V akom veku je ideálne mať dieťa?
Podľa vás aký vek? Budem rada za názory
Ďakujem za odpovede. Čo by ste robili v takom prípade ak viete, že otehotnieť bude ťažké a vekom sa to bude zhoršovať? Mám 20 rokov ale ešte sa na deti aktuálne necítim, príde mi to veľmi skoro, ale viem, že ich niekedy chcem ale zároveň sa bojím, že keď budem čakať už ani nebudem môcť mať dieťa
@anonym_autor aj keď si sa to nepýtala mňa, ale som v tej situácii. Volila som deti čím skôr. Mám manžela, vlastné bývanie, nejakú rezervu a z jedného príjmu vyžijeme. Nie maximálne komfortne, ale vyžijeme. Dlho sme sa na túto tému s mužom bavili a zhodli sme sa, že si vyberáme dieťa pred úplnym finančným komfortom. Najprv som si nebola na 100% istá ale čím dlhšie neviem otehotnieť, tým viac je mi jedno, že sa na istý čas uskromníme. Až tak by nám nerobilo radosť mať veľa peňazí a dieťa bohvie za ako dlho.

Za mna neexistuje odpoved, clovek mieni panboh meni…mozes chciet a snazit sa od 18tky a podari sa v 40tke…hovorim nikdy nehovor nikdy…ale pri idealnej konstelacii od tej 25tky ked skoncis skolu, ale hlavne ci ci uz mas ake, take zazemie…