icon

Skúsenosti s Clostilbegyt a Ovitrelle: Kedy je ideálny čas?

andrea831
Dnes o 18:12

Ahojte žienky, potrebujem sa trochu upokojiť a poradiť 🙏

Po užívaní Clostilbegytu som bola u gynekológa, kde mi našli folikul veľký 14 mm. Povedal mi, že je to ešte skoro a že si mám pichnúť Ovitrelle v nedeľu, prípadne prísť v pondelok ráno, že vtedy to už bude ideálne.

Trochu sa ale bojím, či to nebolo už neskoro… či ten folikul ešte dorástol tak, ako mal 😔

Chcem sa vás spýtať:

Mali ste niektorá podobnú situáciu?

Kedy ste si pichali Ovitrelle pri takejto veľkosti folikulu?

Podarilo sa vám otehotnieť?

Mali ste nejaké príznaky po pichnutí?

A kedy je podľa vás najlepší čas na snaženie?

Budem veľmi vďačná za každú skúsenosť alebo radu ❤️

anonym_738b86
Dnes o 18:38

@andrea831 14mm folikul je na dobrej rastovej ceste, cca v nedelu v pondelok moze mať už tych 18-20mm, pichneš v nedelu, a v den pichnutia aj sa snažiš, aj v pondelok aj v útorok
Ovitralle je na to, aby prišla ovulácia, co po nej pride tak do 40hodín

andrea831
autor
Dnes o 18:52
@anonym_738b86

@andrea831 14mm folikul je na dobrej rastovej ceste, cca v nedelu v pondelok moze mať už tych 18-20mm, pichneš v nedelu, a v den pichnutia aj sa snažiš, aj v pondelok aj v útorok
Ovitralle je na to, aby prišla ovulácia, co po nej pride tak do 40hodín

@anonym_738b86 takže si myslíte že v nedeľu nebolo neskoro? Bolo to dobré načasovanie ? Snažíme sa z priateľom viem že ovulácia má byť do 24-36 hodín, len som sa bála že to už bolo v nedeľu neskoro.

anonym_738b86
Dnes o 19:00
@andrea831

@anonym_738b86 takže si myslíte že v nedeľu nebolo neskoro? Bolo to dobré načasovanie ? Snažíme sa z priateľom viem že ovulácia má byť do 24-36 hodín, len som sa bála že to už bolo v nedeľu neskoro.

@andrea831 podla mne je to v poriadku, držkáaam silno palčeky 😊😊😊

anonym_eeceeb
Dnes o 19:20

@andrea831 ja som užívala letrozol a na kontrole som bola tuším vo štvrtok kde folikul mal 12-13mm (ani som vôbec nečakala že tam nejaký bude) a v sobotu večer som si mala pichnúť gonasi. Ovulacia nastala asi v pondelok. Teda v pondelok som bola na inseminacii a dr pred zákrokom povedal že ovulacia ešte nebola alw že bude. Takze predpokladám že bola v pondelok. Ja som sa testovala prilis skoro 🙈 proste som nevydržala. Čiarky som mala 8-9dpo slabucke a predpokladala som že to je gonasi. Ale 10dpo už bola ciarka silnejšia a viditeľná takze som vedela zw to vyšlo. ❤️ mala som aj príznaky uhniezdenia, asi 5-6dpo ma asi hodinu pichalo v podbrušku ako keby ma niekto zvnútra bodal nožom. Testom sa mi to aj potvrdilo ❤️