde sme teraz, ja nie. Uz pracujem na odchode. Horsie bude s detmi, tie tu maju domov, im je tu dobre, oni nikam nechcu ist.
@anonym_autor
Ja som mal typický sen: postaviť dom nad morom. Aj sme ho postavili nad útesom, s majákom v pozadí. Sen sa splnil a každý, kto prišiel, nám ho závidel. Po roku som však more už ani nevnímal. Tým, že to bol oceán, tam strašne fúkalo, nič nerástlo a okná boli stále zahmlené od soli a vsetko hrdzavelo. Takže do dvoch rokov bol sen predaný – a dobre predaný. Našiel sa ďalší snílek.

zakazali ti tam vstup ci co?