Pôrodnica Trstená alebo Dolný Kubín
Kde by ste išli rodiť? Viem, že už boli podobné diskusie ale časom sa menia aj doktori, sestričky...chcem názor nových skúseností. Ja som rodila minulý rok v Trstenej pôrod bol ťažký zlý nastali komplikácie somnou aj s babom našťastie sme to obidve zvládli. Uvažujem či ísť tam opäť, že druhý pôrod by lepsi alebo ísť do DK?
V živote by som nešla rodit do DK z vlastnej skúsenosti
V živote by som nešla rodit do DK z vlastnej skúsenosti
@anonym_b874ca prečo ? Lebo teraz je skôr preferovana kubinska nemocnica ..
@anonym_b874ca prečo ? Lebo teraz je skôr preferovana kubinska nemocnica ..
@natalyyy_000 tiež som o Tom počula, že skôr aj niektorí doktori posielajú do Kubína než do trstenej
@natalyyy_000 tiež som o Tom počula, že skôr aj niektorí doktori posielajú do Kubína než do trstenej
@anonym_autor kedy máš termín ? Ja som tiež tehotna ale asi pôjdem do Trstenej 🙂
@anonym_autor kedy máš termín ? Ja som tiež tehotna ale asi pôjdem do Trstenej 🙂
@natalyyy_000 až v lete 😅 ty kedy? Ale chcem skúsenosti žien tam a tam nech viem porovnať kto bol ako kde spokojný aj keď viem 100 ľudí 100 chuti ☺️
@natalyyy_000 až v lete 😅 ty kedy? Ale chcem skúsenosti žien tam a tam nech viem porovnať kto bol ako kde spokojný aj keď viem 100 ľudí 100 chuti ☺️
@anonym_autor ja v apríli 🙂 však jasne a čo máš bližšie?
@anonym_autor ja v apríli 🙂 však jasne a čo máš bližšie?
@natalyyy_000 asi na rovnako to mám vzdialenosťou. Tak držím palce nech všetko dobre dopadne 😊

@anonym_autor keď maju byť komplikácie, je úplne jedno kde Rodiš, pokašlať niečo sa môže hocikde. Ja som rodila v Dk, po roku v Trstenej . A išla by som asi znova do Trstenej,aj napriek tomu,ze ked mi stlacali prsníky som myslela že umriem od bolesti. Proste keby nabudúce, idem tam znova ale rovno poviem že kojit nechcem, keď to nejde tak to nejde. V dk bolo super,len tam som bola ako prvorodička,ustrachana😁