Kontaktovala vás milenka vášho manžela? Ako reagovať?
Caute. ktora ste uz zazila ze vas kontaktovala zena co tvrdi ze je milenka vaseho manzela , o ktorej ste nevedeli? Ako sa zachovat? Co teraz? Ked sa chce stretnut osobne.
Ved keď maju taký blízky vzťah asi stojí za to s ňou pokecať
urcite chod na stretnutie a potom po rozhovore zvazis co dalej, jemu zatial nic nehovor, ocividne je nasrata za nieco na nho ked ta kontaktuje, asi ju chce nechat
Ja by som rozhodne šla. Od muža sa dočkáš max zapierania a klamstva.
ja som kontaktovala milenku svojho partnera. opýtala som sa jej, či vie, že on nie je single. Samozrejme o tom nevedela. urobila som to preto, že on tvrdil, že mne šibe, že on nikoho iného nemá a zo mňa robil "stíhačku" - klasický scenár.
z mne neznámeho dôvodu sa so mnou nechcel rozísť - deti ani majetok sme spolu nemali.
tej milenke som sa pomstila najlepšie ako som vedela = nechala som jej ho.
Chod a zober na stretko aj svojho milenca ...
určite choď, potom kopni chlapa do riti.
ale preco nechce nic konkretne napisat, stale iba pridite na stretnutie zajtra a to je vsetko.
ale preco nechce nic konkretne napisat, stale iba pridite na stretnutie zajtra a to je vsetko.
@anonym_autor Asi ti chce ukazat tehotenske brucho
Mozno caka dieta ... tak sa chce dohodnut na striedavke. Ze jeden tyzden bude muz u teba a druhy u nej.
urcite chod na stretnutie a potom po rozhovore zvazis co dalej, jemu zatial nic nehovor, ocividne je nasrata za nieco na nho ked ta kontaktuje, asi ju chce nechat
@anonym_017548 alebo mohla zistiť že je ženatý a klamal jej
tak má aspoň odvahu nech manželka nie je tá posledná chudera ktorá o ničom nevie a všetci boli ticho
@anonym_autor Asi ti chce ukazat tehotenske brucho
@anonym_f79e30 skor sa obavam nejakej choroby, ma prve napadlo.
@anonym_autor známej sa stalo… ukázalo sa, že milenka nevedela, že je milenkou a na stretnutí plakala viac ako manželka 😁
@anonym_autor Mna nekontaktovala, lebo moj muz nema milenku/y. Ale sla by som. Ja ano, keby som bola v takej situacii.
@anonym_autor Mna nekontaktovala, lebo moj muz nema milenku/y. Ale sla by som. Ja ano, keby som bola v takej situacii.
@anonym_3541f8 takto presvedcivo som sa citila do vcera aj ja.
Ahoj. Ja by som nešla. Za mňa osobne, vôbec nevidím dôvod sa baviť s osobou cudzou, nech je to hocijak. Vyriešila by som si to doma s mužom. Ak si myslíš, že je to pravda, že je to jeho milenka, porieš si veci doma. Snad s nejakou chuderou sa nebudeš vybavovať, a bolo by mi jedno či vedela či nevedela že je ženatý.
Tvoj problém je manžel, nie ona.
ja by som šla. čo môžeš stratiť?
ale určite by som neverila všetko hocijakej fuxtli čo tvrdí že je milenka, pekne dôkazy ...
lebo to sa stalo kamoške, ju kontaktovala mužova stalkerka ...
Milenka: Chcela som s tebou nieco prebrat. Mas kvapavku?
Zena: Preboha, jasne, ze nie !
Milenka: Tak uz mas ...
a keď si uvedomím, to sa mi stalo kedysi dávno tiež, ma jedna obvinila že som jej prebrala frajera ... ja som jej nikoho neprebrala, ten chudák ani nevedel že "spolu chodili" 😂
@anonym_autor chod bude sranda ak to nebude pravda ak bude ukáže ty dokazi písanie fotky niečo čo sa jasné na javí že áno ma snou niečo potom konfrontuj muža
Milenka: Chcela som s tebou nieco prebrat. Mas kvapavku?
Zena: Preboha, jasne, ze nie !
Milenka: Tak uz mas ...
@anonym_a27ee0 nezartuj, toho sa najviac bojim.
@anonym_autor Ten chlap dopadne tak, že o takýto "dáreček", ako je on nebude stáť ani manželka ani milenka.
@anonym_autor vezmi aj muža s tým,že idete na kávu 😂
@anonym_autor vezmi aj muža s tým,že idete na kávu 😂
@anonym_fd8531 To by bolo zaujimave vidiet 😃. Pani zrejme o milenke aj tak vedela. Lebo vobec ju netrapi, ze ju muz podvadzal. Iba to, co asi moze cudzia zena chciet, ked sa chce stretnut.
a keď si uvedomím, to sa mi stalo kedysi dávno tiež, ma jedna obvinila že som jej prebrala frajera ... ja som jej nikoho neprebrala, ten chudák ani nevedel že "spolu chodili" 😂
@biba_18 mňa tiež raz kontaktovala manželka "kolegu", že som k..va čo jej zničila rodinu. Kolegu som poznala veľmi zbežne, doslova len meno, na ulici by som ho asi ani nepozdravila, robili sme vo veľkom korporate, ani sme sa nestretávali pracovne nie ešte osobne. Doteraz to nechápem 🤷 prvý krát som dvihla cudzie číslo, a som jej vravela, že zjavne sa pomýlila, potom mi ešte mesiac chodili vybrané sms, vôbec to nebolo príjemné. zrazu to prestalo, tak asi našla správne číslo. inak že sa rozviedli, ale podľa klebiet on milenku ani nemal, len ona milenca :D, dúfam, že to je pravda, keďže ocividne to v hlave v poriadku nemala 😂
toto sa mi nestalo, ale raz na číslo môjho muža volala nejaká žena, pýtala si k telefónu mňa a potom spustila, že mám nechať muža jej kamošky, s ktorým tajne randím (údajne) a nemám ničiť rodinu s deťmi, dodnes netuším kto to bol ani o akého muža malo ísť, nakoľko som v tom čase mala maličké dieťa a na nejakých milencov ani chuť ani čas, ale bolo to maximálne trápne, ešteže môj muž to tiež pochopil, že to je nejaký omyl a nenarušilo nám to náš vzťah
toto sa mi nestalo, ale raz na číslo môjho muža volala nejaká žena, pýtala si k telefónu mňa a potom spustila, že mám nechať muža jej kamošky, s ktorým tajne randím (údajne) a nemám ničiť rodinu s deťmi, dodnes netuším kto to bol ani o akého muža malo ísť, nakoľko som v tom čase mala maličké dieťa a na nejakých milencov ani chuť ani čas, ale bolo to maximálne trápne, ešteže môj muž to tiež pochopil, že to je nejaký omyl a nenarušilo nám to náš vzťah
@anonym_077038 a nenapadlo ti že to mohlo byť o tvojom mužovi? 😒
Zrejme bude milenka tehotná
Určite by som išla. Možno budeš prekvapená čo za kvietok máš doma. Možno ani pani nevedela, že ma ženu a rodinu. Dozvieš sa info z jej strany a potom môžeš konfrontovať muža a uvidíš čo z toho vypadne. Nemáš čo stratiť skôr len získať.

Chod na stretnutie,tvoj muz bude zapierat.Zial aj taketo veci sa stavaju,ked chlap nema vtaka len pre svoju zenu.