Aké ste mali dôvody na utratenie psa?
Ahojte, pre aké dôvody ste utratili psa? Mám psa 12 ročného. Je uz slepý, stále viac chudne a vôbec už nevydrží s potrebami ani cez deň ani v noci. Už som z toho zúfalá. Mimo toho vyzerá byť spokojný.
@adulka07 ja bojujem v tomto sama so sebou...ci sa vyrovnam s vedomim,ze som to urobila "len" kvoli tomu,ze vsade spini😟ako to spravne napisat...uz z nej nic nemame myslim tu vzajomnu radost z prechadzok,kt.su minulostou,ziadne skrabkanie,kt. Mala tak rada...kazdy den "ozije" na par minut kym schrume piskotky,vtedy je ako vymenena a potom zvysok dna spi a v noci bludi po dome😥bojim sa,ze som zly clovek ak co i len nad tym uvazujem.dakujem za Vas pribeh/skusenost...a potom predstava,ze pridem k dr a poviem mu,chcem ju dat uspat,lebo vsade spini...ako sa na mna pozri ten zverolekar?
Presne to začíname riešiť aj my doma. Psík má 14 rokov, je už slepý, hluchý, schudol teraz, berie tabletky na srdiečko. Muž sa o neho stará, ja nemôžem, lebo by som preplakala celé dni, no vidím, že aj muža to už berie, aj on príde dnu so slzami v očiach.

Pravdepodobne nás to čaká máj/jún. V novembri mu diagnostikovali rakovinu, ktorá extrémne rýchlo postupovala a dávali prognózy, že bez liečby by do Vianoc nevydržal. Nasadili sme polročný protokol, akonáhle skončí, očakávame výrazné zhoršenie stavu a nechceme ho trápiť. Uvidíme, ako sa to bude vyvíjať…