Prečo dospelí muži a ženy zostávajú s rodičmi?
Ahojte, prečo dospelý zrelý muž v 45rokoch býva doma s mamou? A obhajuje sa tým, že on s mamou vychádza dobre, majú dobrý vzťah, tak prečo by mal odísť, a prečo by mal platiť niekde nájom alebo drahé hypo?
A aký je rozdiel, keď v 45r býva s mamou dospelá žena, ktorá argumentuje tým istým.
@tykat tema je vymyslena. vzhladom na odpovede autorky som o tom presvedcena.
@anonym_ccfd60 nie je vymyslená, je to reálna téma. Nemám prečo si vymýšľat témy na sociálne siete.
@anonym_autor veď raz tvrdis že keď si nájde robotu tak mu aj úver daju, teraz píšeš že má brat zdravotné problémy a ID, tak kde by si takú prácu našiel aby mu dali úver? 🤦♀️ A ťažko chorá mama, ktorú už pomaly umrieť posielaš sa stará ešte aj o dospelého syna?
@13uzivatelka11 no raz si možno robotu nájde. Aktuálne pracovať nemôže, ale snáď neskôr, keď bude na tom lepšie by mohol pracovať. Ale to už je na ňom, a jeho posúdení svojho stavu. Každopádne, k manuálnej práci sa už nebude môcť vrátiť.
Vsetky chcu chlapa s byvanim. Potom placu, ak sa rozidu, ze ostali s holou ritou, lebo sa nsstahovali do hotoveho- nie vlastneho a nic im tam nepatrilo.
@anonym_ccfd60 nie je vymyslená, je to reálna téma. Nemám prečo si vymýšľat témy na sociálne siete.
@anonym_autor Už len dúfaj, ze brat zomrie v rovnakom čase ako matka, lebo ti ten neschopný tvor zostane na krku. Ani sama neveríš, ze raz začne pracovať.
@anonym_autor Už len dúfaj, ze brat zomrie v rovnakom čase ako matka, lebo ti ten neschopný tvor zostane na krku. Ani sama neveríš, ze raz začne pracovať.
@anonym_b3cd5a zase to nie. Ja mám brata rada, je to predsa môj brat. Nechcem, aby sa mu niečo stalo. Len chcem, aby sa postavil na vlastné nohy a začal sa viac starať sám o seba. A hlavne myslel na budúcnosť.
@anonym_autor mám rodinu ale keby som ju nemala tiež bývam s rodičmi 😀 nechcela by som bývať sama, ved to je strasne smutné

@doriiis no je doma, nepracuje, tak asi tam je nejaký dôvod, že? Má ID, čiastočný.
@anonym_autor veď raz tvrdis že keď si nájde robotu tak mu aj úver daju, teraz píšeš že má brat zdravotné problémy a ID, tak kde by si takú prácu našiel aby mu dali úver? 🤦♀️ A ťažko chorá mama, ktorú už pomaly umrieť posielaš sa stará ešte aj o dospelého syna?