Keby ste vyhrali milión, chodili by ste do práce?
Pekný podvečer 🙂
Keby ste vyhrali milión, chodili by ste do roboty?
Alebo by ste sa na všetko vykašlali a užívali si?
Ja by som sa tu asi na všetko vykašlala a precestovala, čo by sa dalo 🙂
Ak niekto vyhra milion a prestane zarabat tak velmi rychlo a skaredo dopadne. Splatis dom a ani si nevsimnes ze si nieco vyhrala .
@martinmmartin Predstav si, že nemáš hypotéku 🙂 Nie je čo splácať.
@anonym_autor Milion rozhadzes kludne aj do roka tak ze ten dom kde nemas hypoteku budes musiet predat
@anonym_autor okay, ale realne ako dlho vies vyzit z 1m. Plus ty chceš cestovat. Základná matika.
Možno nie 9-5 robota, ale minimálne investovať tak, aby sa to bezpecne vytváral nejaký maly zisk, inak ... 👾 game over soon
Áno chodila by som. Pracujem v sociálnych službách a mám to rada. Možno by som si na čas skrátila úväzok, ale potrebujem v živote niečo 😁 doma by som sa unudila 😅
1 milion v dnesnej dobe nieje vela.. kupis si dom odlozis detom a si rada ze mas na ucty a neaku tu dovolenku .. takze u mna ano chodila by som i nadalej do prace- ale ja svoju pracu mam rada a nerada by som o nu prisla ... no vybavila by som si aj neake to volno navyse kedze by som castejsie chcela chodit za rodinou kt mam tisice km daleko
@anonym_autor Pravdepodobne áno
Ano chodila. Aj pre to, aby syn mal spravny priklad v nas
Skrátiť úväzok, možno prejsť na HO a voľný čas venovať aj cestovaniu aj dobrovoľníctvu.
urcite ano, milion eur bez prace by mi nezarucil taky standard do konca zivota aky mam teraz
nechodila. skor by som to rozumne investovala a urcite aj precestovala daco. Ale investovat tak, nech peniaze zarabju sami. ale ja zijem skromny zivotny standart, nic extra.
áno chodila, a bola už len úplne vychillovaná a vysmiata 😅😁
Ja som nevyhrala síce až milión ale do práce chodíme. Máme obaja super kolektív. Odpadol nám neskutočný stres z dlhov keďže sme si ich vyplatili, nečakám tak každý mesiac na výplatu. Doma by som sa unudila a cestovanie nieje pre nás. Rodičom som splnila sny, chodím do mini predajní, pekární, kde nechávam vždy značný tringelt, žijeme úplne pohodovo, neriešim, neplánujem, užívame si finančnú slobodu 🤗
peniaze by som vyuzila tak aby zarabali pre mna a ano pracovala by som menej ;) pracovat by som urcite neprestala, nakolko som presvedcena o tom, ze clovek pracovat ma, potrebuje nejaku cinnost pre zivot 🙂 A nie, nemyslim, ze clovek milion rozhadze len tak, rozumny clovek by s tym vedel veeelmi dlho vyzit v pohode, nakolko vela ludi tolko za zivot nezarobi. Nieco zaraba, z niecoho zije...
Na skrateny uvazok kym by bol dobry kolektiv. Vyplatit zvysnu nie velku hypo a investovat, nech peniaze zarabaju a rastu.
Dnešná doba je presne vizitka,ci zarabaju tisic,dve tisic,10 tisíc stále je málo
Takže o chvíľu to bude fuc a hajde práca 😅
@anonym_autor ale do práce predsa nechodíš len pre peniaze, ale aj pre sebarealizáciu
@anonym_autor Urcite by som nechodila do prace. Cast by som pouzila na podnikanie,ktore by mi zarabalo,cast rozdala blizkym a zo zvysku by som aspon 2 roky cestovala.
@anonym_autor ale do práce predsa nechodíš len pre peniaze, ale aj pre sebarealizáciu
@zmrzlinka2021 Nie kazdy sa vsak potrebuje "sebarealizovat", resp. da sa to aj inde. Mna by ani nehlo chodit do prace.
@anonym_autor ja by som si nasla podobnu pracu ako mam teraz, ale menej stresujucu. A ak by sa dalo, tak na polovicny uvazok. Bavi ma rozmyslat a riesit ulohy, ktore v praci riesim. Ale kupila by som si aj investicny byt a aj cast investovala inde. A viac by som cestovala a zila pohodovejsie
Neviem možno áno možno nie .A zase keby nechám prácu všetci by vedeli že zrazu mám veľa peňazí čo je dosť nebezpečné.Moze človek povedať teraz tak a keby to je naozaj zase by rozmýšľal inak
@anonym_autor chodila ale vsetky hodnotenia od nadriadenych by mi uz boli jedno😅
Prepocitaj si to takto: ak by si za 300tis kupila byt (a to este by nebolo nic extra, cize realne ovela viac) tak pri vydavkoch 2000€ mesacne (co nie je ani zdaleka vela, pri takej velkej vyhre by si vacsina chcela uzivat viac) tak by ti zvysok vydrzal priblizne 30 rokov. Cize teraz sa spytaj - pracovala by si?
Samozrejme su aj ine varianty nalozenia s vyhrou, ale pointa je, ze ten milion v dnesnej dobe nie je vobec nieco co by ti automaticky zabezpecilo bezstarostnu buducnost bez prace, len si to zial vela ludi mysli a to je to, co by ich velmi rychlo doviedlo do problemov.
Takze by som bud chodila dalej do prace ale povedzme part time alebo by som dobre zainvestovala pre dosiahnutie pasivneho prijmu, ale rozhodne by som si nevalala sunky a nevykaslala sa na vsetko. To by bola cesta rovno “do zahuby” (obrazne povedane ale chapeme sa snad 🙂

Ak niekto vyhra milion a prestane zarabat tak velmi rychlo a skaredo dopadne. Splatis dom a ani si nevsimnes ze si nieco vyhrala .