icon

Prečo dospelí muži a ženy zostávajú s rodičmi?

Dnes o 05:36

Ahojte, prečo dospelý zrelý muž v 45rokoch býva doma s mamou? A obhajuje sa tým, že on s mamou vychádza dobre, majú dobrý vzťah, tak prečo by mal odísť, a prečo by mal platiť niekde nájom alebo drahé hypo?

A aký je rozdiel, keď v 45r býva s mamou dospelá žena, ktorá argumentuje tým istým.

Strana
z3
13uzivatelka11
Dnes o 07:15
@anonym_autor

@doriiis no je doma, nepracuje, tak asi tam je nejaký dôvod, že? Má ID, čiastočný.

@anonym_autor veď raz tvrdis že keď si nájde robotu tak mu aj úver daju, teraz píšeš že má brat zdravotné problémy a ID, tak kde by si takú prácu našiel aby mu dali úver? 🤦‍♀️ A ťažko chorá mama, ktorú už pomaly umrieť posielaš sa stará ešte aj o dospelého syna?

autor
Dnes o 07:16
@anonym_ccfd60

@tykat tema je vymyslena. vzhladom na odpovede autorky som o tom presvedcena.

@anonym_ccfd60 nie je vymyslená, je to reálna téma. Nemám prečo si vymýšľat témy na sociálne siete.

autor
Dnes o 07:17
@13uzivatelka11

@anonym_autor veď raz tvrdis že keď si nájde robotu tak mu aj úver daju, teraz píšeš že má brat zdravotné problémy a ID, tak kde by si takú prácu našiel aby mu dali úver? 🤦‍♀️ A ťažko chorá mama, ktorú už pomaly umrieť posielaš sa stará ešte aj o dospelého syna?

@13uzivatelka11 no raz si možno robotu nájde. Aktuálne pracovať nemôže, ale snáď neskôr, keď bude na tom lepšie by mohol pracovať. Ale to už je na ňom, a jeho posúdení svojho stavu. Každopádne, k manuálnej práci sa už nebude môcť vrátiť.

anonym_78edca
Dnes o 07:18

Vsetky chcu chlapa s byvanim. Potom placu, ak sa rozidu, ze ostali s holou ritou, lebo sa nsstahovali do hotoveho- nie vlastneho a nic im tam nepatrilo.

anonym_b3cd5a
Dnes o 07:18
@anonym_autor

@anonym_ccfd60 nie je vymyslená, je to reálna téma. Nemám prečo si vymýšľat témy na sociálne siete.

@anonym_autor Už len dúfaj, ze brat zomrie v rovnakom čase ako matka, lebo ti ten neschopný tvor zostane na krku. Ani sama neveríš, ze raz začne pracovať.

autor
Dnes o 07:26
@anonym_b3cd5a

@anonym_autor Už len dúfaj, ze brat zomrie v rovnakom čase ako matka, lebo ti ten neschopný tvor zostane na krku. Ani sama neveríš, ze raz začne pracovať.

@anonym_b3cd5a zase to nie. Ja mám brata rada, je to predsa môj brat. Nechcem, aby sa mu niečo stalo. Len chcem, aby sa postavil na vlastné nohy a začal sa viac starať sám o seba. A hlavne myslel na budúcnosť.

babababka
Dnes o 07:55

Nestrám sa.

anonym_0a1576
Dnes o 08:02

@anonym_autor mám rodinu ale keby som ju nemala tiež bývam s rodičmi 😀 nechcela by som bývať sama, ved to je strasne smutné

anonym_5b7fd8
Dnes o 08:34
@anonym_autor

@anonym_b3cd5a zase to nie. Ja mám brata rada, je to predsa môj brat. Nechcem, aby sa mu niečo stalo. Len chcem, aby sa postavil na vlastné nohy a začal sa viac starať sám o seba. A hlavne myslel na budúcnosť.

@anonym_autor
A nieje to nahodou tvoj frajer a nechce odist od mamičky?Vekovo by to sedelo
Lebo taka jedna zufala pani tu tiež vypisuje ako jej frajer žije s maminkou a chodia si do mesta, do cukrárne zatiaľ čo frajerka čaká kedy príde na radu a ma ju na haku

autor
Dnes o 08:36
@anonym_5b7fd8

@anonym_autor
A nieje to nahodou tvoj frajer a nechce odist od mamičky?Vekovo by to sedelo
Lebo taka jedna zufala pani tu tiež vypisuje ako jej frajer žije s maminkou a chodia si do mesta, do cukrárne zatiaľ čo frajerka čaká kedy príde na radu a ma ju na haku

@anonym_5b7fd8 je to môj brat. Ja mám manžela už viac ako 20r. Neviem kto tu vypisuje a kto nie, nemám čas čítať všetky diskusie na MK a iných fórach.

