Prečo dospelí muži a ženy zostávajú s rodičmi?
Ahojte, prečo dospelý zrelý muž v 45rokoch býva doma s mamou? A obhajuje sa tým, že on s mamou vychádza dobre, majú dobrý vzťah, tak prečo by mal odísť, a prečo by mal platiť niekde nájom alebo drahé hypo?
A aký je rozdiel, keď v 45r býva s mamou dospelá žena, ktorá argumentuje tým istým.
@tykat tema je vymyslena. vzhladom na odpovede autorky som o tom presvedcena.
@anonym_ccfd60 nie je vymyslená, je to reálna téma. Nemám prečo si vymýšľat témy na sociálne siete.
@anonym_autor veď raz tvrdis že keď si nájde robotu tak mu aj úver daju, teraz píšeš že má brat zdravotné problémy a ID, tak kde by si takú prácu našiel aby mu dali úver? 🤦♀️ A ťažko chorá mama, ktorú už pomaly umrieť posielaš sa stará ešte aj o dospelého syna?
@13uzivatelka11 no raz si možno robotu nájde. Aktuálne pracovať nemôže, ale snáď neskôr, keď bude na tom lepšie by mohol pracovať. Ale to už je na ňom, a jeho posúdení svojho stavu. Každopádne, k manuálnej práci sa už nebude môcť vrátiť.
Vsetky chcu chlapa s byvanim. Potom placu, ak sa rozidu, ze ostali s holou ritou, lebo sa nsstahovali do hotoveho- nie vlastneho a nic im tam nepatrilo.
@anonym_ccfd60 nie je vymyslená, je to reálna téma. Nemám prečo si vymýšľat témy na sociálne siete.
@anonym_autor Už len dúfaj, ze brat zomrie v rovnakom čase ako matka, lebo ti ten neschopný tvor zostane na krku. Ani sama neveríš, ze raz začne pracovať.
@anonym_autor Už len dúfaj, ze brat zomrie v rovnakom čase ako matka, lebo ti ten neschopný tvor zostane na krku. Ani sama neveríš, ze raz začne pracovať.
@anonym_b3cd5a zase to nie. Ja mám brata rada, je to predsa môj brat. Nechcem, aby sa mu niečo stalo. Len chcem, aby sa postavil na vlastné nohy a začal sa viac starať sám o seba. A hlavne myslel na budúcnosť.
@anonym_autor mám rodinu ale keby som ju nemala tiež bývam s rodičmi 😀 nechcela by som bývať sama, ved to je strasne smutné
@anonym_b3cd5a zase to nie. Ja mám brata rada, je to predsa môj brat. Nechcem, aby sa mu niečo stalo. Len chcem, aby sa postavil na vlastné nohy a začal sa viac starať sám o seba. A hlavne myslel na budúcnosť.
@anonym_autor
A nieje to nahodou tvoj frajer a nechce odist od mamičky?Vekovo by to sedelo
Lebo taka jedna zufala pani tu tiež vypisuje ako jej frajer žije s maminkou a chodia si do mesta, do cukrárne zatiaľ čo frajerka čaká kedy príde na radu a ma ju na haku
@anonym_autor
A nieje to nahodou tvoj frajer a nechce odist od mamičky?Vekovo by to sedelo
Lebo taka jedna zufala pani tu tiež vypisuje ako jej frajer žije s maminkou a chodia si do mesta, do cukrárne zatiaľ čo frajerka čaká kedy príde na radu a ma ju na haku
@anonym_5b7fd8 je to môj brat. Ja mám manžela už viac ako 20r. Neviem kto tu vypisuje a kto nie, nemám čas čítať všetky diskusie na MK a iných fórach.
Moja mama je na invalidnom dôchodku po dvoch mozgový prihodach a s dôchodku by nevyužila prednedávnom je menili stehenný kĺb . Neviem ako by dokázala fungovať sama . Keď sa ľudia dozvedia že žijem s mamou tak 90% percent ľudí si pomyslí mama hotel
@anonym_autor nemam nic proti tomu, ale vyhrady mam, ked sa neplanuju osamostatnit ani v pripade, ze si najdu partnera, partnerku. Ak planuju navzdy ostat byvat pri rodicoch a este tam dotrepat svoju polovicku, tak to je uplne psycho.
