Čo by ste vo svojom živote zmenili?
Keby môžete zmeniť jednu vec, coby to bolo?
Zila by som viac sama pre seba, ale, uz to praktizujem a veru som rada, aj okolie to pochopilo, nekto nema namietky, dokonca mi to pochvaluju, ze asi aj oni to tak spravia.
...prišla by som o panictvo za iných okolností a s niekým iným. Ale tak už serem na to. Nič ostatné by som nemenila
porodenie zdravého dieťaťa, nakoľko tým trpí celá rodina aj samotné dieťa
Rozviedla by som sa oveľa skôr a nedávala tisíc posledných šancí klamárovi, ktorý si ma nevážil.
Našla by som si viac času na babku, ktorá bola moja nalobľúbenejšia osoba a odišla náhle, v čase keď som toho pracovne mala veľa v zahraničí a málo som s ňou bola a nestihla som sa ani rozlúčiť.
Nic. Co sa mi nepaci a je v mojej moci zmenit, to menim. Co nie je v mojej moci, tak nad tym je zbytocne polemizovat, len sa snazim aby ma to co najmenej negativne ovplyvnovalo a zasahovalo do mojho zivota.
Ja mam s dovolenim tri:
1. Sporila by som do fondov hned ako som zacala pracovat. Za tych 20 rokov som uz mohla byt napr. na dochodok totalne "zahojena". Aj nam to financak neustale hovoril, ale vzdy sa nasiel dovod to este o chvilku odlozit.
2. Nebala by som sa zobrat hypo, ked som bola mladsia, bez dietata, zabezpecena a ked boli podmienky pre ziskanie hypoteky uplne ine - uz som mohla mat aspon dve-tri dalsie nehnutelnosti.
3. Ako prvomatka by som bola viac v klude, pohode a uzivala si matersku. Absolutne nic mi na nej nechybalo, ale ja som si vzdy nasla dovod na aspon maly stres - stale som dieta skumala, stale som citala ako ho co najlepsie rozvijat, googlila som hracky, jedlo, na materskej som sa vobec necitila dobre a to len mojou chybou a mojim nastavenim.
Bola by som na seba prísnejšia vo všetkých oblastiach, chcela od seba viac, a tiež školy by som si vyberala podľa uplatnenia na trhu, aj za cenu väčšieho "utrpenia".
@anonym_autor zobrala by som hypo a kúpila ďalší byt vtedy, keď som mala dosť peňazí, ale použila som ich na niečo iné.
@anonym_autor otvorene by som bola povedala najsexi chlapovi ktoreho som kedy stretla ze ho chcem do postele
@anonym_autor keby som sa vydavala a rodila o 10 rokov skor..
Ja by som brala svoje 20 ročné zdravé telo 😄. Ak je to teda myslené, čo by som zmenila teraz na svojom živote
Ak v zmysle, čo by som zmenila, urobila inak počas života, tak neviem, asi mala ešte jedno dieťa ešte pred tridsiatkou.
viac by som sa venovala vyucbe jazykov a odisla by som do zahranicia, keby som skor vedela, ze sa neda nikomu verit, bola by som opatrnejsia, viac by som si setrila, ale vsetko je to proste zivot...ucime sa za pochodu
Asi ani nič. Mám dobrú prácu, vlastné bývanie, rodinu. Čo mi nevyhovuje a viem to zmeniť tak to zmením a čo zmeniť neviem, tak rozmýšľam, ako zlepšiť a ako z toho vyťažiť.
@anonym_autor otvorene by som bola povedala najsexi chlapovi ktoreho som kedy stretla ze ho chcem do postele
@anonym_9694aa toto je uz len uroven lacnej devy a zeny.Keby povies ze celkovo na vztah alebo do zivota ale len do postele? dobre ze si mu nic nepovedala.Chudak chlap
@anonym_autor Otvorene a jasne by som sa spytala vtedajsieho super kamosa na VS a mojej velkej lasky do ktoreho som bola nenormalne zamilovana, perfektne sme si rozumeli, nasmiali sa a bolo nam skratka super cele tie roky ci to spolu neskusime a nezacneme spolu chodit (kedze on sa ma to nejako nepýtal)....a mohlo byt vseeetko inak
@anonym_9694aa toto je uz len uroven lacnej devy a zeny.Keby povies ze celkovo na vztah alebo do zivota ale len do postele? dobre ze si mu nic nepovedala.Chudak chlap
@anonym_6a4472 ty si bud svatuskarka alebo niekto zakonzervovany s dedinskym zmyslanim v minulom storoci. Co je na tom ze zena stretne niekoho ku komu citi obrovsku pritazlivost a zaroven vie ze partnerstvo s nim nechce, iba tu jednu skusenost? A keby muz napisal ze si chcel "iba vrznut", tiez mu povies ze je lacny?? Alebo odsudzujez iba zeny sa precitenie chemie?!
@anonym_autor začala by som skôr podnikať a nepomáhala kamarátkam, lebo, keď som ja potrebovala oproti tomu, čo som im vybavila ja maličkosť, tak mi nepomohli.
Ja mam s dovolenim tri:
1. Sporila by som do fondov hned ako som zacala pracovat. Za tych 20 rokov som uz mohla byt napr. na dochodok totalne "zahojena". Aj nam to financak neustale hovoril, ale vzdy sa nasiel dovod to este o chvilku odlozit.
2. Nebala by som sa zobrat hypo, ked som bola mladsia, bez dietata, zabezpecena a ked boli podmienky pre ziskanie hypoteky uplne ine - uz som mohla mat aspon dve-tri dalsie nehnutelnosti.
3. Ako prvomatka by som bola viac v klude, pohode a uzivala si matersku. Absolutne nic mi na nej nechybalo, ale ja som si vzdy nasla dovod na aspon maly stres - stale som dieta skumala, stale som citala ako ho co najlepsie rozvijat, googlila som hracky, jedlo, na materskej som sa vobec necitila dobre a to len mojou chybou a mojim nastavenim.
@anonym_f51537 pis tym prvomatkam, ktore robua to, co si robila ty.
Ako dieťa by som bola aktívnejšia a lepšie sa stravovala a tak mala lepší základ, nie toto čapaté rozkysnuté zadychané niečo čo mám.
Lepšie by som investovala do krypta
Mala vyššie libido. Nejak.. prirodzene
@anonym_autor Naučila by som sa byť asertívnejšia a využívala by som to v praxi.
@anonym_f51537 pis tym prvomatkam, ktore robua to, co si robila ty.
@anonym_cc40e6 Sem tam aj napisem, ked sa v niektorej nahodou trochu vidim, ale to si musia uvedomit same.. to asi pride az s odstupom casu 🤷♀️

@anonym_autor venovala by som viac času blízkym. Lebo v nejakom bode sa to už nedá a čas nevrátiš.