icon

Hodnota peňazí proti rodičovstvu: Čo uprednostniť?

20. aug 2026

Myslíte že je napr Adela Banášová šťastná keď má toľko peňazí, aj ked nemôže mať vlastné dieťa?
Myslíte že by bol niekto ochotný vymeniť napr vlastné bývanie za zdravé dieťa, či peniaze sú vždy až na prvom mieste?

Strana
z2
euka210
21. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor
Myslite,že niekto môže byť potrestaný aj za to,že ľahko prišiel k majetkom,že nemôže mať iné?

@anonym_autor deti nemozu mat aj normalny, bezni, nie bohati ludia...poznam par takych parov. Deje sa to kazdemu.

anonym_9c2cae
21. aug 2026
@euka210

@anonym_autor ved si adoptovali, takze moze byt stastna a myslim, ze aj je.
Stastie nie je o mnozstve penazi, ale o vnutornom nastaveni a vnimani penazi...ci su ako prostriedok alebo su samotnym cielom.
Znamy raz hovoril, ze miestni, dost bohati ludia mali chore dieta, asi nejaka vaznejsia dg. Jeho babka by hned vymenila vsetky peniaze, len aby bolo vnuca zdrave. Mali peniaze, ale to im nezarucilo zdrave dieta.
U nas je rodina a vztahy vzdy prvorade, peniaze su prostriedok.
Stastnych nas robia vztahy, nie peniaze.

@euka210 čiastočne s tebou súhlasím. Ale to vnútorné nastavenie ťa veľmi rýchlo prejde ak máš ZŤP dieťa, alebo manžela a chodíš obrazne povedané zobrať o každé euro na úrad, nemáš nárok na plienky, alebo inv. vozík. Zúfalo bojuješ s úradmi, nemáš zariadenie, školu, asistenta. Aj sám Bekim sa vyjadril, že on sa neporovnáva s inými vozíčkarmi, lebo jeho rodičia mali a majú peniaze, a platili mu všetky rehabky, aj v USA. Samozrejme, že je dôležitá aj jeho hlava a myslenie, ale no money no honey

anonym_2a3fc2
21. aug 2026

@anonym_autor Adela má iné nastavenie nikdy nevytrcala z davu luxusom.Nevidim rozdiel starať sa a dať lásku vlastnému a adoptovanému dieťaťu.Chcela deti, má deti ja jej to prajem.Toto bolo jej poslanie.Poznam ženy, ktoré nemajú deti a pracujú v škôlke, lebo to tak chceli a svoje pocity si napĺňajú tam.Kazdy si nájde cestu ako sa s tým vysporiadať, ak im nebolo dopriate.Kolegyna má zase úzky vzťah k sestrinym deťom a trávi s nimi veľa casu

autor
21. aug 2026

Niekedy premýšľam aj nad tým, či človek nevedomky neublížil niekomu,alebo či sa to nemôže prenášať z minulých životov, alebo neviem čo..
Či neublížujeme aj zamestnancom,keď máme viac,keď sa mame lepšie ako oni,čo mi bolo už viac krát povedané do očí.

selest
21. aug 2026
@anonym_autor

Niekedy premýšľam aj nad tým, či človek nevedomky neublížil niekomu,alebo či sa to nemôže prenášať z minulých životov, alebo neviem čo..
Či neublížujeme aj zamestnancom,keď máme viac,keď sa mame lepšie ako oni,čo mi bolo už viac krát povedané do očí.

Nemyslim si, poznam xy ludi co sa fakt chovaju otrasne, doslova vedome sa spravaju zle zakerne a cuduj sa svete maju aj zdrave deti a v pohode si ziju.

pralinka25
21. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor nie ani tak to nefunguje.

anonym_7b0823
21. aug 2026
@anonym_autor

Nie, tu sa jedna o mňa. Ja mám kde bývať, aj máme dostatok všetkého, ba skôr prebytok. Len to vlastné dieťa nie. A uvažujem či by bol niekto ochotný sa vzdať všetkého toho materiálneho a mať vlastné dieťa..

@anonym_autor a ty si na tom ako?? Vzdala by si sa všetkého aby si mohla mať dieťa??

