Medikamentózny potrat v 5. týždni. Aké sú skúsenosti?
Dievčatá, prosím, podeľte sa o svoje skúsenosti ❤️
Som približne v 5. týždni tehotenstva a rozhodla som sa pre medikamentózne prerušenie tehotenstva. Úprimne, mám z toho trochu strach, pretože som si tým nikdy neprešla.
Chcela by som sa opýtať žien, ktoré to zažili v takom skorom štádiu – ako to prebiehalo, aké silné boli bolesti, ako dlho ste krvácali a ako ste sa cítili potom?
Najviac ma zaujímajú skúsenosti zo Slovenska – ako to prebieha, koľko to približne stojí a či je potrebné odporúčanie od gynekológa.
Prosím bez odsudzovania 🙏 Rozhodnutie už mám, len by som rada počula skutočné skúsenosti a trochu sa upokojila. ❤️
@anonym_5b77aa
Prestan!
Keby som chcela,moralizujem a utocim hned!
A keby aj...
Tu je otvorena diskusia....
Samozrejme,ze kazdej normalnej zene pride divne,ak ina zena ide zabit svoje nenarodene dieta.
Ano zabit!!!
@osky Autorka ziada o skusenosti, ty si jej ake poskytla? Len tu obsmrdas si svojimi nazormi, ktore nikoho nezaujimaju.
@osky Autorka ziada o skusenosti, ty si jej ake poskytla? Len tu obsmrdas si svojimi nazormi, ktore nikoho nezaujimaju.
@anonym_5b77aa
A tvoje komebty na mna jej pomahaju ako?
Roluj dalej a neries.
A nemusime tu zaberat plochu komentarmi o nicom.
Nauc sa prijimat aj iny nazor,ako je ten tvoj.
@anonym_5b77aa
A tvoje komebty na mna jej pomahaju ako?
Roluj dalej a neries.
A nemusime tu zaberat plochu komentarmi o nicom.
Nauc sa prijimat aj iny nazor,ako je ten tvoj.
@osky Ja som jej napisala svoju skisenost s umelym prerusenin. Presne o to autorka ziadala. Ty si zatial neprispela nicim uzitocnym.
Nauc sa mlcat, ked nemas co povedat.
Ja som takto prisla k piatemu dietatu,uplne neplanovane,v jednom z tych horsich zivotnych obdobi,tiez som zvazovala potrat,pretoze muz odo mna odisiel ked som mu povedala,ze som tehotna.No a dnes tu mam skoro 6rocnu princeznu,mudru,inteligentnu,ukecanu.Nevravim,aby si na potrat nesla,len to este zvaz.
@osky Ja som jej napisala svoju skisenost s umelym prerusenin. Presne o to autorka ziadala. Ty si zatial neprispela nicim uzitocnym.
Nauc sa mlcat, ked nemas co povedat.
@anonym_5b77aa preto to tak obhajujes,lebo si to sama absolvovala.
V tejto veci ja mlcat urcite nikdy nebudem!
@anonym_5b77aa preto to tak obhajujes,lebo si to sama absolvovala.
V tejto veci ja mlcat urcite nikdy nebudem!
@osky A co obhajujem? Pravo na autonomiu nad svojim telom? Ked si proti potratom tak na nijaky nechod. Autorka sa pytala na nieco uplne ine nez na co odpovedas.. Si mimo temy, nahlasujem ta.

@pr85 Tvoj účet by už mali zablokovať. Všade, kde si žena pýta radu v ťažkej situácii, sa objavíš ty - bez rady, len s plnou hubou moralizujúcich rečí. Popros Boha, aby ti pomohol pochopiť iných.
@d_ivana
Boh daruje zivot.
Ten ti nebude radit,ako ho mas znicit!