icon

Je po mesiaci od zoznámenia normálne začať spolu bývať?

Dnes o 09:01

Dobré ráno.. Spoznáte muža, ktorý je pre vás natoľko zaujímavý, že zvažujete spoločné bývanie. Po akom čase od zoznámenia sa vám to zdá "normálne" navrhnúť? Bavíme sa o dňoch,týždňoch, mesiaci?Situácia je taka...obaja žijete sami, bez detí, ste zabezpečení. Veľmi si rozumiete, stretávate sa intenzívne, prakticky denne a stale u seba aj prespávame od prvého rande "raz u vás, raz u neho". A z jeho reakcii tušíte, že by to mohol prijať.
Je podľa vás v poriadku navrhnúť spoločné bývanie už po necelom mesiaci? ( Do práce by mu to znamenalo dochádzať cca 30 minút autom ,namiesto 5 minút pešo čo má doposial)

Strana
z2
marianarem
Dnes o 20:49

@anonym_autor Mam kamosku, ktora zacala so svojim muzom byvat uz po 2 tyzdnoch a uz su dlhe roky spolu. Dalsia kamoska mozno po mesiaci spolocne byvanie a tiez uz roky spolu. Niekedy je to jasne od zaciatku. Ale ja osobne by som si nechala zadne dvierka. Ja som ich nemala, ked som zacala byvat s muzom a nejaky cas som bola z toho dost nervozna, ze keby nieco, tak nemam kam ist.

anonym_59eba7
Dnes o 21:06

@anonym_autor ja som sa takto stahovala po dvoch tyzdnoch (ale tak ze odkedy sme sa stretli, o 2t som byvala a pracu nasla v inom meste)... :DD ved aj ked sa stahujeme do zdielanych podnajmov, tak velakrat ludi nepozname, a toto by som brala rovnako.. byvanie dnes s niekym nie je ziadny zavazok, ak nekupuju ti dvaja spolu byvanie ;)

anonym_e097fd
Dnes o 21:39

Po pár mesiacoch začať s niekým žiť bavime sa o dvoch troch mesiacoch je podľa mňa skoro .Musíš si premyslieť čo ak to nevyjde či sa máš kam vrátiť atď

Strana
z2