Ako vyriešiť problém so štekajúcim psom susedov?
Prosím vás kde zavolat pokial v bitovke ma suseda psa ktori steka od rana do noci a od noci do rana mam psika aj ja nemislim to v zlom ale je ticho kedze sa mu venujeme ale pani majtelka venci psika len raz denne a to na 10 minut a pes stale brese vnoci o 11 sa to uz neda pocuvat
Najprv to skuste normalne, ludsky - prebrat to s nou. Ak je v pohode, tak to pochopi, vypocuje si vas. A domovnika nemate? Ze by ste to aj jemu spomenuli?
@malytomaspolacik miestny urad
tak ale nie je to ista forma "tyrania" ze s nim chodi von len raz za den a len na 10minut? najskor by som sa s nou normalne pobavila o tom, kedze mate aj vy psika tak to od vas zoberie mozno inak. ale keby s tym nic nerobila tak by som pritvrdila mozno aj z tejto stranky.
Porozpravat sa so susedou a navrhnut jej pomoc poradit. Co ma kamaratka psiky stekaju ked su rozrusene.
Aj ked sa nevyznam nemyslim si ze je normalne aby pes nonstop štekal.. len tak z plezíru
@sleepy_joe Chcel si byť vtipný?
na túto tému je to dosť veľa diskusií, skús si prečítať rady.
slušný pohovor so susedou, pomôcť jej, volať v noci políciu, osloviť správcu bytov, vynadať jej, podať návrh na súd, osloviť obec aby riešili, alebo slobodu zvierat. je veľa možností...
@malytomaspolacik určite sa najprv porozprávaj so susedou. Inak a jej to neprekáža?
My máme tiež psov, sme síce na dome,ale keď ten jeden náš pes vidí,že ide niekto poza záhradu, je to otrasný piskot. Vtedy ani nešteka, proste piští a samozrejme to po chvíli riešim.
@nelka93 kto je idiot? Ja? Idiot je ten, čo druhých uráža a častuje takýmito výrazmi.

@malytomaspolacik a s ňou ste hodili reč? Možno len potrebuje poradiť, ako na psíka. Vysvetliť jej, že asi ma nejakú potrebu, keď vkuse breše. A za ďalšie, sú aj také psy, čo im vadí každý pohyb, ešte aj keď mucha preletí, idú sa zblázniť. Skôr si myslím, že je to o výchove.
Ja by som sa s ňou najskôr skúsila porozprávať, či nepotrebuje pomoc. A potom možno správcovi bytovky, nech to rieši.