Je po mesiaci od zoznámenia normálne začať spolu bývať?
Dobré ráno.. Spoznáte muža, ktorý je pre vás natoľko zaujímavý, že zvažujete spoločné bývanie. Po akom čase od zoznámenia sa vám to zdá "normálne" navrhnúť? Bavíme sa o dňoch,týždňoch, mesiaci?Situácia je taka...obaja žijete sami, bez detí, ste zabezpečení. Veľmi si rozumiete, stretávate sa intenzívne, prakticky denne a stale u seba aj prespávame od prvého rande "raz u vás, raz u neho". A z jeho reakcii tušíte, že by to mohol prijať.
Je podľa vás v poriadku navrhnúť spoločné bývanie už po necelom mesiaci? ( Do práce by mu to znamenalo dochádzať cca 30 minút autom ,namiesto 5 minút pešo čo má doposial)
@anonym_autor ja som sa takto stahovala po dvoch tyzdnoch (ale tak ze odkedy sme sa stretli, o 2t som byvala a pracu nasla v inom meste)... :DD ved aj ked sa stahujeme do zdielanych podnajmov, tak velakrat ludi nepozname, a toto by som brala rovnako.. byvanie dnes s niekym nie je ziadny zavazok, ak nekupuju ti dvaja spolu byvanie ;)
Po pár mesiacoch začať s niekým žiť bavime sa o dvoch troch mesiacoch je podľa mňa skoro .Musíš si premyslieť čo ak to nevyjde či sa máš kam vrátiť atď

@anonym_autor Mam kamosku, ktora zacala so svojim muzom byvat uz po 2 tyzdnoch a uz su dlhe roky spolu. Dalsia kamoska mozno po mesiaci spolocne byvanie a tiez uz roky spolu. Niekedy je to jasne od zaciatku. Ale ja osobne by som si nechala zadne dvierka. Ja som ich nemala, ked som zacala byvat s muzom a nejaky cas som bola z toho dost nervozna, ze keby nieco, tak nemam kam ist.