icon

Kontaktovala vás už materská škola na Sihoti?

16. aug 2026

Dobrý deň, kontaktovali vás už z mš ? Je 16.8. Zatial nemam žiadne info ani zoznamu čo kupit ani ohľadom platieb. Do škôlky ide 1x

simona20201309
16. aug 2026

@anonym_autor maju dovolenky. Co riešiš? Pyžamo, papučky a náhradné oblečenie? Je nieco co potrebujes objednať mesiac dopredu?

autor
16. aug 2026
@simona20201309

@anonym_autor maju dovolenky. Co riešiš? Pyžamo, papučky a náhradné oblečenie? Je nieco co potrebujes objednať mesiac dopredu?

@simona20201309 a este druhu časť si zabudla okomentovať.

Skolka začína o 2 týždne, nie o mesiac.

anonym_9d134c
16. aug 2026

Tiež čakáme na zoznam a inštrukcie, síce som z iného mesta, ale tiež mi to prekáža. Rada by som vedela určité veci dopredu, tiež nakúpiť takto tesne pred sa mi nepáči. Informácie o tom ako bude dieťa prvý týždeň chodiť, či tam bude mať stravu hneď prvý deň a podobne mi tiež chýbajú.

simona20201309
16. aug 2026

Dievčatá to čo sú za otazky? Nemate v okoli žiadne mamicky ktorým uz deti nastupovali do ms? Nie je to základná skola. Normálne nastúpia hned v prvy den na celý den. Potrebujú papuče, pyžamo a veci na prezeranie. Čo este chcete vediet? Pýtajte sa.
Vsetko ohľadom platieb sa dozviete na prvom rodičovskom ktore je najčastejšie prvy tyzden.
Väčšinou sa platí do 10dna v mesiaci ale september budu este tolerantní. Aj strava - na zaciatko vypisete prihlasovaci lístok- v tlačenej forme alebo cez edupage.
Nestresujte. Vsetko bude ok. Prvy den odporucam prist skor. Budu mat na vas viac času. O 7:45 to bude v šatni aj na dverach psychiatria.

simona20201309
16. aug 2026
@simona20201309

Dievčatá to čo sú za otazky? Nemate v okoli žiadne mamicky ktorým uz deti nastupovali do ms? Nie je to základná skola. Normálne nastúpia hned v prvy den na celý den. Potrebujú papuče, pyžamo a veci na prezeranie. Čo este chcete vediet? Pýtajte sa.
Vsetko ohľadom platieb sa dozviete na prvom rodičovskom ktore je najčastejšie prvy tyzden.
Väčšinou sa platí do 10dna v mesiaci ale september budu este tolerantní. Aj strava - na zaciatko vypisete prihlasovaci lístok- v tlačenej forme alebo cez edupage.
Nestresujte. Vsetko bude ok. Prvy den odporucam prist skor. Budu mat na vas viac času. O 7:45 to bude v šatni aj na dverach psychiatria.

@simona20201309 *prezeranie - prezlecenie- náhradné oblečenie. Aj viac ks ak ide o 2-3r deti

anonym_9d134c
16. aug 2026
@simona20201309

@simona20201309 Ak ťa naše otázky popudzujú, tak opusti tému. Predstav si, že nie. Nemám v okolí nikoho známeho, ktorému v poslednej dobe nastupovalo dieťa do škôlky. U nás sa napríklad nenastupuje hneď na celý deň, takže ďakujeme za radu, ale je od veci. A keďže sa nenastupuje na celý deň, zaujíma ma ako bude dieťa stravované. Nie všade je to rovnaké, viď rozdiel medzi časom, ktoré dieťa v škôlke prvý deň strávi. Do škôlky mi dieťa nastupuje prvý raz, takže som zvedavá a mám otázky. Tie ale nesmerujem priamo na teba, tak sa nemusíš zavzdušňovať nad, pre teba hlúpou, témou.

