Kam do zahraničia by ste sa odsťahovali?
Ak by ste mali možnosť, kam do zahraničia by ste sa odsťahovali? Kde je lepší život?
@anonym_autor Vies kolki tam ziju desatrocia nacierno? V NYC nemusis ani hovorit po anglicky, staci zit v spravnej stvrti a komunita je tak velka...zeny rychlo pprodia dieta, stane sa legalnym oncanom a matke daju Zelenu kartu.
Na druhej strane, ked nemas peniaze, si este vacsia nula ako na SK.
@spongebob1 nedajú matke zelenú kartu, siris bludy. Amerika je imigracne uplne inde
@anonym_0a4f55 ti Somalcania su tam legalne cez program presidlovania utecencov USRAP
@anonym_autor a využívajú system, biely Američania sa musia zodrať, aby tam uživili všetku tu háveď, je vidno, ze nemáš sajnu o pravom živote v anerike
@anonym_autor a využívajú system, biely Američania sa musia zodrať, aby tam uživili všetku tu háveď, je vidno, ze nemáš sajnu o pravom živote v anerike
@anonym_e9cd87 ale toto bude aj v europe, europa otvorila hranice s umyslom prilevu pracovnej sily a zatial len bieli robia na pristahovalcov, ktori len beru davky a mozno muz si nejaku pracu najde, ale donesie zenu a xy hladnych krkov k tomu, ktori nepracuju a toe zeny ani pracovat nikdy nebudu. Nie je vynimkou, ze si donesie aj dve zeny, ak ma dve manzelky.
@anonym_e9cd87 ale toto bude aj v europe, europa otvorila hranice s umyslom prilevu pracovnej sily a zatial len bieli robia na pristahovalcov, ktori len beru davky a mozno muz si nejaku pracu najde, ale donesie zenu a xy hladnych krkov k tomu, ktori nepracuju a toe zeny ani pracovat nikdy nebudu. Nie je vynimkou, ze si donesie aj dve zeny, ak ma dve manzelky.
@zuzana76 ved na Slovensku to je podobne, retazova materska, rodicovska do 6 rokov, potom rychlo porodit 2.,3. a neviem kolke dieta, len nemusiet ist do prace, cigani maju invalidny pomaly od narodenia...jednoducho su ludia, ktori sa uspokoja s nizkou zivotnou urovñou, a je jedno ci domaci, alebo pristahovalci. Tu v Spain su pristahovalci vacsinou z Latinskej Ameriky, a makaju rovnako muzi ako zeny, taxikari, casnici, upratovacky, opatrovatelky...... Bez tychto ludi by to krajina nedala.
@zuzana76 ved na Slovensku to je podobne, retazova materska, rodicovska do 6 rokov, potom rychlo porodit 2.,3. a neviem kolke dieta, len nemusiet ist do prace, cigani maju invalidny pomaly od narodenia...jednoducho su ludia, ktori sa uspokoja s nizkou zivotnou urovñou, a je jedno ci domaci, alebo pristahovalci. Tu v Spain su pristahovalci vacsinou z Latinskej Ameriky, a makaju rovnako muzi ako zeny, taxikari, casnici, upratovacky, opatrovatelky...... Bez tychto ludi by to krajina nedala.
@tenerifka latinska amerika mi nevadi, hoci aj ti zvacsa vyuzivaju, ale skor pracuju a aj zeny, ale uz tam bude ovela viac marokancov a alzircanov. Zrovna dva mesiace dozadu sme mali v skole navstevu zo spanielskej skoly a oni maju uz takmer len pristajhovalcov v skole, prisli so siestimi detmi, jeden bol spaniel a 5 pristahovalci. porodit druhe dieta na retazovej materskej je ok, ked zena zacne rodit v 30-tke, tak musi stihnut dve deti najlepsie do 35, aj ja som bola doma na retazovej materskej 7 rokov, ale okrem toho som uz 20 rokov odrobila plus VS, neratajme ciganov, to je to iste ako pristahovalci. Ale nasilu si zvacsovat prilev ludi, ktorych treba zivit a okrem toho ti robia bordel na uliciach a domaci sa musi im prisposobovat, je podla mna nonsens. Latinska amerika je ok, ale pozri si nemecko, velku britaniu, tam mas vsetko haved, co sa len potuluje a zle robi.
@spongebob1 asi sa nerozumieme, ja nehladam krajinu na lepsi zivot z ekonomickeho hladiska, ale kde je pohodovejsi zivot. Nemienim tam pracovat ani brat ziadne davky. Len si uzivat zivot.
@anonym_autor ked tam nevudes pracovst len zit - striedaj po roku krajiny.
@tenerifka myslim takychto migrantov, skoda, ze spanielsko zrejme tiez nedopadne dobre

@anonym_29bc2a v ktorej Bunderepublik ste?
@lapersefona Bayern