Aká je cena sterilizácie mačky?
Ahojte, tí, ktorí ste dávali sterilizovať mačku aká bola cena?
A nie je to dost individualne? Zalezi od veterinara alebo od kliniky. Ved treba sa rovno spytat tam kam chodite.
cca 100€
Neviem, ako mačky, ale dával som našu fenku sterilizovať pred rokom a stálo to 230 € aj s injekciami a tabletkami na bolesť.
Záleží od veterinára - či je v meste, či niekde na vidieku. A cena pre mačky je nižšia.
Veď si pozri cenník veterinárov v tvojom okolí.
@janakomancova urcite je cena odlisna u iných veterinarov, toto bolo za komplet aj s kontrolami 2x a atb ,ktore jej dali. Poznam tu aj iných a spravia za 50 - najlepsie sa priamo pýtat, ked sa rezervujete/ objednavate, ja som sa tiez pýtala, nech viem s cím mam ratat.
@janakomancova niekde máš uvedenú cenu zákroku. Niekde zákrok a lieky potom. A niekde zákrok, lieky zvlášť a zvlášť vyberajte stehov. Čiže nakoniec to môže byť dosť odlišné. Ale +-80-150€. Podľa toho či ide o mesto, alebo dedinu, či majú veľa alebo málo pacientov..
Tak za prve, cena za macku a suku je dost podstatny rozdiel, vzhladom na prispevok vyssie.
Za druhe, zavisi od lokality a veterinara. Normalne ceny su od 50e do tych cca 130e. A to aj vramci veterin. Aj v BA viem o pracovisku, kde spravia macku za 60-70.
A viem aj o veterinach na SK, kde to vychadza pod 50e.
Hlavne ma prekvapuje ze sa to clovek ako normalnu otazku nespyta na veterine, ked uz tam je, bol, ide, alebo sa objednava. 🙃
Tu mas za 60
http://www.veterinarvarin.eu/index.html
@janakomancova ja som v TT platila pred 4 rokmi cca 50 euro. Na klinikách si priplatíš, na menších veterinách môže sterilizácia vyjsť menej.
U nas napr 49 eur, lebo obecny urad tu v AT robi akciu a nieco z toho hradi. Aby sa macky nemnozili kadejako. Cize niekde su aj taketo programy. Na dedine to bude menej ako v meste, niekedy mavaju tieto sezonne akciove ceny
@janakomancova tak v menších mestách to vychádza menej určite. Sterilka mačky je operácia, nie je to taky jednoduchý zákrok ako kastracia kocura. Hlavne nech všetko dobre dopadne 🙂
@colsami mňa prekvapuje ze asi nečítate čo píšem... Včera som prišla na veterinu, samozrejme sa opýtala na cenu a rovno na dnes objednala. Robím si len taký prieskum, či aj inde sú také vysoké ceny, to je všetko
Veľmi rôzne, nám sterilizuje už so zľavou, lebo dávame sterilizovať všetko, čo sa k nám prikmotri a berie 45€ za mačičku - so všetkým. Je to veterinárka na dedine.
@michaela329 som na tom rovnako. Tiež viac prikmotrencov ako bytových a "utulková" cena ako u vás.
@kiki68 tak by to malo podľa mňa všade byt, super
@janakomancova to zalezi kde sa ako kto dohodne. Lebo je fakt, ze veterina tych tulavych maciek moze vyjst nemale peniaze, vidime to na tych zbierkach pre OZ a macacie depozita. Za mna je to prave to lacne a efektivne riesenie
@janakomancova ja som 2 týždne dozadu platila 70eur za jednu
Mama teraz platila za 2 macky 170€.
Ceny sú rôzne u nás je cena niekde 80 a niekde viac, teraz je akcia na jednej veterine mačka 50 kocúr 40e
My sme platili 13 euro za mačku a 9 euro za kocura
@modrykolibrik a to kde alebo kedy? Cez nejakú akciu?

v januri 2025 , maca 4,5 mesiaca, 120cca aj s injekciami a atb