Hľadám spoločníka pre vstup do cudzineckej légie
Čaute chcem ísť do cudzineckej légie v júni 2027.
Ak by išiel niekto som mnou tak píšte na mail daniel.briestensky427@centrum.sk
mozu ist len muzi.
By som aj isiel ale zrovna mavame opekacky v Juni
A tento rok asi dostanem od jeziska trojnozku na kotlik tak budu prinopekackach aj gulase a to sa uz odtial fakt nedostanem.
Mozno neskor ked v kotliku vypalim dieru
Môžu ísť aj moje deti? Som na RD, mám viac času, tak ak poskytujú ubytovanie, rada pôjdem. Staršie už chodí, tak sa tam vyhrá dúfam.
skor nech ide autor na reddit, tam by snad niekoho nasiel
Co tam budeš robiť keď sa bojíš ísť sam?
Podľa mňa len naivný človek, alebo idiot by sa išiel dať dobrovoľne zabiť do vojny s vrahmi, násilníkmi... lebo len takýto ľudia vstupujú do légií kvôli peniazom... Nakoniec ťa aj tak zabijú, aby ťa nemuseli platiť. Dobre si to rozmysli chlapče.
Podľa mňa len naivný človek, alebo idiot by sa išiel dať dobrovoľne zabiť do vojny s vrahmi, násilníkmi... lebo len takýto ľudia vstupujú do légií kvôli peniazom... Nakoniec ťa aj tak zabijú, aby ťa nemuseli platiť. Dobre si to rozmysli chlapče.
@anonym_d5165b kvôli peniazom?
Podla googla je prijem cca.2k € mesacne.
Vo Švajciarsku, zarobi pomocnik na stavbe,raz tolko.
@anonym_d5165b kvôli peniazom?
Podla googla je prijem cca.2k € mesacne.
Vo Švajciarsku, zarobi pomocnik na stavbe,raz tolko.
@tundra recidivistom z basy to stačí... ☹
Vacsina z nas ide na matersku, to je tvrdsie ako nejaka legia, tam chod chlapov otravovat s otazkami na to, ze ako sa tam naverbovat.
Suhlas prezidenta na sluzbu v zahranicnej armade mas ? Ak nie, tak ak si dal prave meno a priezvisko, bude lahke zacat TC za sluzbu v cudzom vojsku.
Paragraf 392 :
Občan Slovenskej republiky, ktorý bez povolenia koná službu v cudzom vojsku, potrestá sa odňatím slobody na dva roky až osem rokov.
Odňatím slobody na päť rokov až desať rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1 počas vojnového stavu alebo vojny.
Suhlas prezidenta na sluzbu v zahranicnej armade mas ? Ak nie, tak ak si dal prave meno a priezvisko, bude lahke zacat TC za sluzbu v cudzom vojsku.
Paragraf 392 :
Občan Slovenskej republiky, ktorý bez povolenia koná službu v cudzom vojsku, potrestá sa odňatím slobody na dva roky až osem rokov.
Odňatím slobody na päť rokov až desať rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1 počas vojnového stavu alebo vojny.
@patrike predpokladám, že je taký simpleton, že to ani netuší.😆😅
Paragraf 392 :
@patrike Moze poziadat o francuzske obcianstvo ... Skor je to o tom, ze sa tam nedostane kazdy. Plus sa tam chcu stratit ludia s trestnym zaznamom, ktori casto casom aj tak skoncia s problemami na krku.
https://www.sme.sk/domov/c/policia-stiha-slovak...
Dnes má cudzinecká légia asi 8000 mužov a je považovaná za jednu z najlepšie vycvičených armád sveta.
Prvé dni pozostávajú zo zdravotných, psychologických, inteligenčných a fyzických testov. Nasledujú pohovory nazývané gestapo. Po absolvovaní testov sa do záverečného výberu dostáva 30 zo 100 uchádzačov. Z nich sa definitívne vyberie polovica. Po podpísaní zmluvy už nie je možné z légie odísť skôr, ako kontrakt vyprší. Jediným riešením je dezercia, ktorá sa v prípade dolapenia prísne trestá. Veľký dôraz sa kladie na vzťahy v jednotkách. Fyzické riešenie sporov je neprípustné, trestá sa odchodom do civilu. V légii sa preto údajne šikanovanie takmer vôbec nevyskytuje.
Po troch rokoch služby má legionár právo požiadať o francúzske občianstvo. Žiadosti však krajina väčšinou vyhovie až po šiestich rokoch.
V júni 2027 zmaturujes?
chlapce, vies co to obnasa? uz teraz setri na psychiatra, lebo to čo tam zazijes, malokto predycha .... si niekde nieco pocul, alebo vela filmov pozeral.
Ak silou mocou chces, prihlas do armady sr, plat, priplatky, viac dovolenky, prispevok na byvanie a rozne benefity.
Vacsina z nas ide na matersku, to je tvrdsie ako nejaka legia, tam chod chlapov otravovat s otazkami na to, ze ako sa tam naverbovat.
@kiki68 ze materska je tvrdsia ako legia???!!! Ano, materska je velmi narocna, to hej, ale legia - ved tu ide o holy zivot, vsak clovek nevie ci sa vrati zivy a ci vobec zdravy a cely.
@kiki68 ze materska je tvrdsia ako legia???!!! Ano, materska je velmi narocna, to hej, ale legia - ved tu ide o holy zivot, vsak clovek nevie ci sa vrati zivy a ci vobec zdravy a cely.
@maryve kedy na materskej neslo? Sorry, ale roky spankovrj deprivacie a neustaleho nasadenia su horsie ako to, ze ma poslu niekde nieco vycistit.
@maryve aj keby sa vrátil živý, všetci vojnoví veteráni sú psychicky poznačený PTSD a značná väčšina skončí na alkohole, antidepresívach, dokonca páchajú samovraždy...
@maryve aj keby sa vrátil živý, všetci vojnoví veteráni sú psychicky poznačený PTSD a značná väčšina skončí na alkohole, antidepresívach, dokonca páchajú samovraždy...
@anonym_d5165b tak vela zien ma PTSD po porode. Len nikto neriesi v podstate. Ako ti ludia idu do legie svojim sposobom zradit vlast, takze za tie prachy sa idu nicit a dobre to vedia. Nechapem preco nejdu radsej do vlastnej armady. A vacsinu ich ani do legie nevezmu prave skrz tie mentalne predpoklady.
@anonym_d5165b tak vela zien ma PTSD po porode. Len nikto neriesi v podstate. Ako ti ludia idu do legie svojim sposobom zradit vlast, takze za tie prachy sa idu nicit a dobre to vedia. Nechapem preco nejdu radsej do vlastnej armady. A vacsinu ich ani do legie nevezmu prave skrz tie mentalne predpoklady.
@kiki68 sú to naivní mladí chlapci od detstva sa hrajú na vojakov, fascinujú ich zbrane.. ale nemajú ani len potuchy ako im vstup do armády do_ebe celý život, nevedia za čo tam bojujú a prečo zabíjajú nevinné ženy, deti..
Na nižšie pozície v légii nie sú tak prísne kritériá, ako bolo spomenuté berú recidivistov... veľa ich bojuje na Ukrajine... len do špeciálnych pozícií je náročnejšie sa dostať..

vies, na akom si fore?