anonym_d8ae8d
Dnes o 08:44

Moja mama je na invalidnom dôchodku po dvoch mozgový prihodach a s dôchodku by nevyužila prednedávnom je menili stehenný kĺb . Neviem ako by dokázala fungovať sama . Keď sa ľudia dozvedia že žijem s mamou tak 90% percent ľudí si pomyslí mama hotel

domkakvet
Dnes o 08:44

@anonym_autor nemam nic proti tomu, ale vyhrady mam, ked sa neplanuju osamostatnit ani v pripade, ze si najdu partnera, partnerku. Ak planuju navzdy ostat byvat pri rodicoch a este tam dotrepat svoju polovicku, tak to je uplne psycho.

thunderbird
Dnes o 08:50

Pocuj, mne sa zda, ze ty mas vacsie problemy s bratom, ako on sam so sebou.

luccys
Dnes o 08:53
@bomba36

@anonym_autor práve si definovala obskakovanie dospelého decka.
Alebo ak on varil, varil aj pre ňu, ak dal prať, tak aj jej veci.. Iba že by nie, lebo netuší ako sa to robí.

@bomba36 Zaujimave, ze vzdy to nejak tak vyslo, ze to robi ona😃

anonym_4629d0
Dnes o 08:53
@doriiis

@anonym_autor .,. A čo to teba trápi?

@doriiis lebo to je jej brat? To co je za otázku? Ty asi rodinu nemáš.

jankar1995
Dnes o 08:58

Lebo nemajú peniaze na garzonku za 250 000 EUR.

anonym_d8f783
Dnes o 09:00
@anonym_autor

@tykat je to môj nesamostatný brat. Namiesto aby sa on staral o 80r matku sa ona stará o neho. Varí, pečie, perie, žehlí, upratuje, kým synáčik spí a pozerá telku alebo hrá hry. Našetrené nemá nič, žiadna žena ho nechce, lebo nevie fungovať samostatne.

@anonym_autor aj ja mám takého brata... Akurát, že mu už ťahá na 60😉 To už nezmeníš. A pre rodičov to bude vždy ich syn, naša mamina aj keď na neho občas ponadáva, tak mu tiež zabezpečuje full service, na druhej strane, on im tiež pomáha hlavne s nejakými robotami, na ktoré už nestačia (80+). Mne je z neho vždy až do smiechu, keď prídem k našim a on tam vigvamuje... Kedysi ma to hrozne rozčuľovalo, teraz už to neriešim, proste to beriem ako fakt.

doriiis
Dnes o 09:01
@anonym_4629d0

@doriiis lebo to je jej brat? To co je za otázku? Ty asi rodinu nemáš.

@anonym_4629d0 .... Mám. Ale čo autorka narobí s tým, že jej brat sa rozhodol ako sa rozhodol a že jej matka robí, čo robí. A čo narobí s tým, že jej brat pravdepodobne padne na hubu? No nič. Buď ho nechá padnúť, alebo mu pomôže.

anonym_4079b1
Dnes o 09:32
@anonym_9e0742

@anonym_autor ja som sa stará o rodičov aj počas VS, aj neskôr obkedneho z nich. Vydávala som sa dosť neskoro a som vďačná mužovi, že to nebral ako moju neschopnosť 😁😁😁a nesamoststnost.
Kopa ľudí býva s rodičmi a určite nesamoststny nie sú a kopa ľudí býva samostatne, kde byty pokupilinrodicua, dokonca domy, chodia im tam variť, upratovať.
Jednoducho vždy si budem stáť za tým, že samostatnosť automaticky neznamená samostatné bývanie, je to o niečo inom. A je to cítiť na každom človeku. Mnohí mladí ľudia 15+ sú samostatnejší ako mnohí 50+ už v 20r manželstve. Skrátka, buď človeka naučí samostatnosti život alebo životné skúšky. Nič iné ho samostatnosti nenaučí.
Ešte to, že si človek platí byt sám z neho super partnera na život nerobí.

@anonym_9e0742 presne tak, poznám zopár ľudí, čo majú 40+, nepracujú a bývajú s rodičmi. Samostatnosť buď máš, alebo nemáš.

rozculena
Dnes o 09:51
@anonym_autor

@doriiis takto to bolo, aj keď riadne pracovala a zarábal pekné peniaze. Kľudne si mohol zobrať hypo alebo byt do prenájmu. Nie on bude doma pri mamičke a nebude platiť úver. Dlhé roky zarábal krásne peniaze a mohol si postaviť dom.

@anonym_autor a kolko má našetrené z tej peknej výplaty?

rozculena
Dnes o 09:52
@anonym_autor

@bomba36 mama ho neobskakovala. Ale ked navarila pre seba, tak aj pre neho. Keď dala prať, tak aj jeho veci. Keď umývala a vysávala, tak nevynechala jeho izbu. Ale áno, vytvorila mu doma také super prostredie, že kam by išiel.

@anonym_autor ale veď toto JE obskakovanie

Strana
z3