mondolina
16. aug 2026
@anonym_9d134c

@simona20201309 Ak ťa naše otázky popudzujú, tak opusti tému. Predstav si, že nie. Nemám v okolí nikoho známeho, ktorému v poslednej dobe nastupovalo dieťa do škôlky. U nás sa napríklad nenastupuje hneď na celý deň, takže ďakujeme za radu, ale je od veci. A keďže sa nenastupuje na celý deň, zaujíma ma ako bude dieťa stravované. Nie všade je to rovnaké, viď rozdiel medzi časom, ktoré dieťa v škôlke prvý deň strávi. Do škôlky mi dieťa nastupuje prvý raz, takže som zvedavá a mám otázky. Tie ale nesmerujem priamo na teba, tak sa nemusíš zavzdušňovať nad, pre teba hlúpou, témou.

@anonym_9d134c
zbytočne dopredu riešiš, prvý deň ti od stresu nebude ani jesť. možno.
a po druhé určite ho tam nenechajú hladné keď bude chcieť jesť.

simona20201309
16. aug 2026
@anonym_9d134c

@anonym_9d134c aha, tak namiesto dakujem mam opustiť tému..... ak ti táto rada bola zbytočná tak potom si ďalej zakladaj diskusie.... a naozaj som sa za roky praxe nestretla aby niekde skolko v prvy den nefungovala hned na celý den. Vynimkou je adaptacny pobyt ktory je vopred dohodnuty.
Myslim ze som poskytla celkom užitočné informácie, ale kľudne sa zavsdusnuj ďalej.

autor
16. aug 2026
@simona20201309

@anonym_9d134c aha, tak namiesto dakujem mam opustiť tému..... ak ti táto rada bola zbytočná tak potom si ďalej zakladaj diskusie.... a naozaj som sa za roky praxe nestretla aby niekde skolko v prvy den nefungovala hned na celý den. Vynimkou je adaptacny pobyt ktory je vopred dohodnuty.
Myslim ze som poskytla celkom užitočné informácie, ale kľudne sa zavsdusnuj ďalej.

@simona20201309 stačilo to napísať hned v prvom príspevku, lenze tam si si musela najskôr kopnúť 😀

anonym_9d134c
16. aug 2026
@simona20201309

@simona20201309 Tému som nezaložila. A nebudem ti ďakovať za to, že tu zhadzuješ autorku alebo mňa. To si nemohla poradiť bez tej zbytočnej irónie? Nestretla? Tak to si asi s moc škôlkami v kontakte nebola. Užitočné neboli, boli irelevantné, pretože sa dali aplikovať len na škôlku, ktorú poznáš.

simona20201309
16. aug 2026
@anonym_autor

@simona20201309 stačilo to napísať hned v prvom príspevku, lenze tam si si musela najskôr kopnúť 😀

@anonym_9d134c
@anonym_autor
No v skolke budu mat radost akú elitu budu mat v MŠ🤭

beata_k
16. aug 2026
@simona20201309

@simona20201309 Nie kazda MS je od prveho dna na cely den.

anonym_9d134c
16. aug 2026
@simona20201309

@anonym_9d134c
@anonym_autor

@simona20201309 Miesto toho, aby si si priznala chybu, sa aj naďalej správaš povýšenecky a snažíš sa tu urážať. Škoda na teba plytvať časom.

autor
16. aug 2026
@simona20201309

@anonym_9d134c
@anonym_autor

@simona20201309 kvôli takejto otázke ma považuješ za nejakú,,elitu,, ? Podľa mna niesi celkom v poriadku.

anonym_886289
25. aug 2026

@anonym_autor prvý týždeň je adaptačný, takže rodič bude s dieťaťom. Každý deň však o troška menej, dieťa bude aj samé. Vždy však len na doobedie. Strava bude zabezpečená, treba doniesť len náhradné oblečenie a papuče. Ostatné hygienické potreby sa nosia v priebehu mesiaca, učiteľky dajú oznam. Treba prísť najlepšie do 8.00
V prvom týždni je aj rodičovské stretnutie, kde sa povedia platby a ostatné dôležité informácie 🙂 takto sa to plánovalo na konci minulého školského roka, keď som sa informovala.