icon

Ľutujete ľudí, ktorí sa kvôli nepokojom nemohli vrátiť domov?

9. mar 2026

Možno ma aj podaktorí ukameňujete, ale som zvedavá či ľutuje tých ktorí sa kvôli nepokojom nemohli dostať domov z islamských krajín?
Ja osobne poznám dvoch, mužov bratranec s partnerkou si nakoniec kúpili letenky za niekoľko tisíc euro aby sa mohli včas vrátiť nemuseli čakať a ďalší bratranec sa akurát vracal z Thajska, on si predĺžil dovolenku a zatiaľ sa nevráti možno o pár týždňov. Užíva si dámsku spoločnosť len jeho matka panikáriť.
Ľutujem obete nepokojov ale takýchto ľudí nie, len som s mojím názorom na okolí asi jediná

martinkatinka
9. mar 2026

Ano lutujem. Nemali odkial vediet co sa stane a bohuzial, v dnesnom svete moze byt riziko hocikde.

anonym_3c842d
9. mar 2026

@anonym_autor
Uz masturbujes od radosti skodoradostny zavistlivec
co uz ked ty si tak mozes dovolit Balaton

anonym_93980a
9. mar 2026
@anonym_31f29e

@anonym_autor oh shit, je to tu... ani nase babky nechodili nikde, preto aj my musime sediet doma na riti. Toto je argument storocia.

@anonym_31f29e taký argument ľudí, ktorí päty z domu nevystrčia, lebo na to nemajú a tak nezostáva nič iné, len kritizovať tých, čo na to majú… Aby sa zo seba cítili lepšie. Nekritizujem tým nikoho, kto nemá peniaze na dovolenky pri mori. Nie je o nič horší rodič keď zoberie dieťa “iba” na kúpalisko.

misiak7777
9. mar 2026
@anonym_autor

@sasa1310 celé generácie vyrastali bez takýchto možnosti takže šli maximálne na plaváreň

@anonym_autor celé generácie prali handry v potoku, dúfam že si berieš príklad 😉

anonym_302469
9. mar 2026
@anonym_autor

@sasa1310 celé generácie vyrastali bez takýchto možnosti takže šli maximálne na plaváreň

@anonym_autor Zahod mobil, to tiez predtym nepouzivali.

anonym_6def48
9. mar 2026

Nie nelutujem, vedelo sa ze sa nieco chysta, vyrovania boli, ich rozhodnutie, ich problem. Ziadne specialy by som neposielala a ked tak, jedine za plnu platbu. A nie, nie je to o zavisti ako si niektori myslia, je to o triezvom uvazovani.

petamich
9. mar 2026

Ano lutujem resp. je mi luto, ze museli nieco take zazit a riesit. A este viac lutujem teba autorka. Lebo s takymto zmyslanim a postojom sa neda inak. Vlastne by sme mali dalej zit v jaskyni, vsak aj homo sapiens tam zili a dobre im bolo ❤️

anonym_becdc5
9. mar 2026
@anonym_a2794b

Vôbec ich neľutujem. Načo sa trepú do takých rizikových krajín?

@anonym_a2794b toto je taká dezolátska reakcia.

sasa1310
9. mar 2026
@anonym_6def48

Nie nelutujem, vedelo sa ze sa nieco chysta, vyrovania boli, ich rozhodnutie, ich problem. Ziadne specialy by som neposielala a ked tak, jedine za plnu platbu. A nie, nie je to o zavisti ako si niektori myslia, je to o triezvom uvazovani.

@anonym_6def48 ono sa niečo vedelo, že sa chystá v Ománe či v Dubaji?

anonym_b921ed
9. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor
Do prdele co si tu vypni mobil , vypni internet !

enmery
9. mar 2026

Žiadny národ fakt nie je tak závistlivý ako Slovák. Vyvážať by sme to mohli...

anonym_6fc92c
9. mar 2026
@anonym_6def48

@anonym_6def48 teraz mi napis, ze si bola oboznamena s tym, ze sa v Dubaji bude ostrelovat..

petamich
9. mar 2026
@anonym_6fc92c

@anonym_6def48 teraz mi napis, ze si bola oboznamena s tym, ze sa v Dubaji bude ostrelovat..

