icon

Pracovná ponuka v zahraničí: Išli by ste do toho?

23. máj 2026

Manzel ma moznost 5 mesiacov pracovat stylom 2 tyzdne tu. 2 tyzdne v zahranici. Za tych 5mesiacov by sme mali usetrit cca 13tisic eur. mam dve deti co budu zacinat v skolke. ja este do prace nemusim. mam tu podporu rodicov a svokrovcov. sli by ste do toho?

gribka1
23. máj 2026

Určite áno

anonym_28ed2b
23. máj 2026

áno, nechápem nad čím váhate

anonym_da361b
23. máj 2026

@anonym_autor jasné že hej deti veľké , pomoc ....

labocca
23. máj 2026

@anonym_autor určite...a ked je pomoc aj zo strany rodicov aj svokrovcov,tak urcite. Tych 5 mesiacov zbehne raz dva.

autor
23. máj 2026

okik dakujem. my sme s nim teraz tu v zahranici boli 9 mesiacov. do skolky nechodili boli so mnou. a teraz este mu ponukli toto na par mesiacov a potom spat do sr.. myslim ze mi pomaha ze to tu poznam ze si viem rpedstavit jeho zivot tu kedze sme tu zili. ale bez nas usetri podstatne viac 😅

ivik4
23. máj 2026

Tak zas tak velke deti nemas 😀 ale ano urcite by som do toho sla lebo je to fakt kratka doba

euka210
23. máj 2026

@anonym_autor jasne ze ano

anonym_326a6c
23. máj 2026

Ani nevahajte,rezervu treba a to cim väcsiu tym sa bude kludnejsie spat.

midka
23. máj 2026

urcite ano, ved su to v podstate len 2,5 mesiaca cisteho casu.... to nie je nic hrozne

zajinkakoni
23. máj 2026

Samozrejme

nikolka232
23. máj 2026

Určite áno. Neváhala by som, kebyže toľko dokážeme za tak krátku dobu našetriť!

anonym_8af620
23. máj 2026

Nemôžte ísť za manželom?

autor
24. máj 2026
@anonym_8af620

Nemôžte ísť za manželom?

@anonym_8af620 my uz sme tu s nim boli 9mesiacov. len uz potrebujeme aby deti uz isli do skolok tu v sr.

ariannazara
24. máj 2026

Zijem tam roky s muzom ;) a to mam 7 rocneho a 2 mesacneho

spanik_simon
24. máj 2026

Ahojte Makám na turnusoch už nejaký ten rok a viem, aké to je prísť po 10 hodinách na ubytovňu totálne odpísaný, zničený a potom len kukať do FaceTime na decká. Dal som dokopy krátky manuál WORKER 2.0 pre nás chlapov z praxe – ako po šichte oklamať únavu behom, ako sa stravovať, aby vás poobede nevyplo, a ako tie zarobené peniaze nepreflákať, ale upratať. Ako spojiť turnusy s rodinou. Stojí to menej ako dve kávy na nemeckej pumpe. Ak to niekomu pomôže prežiť turnusy v zdraví a v pohode, budem rád. Odkaz dám sem https://spanik.gumroad.com/l/zgwdcw