anonym_efb604
21. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor každý tvoj čin má následok, či už vedomý ( na niekoho) alebo nevedomý. Preto vysoko duchovné bytosti odchádzajú do kláštorov v horách ( mnísi v Nepale, Gruzínsku, ... ) a medituju, modlia sa, vnútorne sa vyrovnávajú so životom, aby viacej nevstupovali, alebo čo najmenej vstupovali do vzťahov a interakcií s ľuďmi a nespáchali a nerobili si tak ďalšie karmicke väzby, aby sa opäť nemuseli prevteľovat a žiť opakovane svoje životy. Chcú dosiahnuť Nirvanu, konečný stav duše bez vtelovania do podoby človeka za účelom vyrovnania karmy. Pre teba je úplne zbytočne sa.nad tým zamýšľať, lebo svoj život nemáš poznať, alebo svoju karmu, máš ju len vyrovnať, učiť sa. Je úplne zbytočne premýšľať prečo ťa Adela nemá deti, čo má deti,je to jej osud, jej karma. Ty konaj dobro, vyrovnávaj karmu a premýšľaj na následkami svojich konaní na iných ľudí. Čim menej majetkov, vzťahov a zloby, tým menej myšlienok a návratov do tohto života. Aspoň tak mi to dáva zmysel. 💚

anonym_f121e7
21. aug 2026

Myslím že Adela je takto spokojná, vlastné deti mať nemohla ani v predchadzajucich vztahoch, ale má adoptovany parik a je to velmi uslachtile, obdivuhodné.
Ale celkovo si myslím, že život nie je fér a zlí ludia nie sú potrestáni, skôr mi to pripada opacne. Niekto má šťastie, nech robí čo chce, iný vylozene smolu, ostatní laviruju podla okolností, raz hore, raz dole.

anonym_8ebc92
21. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor takymto zmyslanim a rorzmyslanim si skor ty sama ublizujes, mas pocit viny a to psychike neprida, mozno aj to je dovod, ze mas problem otehotniet, skus nejake relaxacne pobyty, kupele ..... čo su to za zamestnanci , ktori zavadia zamestnavatelovi, platite im minimalnu mzdu?maju zle pracovne podmienky? vykoristujete ich?

euka210
Včera o 07:07
@anonym_autor

@anonym_autor zbytocne nad tym takto premyslas zo vsetkych stran a trapis sa. Aky je problem? Mas vela penazi a nemozes mat dieta? Je to bolestive, ale inak ako prijat to sa neda. Zbytocne budes spekulovat nad pricinami. My sme si s manzelom povedali este pred svadbou, ze keby sme nemali deti, tak by sme si adoptovali. Viem o jednych uciteloch manzeloch, tusim 3 romcata si adoptovali, lebo ona tym velmi trpela ze nemozu mat deti.

anonym_d526d4
Včera o 08:05
@lukbe

Nič nas do toho nie je. A mimochodom, dieťa nemôže mať jej muž. Neviem, prečo toto musí niekto riešiť.

@lukbe no len aby to bola pravda. Možno bol taký gentleman že to radšej zobral na seba.

anonym_9c2cae
Včera o 09:33
@anonym_d526d4

@lukbe no len aby to bola pravda. Možno bol taký gentleman že to radšej zobral na seba.

@anonym_d526d4 ja si tiež myslím, že to vzal na seba. Ja si nemôžem pomôcť, celkovo mi na ňom niečo nesedí, a tá faloš, pózer ako vyšitý

natalka13
Včera o 09:53
@anonym_autor

@anonym_autor
Myslite,že niekto môže byť potrestaný aj za to,že ľahko prišiel k majetkom,že nemôže mať iné?

@anonym_autor adela b. ma vela penazi?🤔

aurora33
Včera o 09:54
@anonym_8ebc92

Pokial viem, on je neplodny (verejne to priznal, mohla si si dat tu namahu a posurfovat na nete) a ona nechcela umele oplodnenie od darcu. Preto sa rozhodli pre adopciu.
Podla mna si zasluzia obdiv.
Oni stastni, deti stastne. Ale to si asi nechcela pocut, ale vytesovat sa z nestastia inych.

@anonym_8ebc92 podla mňa si nezaslúžia obdiv. Proste urobili ako chcú. Ale na obdiv to urcite nie je.

aurora33
Včera o 09:55
@anonym_9c2cae

@anonym_d526d4 ja si tiež myslím, že to vzal na seba. Ja si nemôžem pomôcť, celkovo mi na ňom niečo nesedí, a tá faloš, pózer ako vyšitý

@anonym_9c2cae suhlasim, aj mne príde falošný a pozer. A aj tak mám z neho pocit že je gay (pre rypalka, nemám nič proti gayom).

anonym_8ebc92
Včera o 11:07

VY STE NESKUTOCNE!! 1 zo 100.000 by si adoptovala dieta, zvysok ani pocut, ale kazdy adoptivny rodic je pranierovany. To sa uz do prdele nemozte do koze zmestit?
Ked uz aj je ti clovek nesympaticky, tak aspon hubu a krok drzat!
Poznam dve teraz uz zeny, styridsiatnicky, ktore boli u nas v meste adoptovane, tolko rokov uz uplynulo a predsa sa spominam, ked isli s rodicmi po meste, ludia si sepkali, otacali sa za nimi, v skole na nich vykrikovali, ze su adoptovane, atd.
Vyrastli z nich uspesne zeny, mamky, dochovaju rodicov. Samozrejme, ze nie kazda adopcia sa vydari, ale clovek do toho neide od zaciatku s tym, ze sa to zle skonci, tuzi po dietati, ktore chce s najlepsim svedomim vychovavat.

