Potrebujem radu usmernenie od odborníka na životnéj križovatke
Ahojte.
Neviem čo so životom. Som na križovatke. A mám strach urobiť krok.
Potrebujem aby si ma niekto vypočul alebo prečítal čo napisem. A zhodnotil odborné niečo min poradil nejaký mentor psychológ poradca neviem. Kouč.. Keďže nemam finančné prostriedky buď zdarma za dobrý pocit alebo mensiu finančnú odmenu. Ktorej som s chopná práve pretože nemam príjem.
Ďakujem zo srdca
Napis email na ipcko alebo teraz maju tusim nocinku aj osobnych stretnuti v BA a KE ak sa nemylim zadarmo.
napíš tu na plochu pre všetkých. Rád tu dostaneš až až. nikto nič nepýta, možno niekto prešiel niečim podobným a poradí.
Ešte je možnosť že sa za teba opýta modrý koník - ako tretia osoba. Prečítaj si niečo o tom.
@anonym_70b9c9 vsetci tu nie su odbornici a tazko v diskusii k tomu dostane len odborne rady.
@anonym_70b9c9 vsetci tu nie su odbornici a tazko v diskusii k tomu dostane len odborne rady.
@anonym_4841f2 tu nie sú odborníci práve
napíš tu na plochu pre všetkých. Rád tu dostaneš až až. nikto nič nepýta, možno niekto prešiel niečim podobným a poradí.
Ešte je možnosť že sa za teba opýta modrý koník - ako tretia osoba. Prečítaj si niečo o tom.
@anonym_70b9c9 radšej nie. Nechcem hekjt ale odborné usmrnenie
Napis email na ipcko alebo teraz maju tusim nocinku aj osobnych stretnuti v BA a KE ak sa nemylim zadarmo.
@anonym_4841f2 tam mi nedokážu poradiť
IP len kopíruje z chatbotu to nie sú už realni ľudia
Som schopná aj symbolicky zaplatiť ale naozaj niekoho kto by ma vypočul pochopil .. Vie o živote a o vzťahoch. Vie mi pomôcť poradiť. Ale nie lajk
Potrebujem na smerovanie.. Stracam sa už sama v sebe a v živote urobila som niekoľko chýb v živote a žijem v neuspokojivom až zlom manželstve potrebujem proste usmerniť. A pochoopit moju ťažkú a rozporuplnu situáciu bez odsudzovanie. Preto to musí byť odbornik
Potrebujem na smerovanie.. Stracam sa už sama v sebe a v živote urobila som niekoľko chýb v živote a žijem v neuspokojivom až zlom manželstve potrebujem proste usmerniť. A pochoopit moju ťažkú a rozporuplnu situáciu bez odsudzovanie. Preto to musí byť odbornik
@anonym_autor veď sama si ten problém pomenovala.Tam je iba jedno riešenie,a ty vieš aké.
Ak si náhodou poistencom Dôvery, tak máš príspevok na online konzultáciu so psychológom cez rôzne platformy (ksebe, hedepy napr.)... hedepy má teraz tiež letnú zľavu, keď si vyberieš lacnejšieho psychologa, tak s tou zľavou to vieš mať za celkom peknú sumu... avšak nemaj od toho nereálne očakávania, žiadny odborník ty teraz počas krátkej konzultácie nepovie čo máš robiť, nájsť v sebe odpovede a smer chce dlhodobú prácu... veľa šťastia s čímkoľvek, čo ťa trápi
ty outsourcujes svoj problem. Tak ale svet nefunguje. Zivotne volby robit musime a ano pre vela ludi je jednoduchsie ked tuto zodpovednost nesie niekto iny (manzel a v minulosti stat) Ako budem zarabat, kde budem spat ..... volby co ty musis spravit sama. Ty tu chces ziskat zbavenie sa zodpovednosti za to ked tie volby urobis nahodou zle a tak svet nefunguje . Su to tvoje rozhodnutia a na tvoju plnu zodpovednost a opravny termin neexistuje. Scary shit . Preto ludia ostavaju v blbych vztahoch a blbych joboch blbych domoch , uz to prostredie poznaju a vedia co ich caka aj ked je to na prd. a ten pocit prevazi absolutny strach z toho ze zmenu urobis k horsiemu
@anonym_autor si tu uplne anonymne, snad mozes aspon naznacit, aky problem v manzelstve mas. Tiez je otazne, co chapes pod "pochopit bez odsudzovania". Bude pre teba rada "okamzite od neho odid" nepochopenim ?
@anonym_autor nie si jedina co sa zle vydala. Tiez som roky cakala ze "pride kuzelnik s klobukom" a moj problem vyriesi. Potom som si musela vyhrnut rukavy dat si lieky od psychiatra a zacat konat za seba. Ked sa rozbehnes uz ides..
@anonym_autor nemáš blízku kamarátku, sestru, sesternicu, tetu, krstnú... ? Niekoho kto ti je blízky a vie ťa vypočuť. Už len to častokrát pomôže utriediť si myšlienky v hlave. Bezplatné psychologické poradenstvo ponúka UPSVAR, ak ide o rodinu, manželstvo, deti. Pokiaľ si veriaca, nerozmýšľala si nad rozhovorom s kňazom ?
@anonym_autor ak si myslíš že odborník ti presne nadiktuje čo máš robiť za A , za B a pod tak si na omyle. Ako mladá žaba som bola v nie moc spokojná manželstve a odborník mi na rovinu povedal že nech nečakám že mi niekto povie na rovinu aby som sa rozviedla. ani žiadne iné možnosti. Pre všetko sa musí človek rozhodnúť sám.
Odbornik ti pomoze utriedit si myslienky, ale nepovie ti, ktora volba je spravna. K rozhodnutiu, ako dalej, budes musiet dospiet sama.
Odbornik ti pomoze utriedit si myslienky, ale nepovie ti, ktora volba je spravna. K rozhodnutiu, ako dalej, budes musiet dospiet sama.
@zuzanaete to mi staci
@anonym_autor nemáš blízku kamarátku, sestru, sesternicu, tetu, krstnú... ? Niekoho kto ti je blízky a vie ťa vypočuť. Už len to častokrát pomôže utriediť si myšlienky v hlave. Bezplatné psychologické poradenstvo ponúka UPSVAR, ak ide o rodinu, manželstvo, deti. Pokiaľ si veriaca, nerozmýšľala si nad rozhovorom s kňazom ?
@anonym_ca4cf4 nie nemam
@anonym_autor nie si jedina co sa zle vydala. Tiez som roky cakala ze "pride kuzelnik s klobukom" a moj problem vyriesi. Potom som si musela vyhrnut rukavy dat si lieky od psychiatra a zacat konat za seba. Ked sa rozbehnes uz ides..
@anonym_b884b7 nie nielen to
Super krok je, že začínaš od seba👍 ja osobne som “križovatku” riešila sama so sebou. Okolo mňa nebol nikto, kto by ma nasmeroval a podporil. Čas na psychológa tiež nebol, musela som myslieť naozaj sama za seba a ďaleko dopredu. Vyšlo mi to😉