@anonym_autor .,. A čo to teba trápi?
@doriiis lebo to je jej brat? To co je za otázku? Ty asi rodinu nemáš.
@tykat je to môj nesamostatný brat. Namiesto aby sa on staral o 80r matku sa ona stará o neho. Varí, pečie, perie, žehlí, upratuje, kým synáčik spí a pozerá telku alebo hrá hry. Našetrené nemá nič, žiadna žena ho nechce, lebo nevie fungovať samostatne.
@anonym_autor aj ja mám takého brata... Akurát, že mu už ťahá na 60😉 To už nezmeníš. A pre rodičov to bude vždy ich syn, naša mamina aj keď na neho občas ponadáva, tak mu tiež zabezpečuje full service, na druhej strane, on im tiež pomáha hlavne s nejakými robotami, na ktoré už nestačia (80+). Mne je z neho vždy až do smiechu, keď prídem k našim a on tam vigvamuje... Kedysi ma to hrozne rozčuľovalo, teraz už to neriešim, proste to beriem ako fakt.
@doriiis lebo to je jej brat? To co je za otázku? Ty asi rodinu nemáš.
@anonym_4629d0 .... Mám. Ale čo autorka narobí s tým, že jej brat sa rozhodol ako sa rozhodol a že jej matka robí, čo robí. A čo narobí s tým, že jej brat pravdepodobne padne na hubu? No nič. Buď ho nechá padnúť, alebo mu pomôže.
@anonym_autor ja som sa stará o rodičov aj počas VS, aj neskôr obkedneho z nich. Vydávala som sa dosť neskoro a som vďačná mužovi, že to nebral ako moju neschopnosť 😁😁😁a nesamoststnost.
Kopa ľudí býva s rodičmi a určite nesamoststny nie sú a kopa ľudí býva samostatne, kde byty pokupilinrodicua, dokonca domy, chodia im tam variť, upratovať.
Jednoducho vždy si budem stáť za tým, že samostatnosť automaticky neznamená samostatné bývanie, je to o niečo inom. A je to cítiť na každom človeku. Mnohí mladí ľudia 15+ sú samostatnejší ako mnohí 50+ už v 20r manželstve. Skrátka, buď človeka naučí samostatnosti život alebo životné skúšky. Nič iné ho samostatnosti nenaučí.
Ešte to, že si človek platí byt sám z neho super partnera na život nerobí.
@anonym_9e0742 presne tak, poznám zopár ľudí, čo majú 40+, nepracujú a bývajú s rodičmi. Samostatnosť buď máš, alebo nemáš.
@doriiis takto to bolo, aj keď riadne pracovala a zarábal pekné peniaze. Kľudne si mohol zobrať hypo alebo byt do prenájmu. Nie on bude doma pri mamičke a nebude platiť úver. Dlhé roky zarábal krásne peniaze a mohol si postaviť dom.
@anonym_autor a kolko má našetrené z tej peknej výplaty?
@bomba36 mama ho neobskakovala. Ale ked navarila pre seba, tak aj pre neho. Keď dala prať, tak aj jeho veci. Keď umývala a vysávala, tak nevynechala jeho izbu. Ale áno, vytvorila mu doma také super prostredie, že kam by išiel.
@anonym_autor ale veď toto JE obskakovanie

@doriiis no je doma, nepracuje, tak asi tam je nejaký dôvod, že? Má ID, čiastočný.
@anonym_autor veď raz tvrdis že keď si nájde robotu tak mu aj úver daju, teraz píšeš že má brat zdravotné problémy a ID, tak kde by si takú prácu našiel aby mu dali úver? 🤦♀️ A ťažko chorá mama, ktorú už pomaly umrieť posielaš sa stará ešte aj o dospelého syna?