TA ZAVIST A NENAVIST! Zite a nechajte zit!

anonym_d526d4
Včera o 11:22
@anonym_8ebc92

VY STE NESKUTOCNE!! 1 zo 100.000 by si adoptovala dieta, zvysok ani pocut, ale kazdy adoptivny rodic je pranierovany. To sa uz do prdele nemozte do koze zmestit?
Poznam dve teraz uz zeny, styridsiatnicky, ktore boli u nas v meste adoptovane, tolko rokov uz uplynulo a predsa sa spominam, ked isli s rodicmi po meste, ludia si sepkali, otacali sa za nimi, v skole na nich vykrikovali, ze su adoptovane, atd.
Vyrastli z nich uspesne zeny, mamky, dochovaju rodicov. Samozrejme, ze nie kazda adopcia sa vydari, ale clovek do toho neide od zaciatku s tym, ze sa to zle skonci, tuzi po dietati, ktore chce s najlepsim svedomim vychovavat.

@anonym_8ebc92 no len nepukni od zlosti. Nikto nič proti tým dvom nemá. Nech si žijú ako chcú. Za mňa sympatický pár to je všetko.

anonym_d526d4
Včera o 11:23
@aurora33

@anonym_9c2cae suhlasim, aj mne príde falošný a pozer. A aj tak mám z neho pocit že je gay (pre rypalka, nemám nič proti gayom).

@aurora33 mne ani on nepríde že je gay - prečo by si ho Adela vešala na krk, ale skôr Adela už má vek a jednoducho to nešlo. Tak zvolili túto cestu.

aurora33
Včera o 11:34
@anonym_8ebc92

@anonym_8ebc92 ? Tebe sa čo stalo omg 😆😆🤣🤣

aurora33
Včera o 11:48
@anonym_d526d4

@aurora33 mne ani on nepríde že je gay - prečo by si ho Adela vešala na krk, ale skôr Adela už má vek a jednoducho to nešlo. Tak zvolili túto cestu.

@anonym_d526d4 niekde v rozhovore to vravela aj Adela, že zo začiatku si myslela, že je Viktor gay.

anonym_ace51b
Včera o 15:54

@anonym_autor Adela Banasova mat vlastne deti moze ale koli tomu ze chodi s cistym homosexualom ich mat nemoze a ani koli osobnej kariere ich mat nechce, ona ma deti cisto iba pre osobny € profit, je to jedna umela, ukecana, strasne arogantna, nenazrana a namyslena zena, ved dcera STBaka, odchovana na Moskovskej, necakal som nic ine, co casopis to Banaska, dobre ze este nie ja na vlozkach a tamponoch.

anonym_d526d4
Včera o 21:59
@anonym_ace51b

@anonym_autor Adela Banasova mat vlastne deti moze ale koli tomu ze chodi s cistym homosexualom ich mat nemoze a ani koli osobnej kariere ich mat nechce, ona ma deti cisto iba pre osobny € profit, je to jedna umela, ukecana, strasne arogantna, nenazrana a namyslena zena, ved dcera STBaka, odchovana na Moskovskej, necakal som nic ine, co casopis to Banaska, dobre ze este nie ja na vlozkach a tamponoch.

@anonym_ace51b načo by si brala homosexuála

autor
Včera o 22:03
@natalka13

@anonym_autor adela b. ma vela penazi?🤔

@natalka13
A ty si myslíš že nie? Vieš koľko slovákov by chcelo tak nemať peniaze ako Adela???

anonym_97888a
Včera o 22:13
@anonym_autor

Nie, tu sa jedna o mňa. Ja mám kde bývať, aj máme dostatok všetkého, ba skôr prebytok. Len to vlastné dieťa nie. A uvažujem či by bol niekto ochotný sa vzdať všetkého toho materiálneho a mať vlastné dieťa..

@anonym_autor Tak prečo si berieš do huby Adelu? Nemáš ani páru, čím všetkým si prešla, ako 50% príjmov dávala do útulkov, A to, že deti prišli pomerne rýchlo, je zásluha jej stability a zázemia. Preeeečo už neprestenate závidieť...ženy....prečo????

anonym_97888a
Včera o 22:14
@anonym_ace51b

@anonym_ace51b Ty si v akej pi** vyrástol?

scila
Včera o 22:18

@anonym_autor neviem či je Adela šťastná. Rovnako neviem či by bola šťastná keby mala svoje dieťa. Sú ľudia čo sú šťastní aj bez detí aj ľudia čo sú nešťastní s deťmi. A tiež je to aj inak - s mojím synom chodí do triedy chlapča, ktorému zomrela mama na rakovinu keď bol ešte v škôlke. Keď ho vidím samého na ulici vždy si poviem, že život neni fér.

anonym_1cfc56
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2