@anonym_6fc92c hlavne ak siel niekto napr. do Thajska alebo na Bali a mali len medzipristatie alebo prelet napr. Dubaj ...tak takym "uz duplom tak treba"

marsmykkok
9. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor lebo bola taká doba, celé rodiny žili v okruhu jedného kilometra a veľa ľudí nebolo ani v krajskom meste svojom alebo nebodaj v hlavnom meste. Dnes je iná doba, svet otvorený, dnes často len za lekárom sa musíš trepať aj do iného kraja 100km, rodiny bývajú od seba stovky km, ľudia cestujú po svete pracovne a je aj možnosť dostupných A lacných leteniek a tak ľudia radi spoznávajú svet. Niektoré rodiny dajú tisíce ročne na cigarety a chľast, druhé tisíce ročne na cestovanie. Vela ľudí sa pýta skade majú ľudia na cestovanie ja sa pýtam skade majú 5 eur na krabičku cigariet a toľko alkoholu koľko priemerný Slovák kúpi za rok?

sasa1310
9. mar 2026
@anonym_a2794b

Vôbec ich neľutujem. Načo sa trepú do takých rizikových krajín?

@anonym_a2794b a ty si sa kam trepala naposledy na dovolenku, to by ma fakt zaujímalo. Oni nešli do Iránu dovolenkovať

alenka58
9. mar 2026

je mi ľúto rodičov s deťmi, samotní dospelí si vždy ľahšie poradia, ale je to smola aj tak kvôli bláznom v politike

anavixy
9. mar 2026

Jasné, však nešli do Iránu… mali obrovskú smolu, hádam si nebudem hovoriť, že tak im treba..? Akože kvoli čomu? Niekto si mozno šetril na dovolenku x-rokov, niekto ju dostal ako dar k jubileu, niekto zobral maminu na Maledivy (poznam osobne taky pripad), niekto len siel do Dubaja na prazdniny, lebo ved to dnes nie je az tak vynimocne, a toto ich postihlo? A keby tam aj chodili 3x do roka, preco preboha by som sa mala tesit z toho, ze niekto musel dat niekolko tisic za navrat domov?

anavixy
9. mar 2026
@anonym_autor

@gejb ja nezávidím, .on tie peniaze zarobí raz dva, je podnikateľ , ľudí platiť cash, o výplatných páskach môžu zamestnanci iba snívať

@anonym_autor jaj tak tu ide o konkretnu osobu, tak to uz je trosku o inom, vsakze? Svojho nenazraneho zdieracskeho sefa by sme ani my nelutovali, takeho by si tam mohli aj nechat 😃

alkoholik
9. mar 2026

Len pre doplnenie : letenku do dubia si kupite aj za 120€( spiatocnu). Hotely su tam lacne ( nie palmovy ostrov myslim). Vela zvas ma predstavu ze tieto dovolenky stoja tisece co nieje pravda. Priklad 70€ slusny hotel ( 7 noci 490€ za 2 osoby). Takze sme na cene 360€ osoba. Jedlo aj metro stoja tak ako u nas. Takze uplne vam staci cca 700€ osoba. Kolko zaplatite na SR v tatrach jul/august? alebo ( Chorvatsko, Turecko). Ci uz je to Thajsko alebo Sri Lanka. Preco bol na prvom repatriacnom lete PAN Vazny zo SMERU??? Skor to ma serie.

anonym_018361
9. mar 2026
@alkoholik

Len pre doplnenie : letenku do dubia si kupite aj za 120€( spiatocnu). Hotely su tam lacne ( nie palmovy ostrov myslim). Vela zvas ma predstavu ze tieto dovolenky stoja tisece co nieje pravda. Priklad 70€ slusny hotel ( 7 noci 490€ za 2 osoby). Takze sme na cene 360€ osoba. Jedlo aj metro stoja tak ako u nas. Takze uplne vam staci cca 700€ osoba. Kolko zaplatite na SR v tatrach jul/august? alebo ( Chorvatsko, Turecko). Ci uz je to Thajsko alebo Sri Lanka. Preco bol na prvom repatriacnom lete PAN Vazny zo SMERU??? Skor to ma serie.

@alkoholik nehovor 🤣🤣 už radšej nepi

alkoholik
9. mar 2026
@anonym_018361

@alkoholik nehovor 🤣🤣 už radšej nepi

@anonym_018361 Preco?

anonym_b04064
9. mar 2026

Mna by zaujimalo ze ti co ich nelutuju ci cestuju do zahranicia

anonym_b04064
9. mar 2026
@alkoholik

@alkoholik ano aj my sme za tolko vychytali je tam pomerne lacno

7miriam77
9. mar 2026

Jasné,že ľutujem. Ostať niekde "visieť" nie je nič príjemné. Ľudia cestujú počas celého roka, a nielen boháči. Sú ľudia čo si šetria na dovolenku aj rok a idú mimo sezónu... napríklad dochodci, naši, nie Švajčiari🙃. A potom sú aj chorí, čo cestujú keď nie je príliš horúco. A inak...toto sa môže stať hocikomu z nás...kto aspoň občas niekam leti

bloger
9. mar 2026

Samozrejme. Nie je to pre nich nič príjemné. Stať sa to môže hocikomu. Je to veľmi zlý pocit.

anonym_0630ff
9. mar 2026

A ľudí čo chodia v lete do Egypta, Tunisu a Turecka tiež nelutuješ? To sú 100x viac rizikovejšie krajiny ako UAE … Ja som čakala po tvrdej práci už len na tuto dovču a jarné prázdniny. Týždeň v Dohe … Let mi našťastie zrušili par hodín predtým takže sme neodleteli. Nezáviď … nieje to nič príjemne takto niekde uviaznuť ..

anonym_0630ff
9. mar 2026
@anonym_b04064

Mna by zaujimalo ze ti co ich nelutuju ci cestuju do zahranicia

@anonym_b04064 možno tak do Maďarska na termálne kúpalisko a 20 rokov na to iste miesto autom do Chorvatska …

anonym_b04064
9. mar 2026
@anonym_0630ff

@anonym_b04064 možno tak do Maďarska na termálne kúpalisko a 20 rokov na to iste miesto autom do Chorvatska …

@anonym_0630ff neviem si predstavit kto realne dokaze napisat, ze nelutuje. My cestujeme vela low cost preto s nimi velmi sucitime

anonym_84a909
9. mar 2026

V podstate je mi ich ľúto. Možno šetrili dlho aby si mohli dopriať dovolenku. Akurát je mi zle z ľudí čo kydajú na Ukrajinu a popierajú vojnu a potom keď zrazu nemôžu odletieť pár dní tak už sa rúcajú...

anonym_7e2ca2
9. mar 2026
@sasa1310

@anonym_autor neľutujem takých, ktorí tam lezú bez toho, aby mali rezervu na účte, že si nevedia kúpiť drahú letenku naspäť. Pretože ísť do cudzích krajín mimo EU bez rezervy na účte je šialenstvo.

@sasa1310 tak si predstav situáciu ktorá sa stala mojej susede. Nebola na dovolenke ale bola navštíviť svoje deti a vnúčatá na inom kontinente. Uviazli tam lebo mali mat v Dubaji prestup. Ešte stále je tam aj s manželom. Už mala byť týždeň v robote. A najhoršie je ze to vôbec nevyzerá ružovo. Lebo nasla letenky za 17 tis€. Sú tam dvaja. To je u teba bežná rezerva? Lebo u.mna nie. Chodí k deťom.1xza 3 roky aby nasetrili zo slovenských platov na letenky