Ako zvládate psa a malé deti v malom priestore?
Prosím rady či je to realne, dakujem
Chýbajú ti niektoré podstatne detaily aby sa dalo odpovedať na tvoju otázku
1.ake veľké dieťa
2. Čo je to malý priestor (pre niekoho je malý 20m2 pre niekoho 60m2)
3. Aké plemeno alebo aspoň vzrast psa (je rozdiel mat v garsónke civavu a dogu)
Juj, zabudla som. Trojročné a 10 ročné dieťa, 68 metrov štvorcových máme, niečo ako čivava....proste malé
A čo konkrétne by na tom nemalo byť reálne? čo ťa straší a odrádza?
je to cca 2izbovy byt? uplne bezne - civava je gaucovy pes- vela nepotrebuje ..ale ak uz mas teraz obavy a nevies si to predstavit tak radsej do toho nechod... pes ostane na kru tebe a treba ho vencit rano vecer a xy x medzitym.. deti budu happy kym bude stena a potom omrzi ... pohraju sa troska a tym to hasne
Psa chcu deti?
Uplne v pohode. Mali sme psa (a mame doteraz) pred detmi a uz 10 rokov su spolu.
Problem nie su (uz celkom) odrastene deti (ziadne mimina), ani 68m2. Ani velkost psa, je jedno ci to bude 2 kilova civava alebo 15kg pes. Ale za prve ci vies poskytnut psovi vsetko a starat sa - vencenia kazdodenne v kazdom pocasi, v dazdi zime blate, co so psom pocas dovoleniek a vyletov atd. + aby si si kupila psa s normalnou povahou od normalneho chovatela, nie z mnozky alebo prvy bazosovsky inzerat co najdes - nevyplaca sa to.
Malý sme 68m3 byt a v nom 60kg psa, všetci mali svoje miesto, nikto sa nikde netlačí. Úplne v pohode. Čivava by sa u nás stratila. Dcéra mala 3 roky a syn bol este v brušku, keď sme ho kúpili.
68m2 za mna nie je maly byt, je to napr celkom bezny napr u nas panelakovy 3i byt a v klude sa tam pes zmestil vzdy
Ehmm, ja zijem v pidi byte 32 m² s kocurom a pomestime sa tu LTT. I samej mi tu bolo obcas tesno (najma, ked susim pradlo na 2 susiakoch napr.). Predtym som tu zila so psikom, yorkom. Ty mas raz taky velky byt a 1 dieta k tomu. Myslim, ze uuuplna pohoda, co sa priestoru tyka. Mozno mas len prilis vela veci, pomohlo by vytriedit. Ja som nutena stale vytriedovat daco, aby sa tu dalo hybat a nepotkynali sme sa o seba. 😅 Myslim, ze ty to das s prehladom. 🙂 A kompenzovat potrebu vacsieho pohybu si mozete napr. vonku, doma mozete mat pianko, pohodu a oddych. 🙂
Ehmm, ja zijem v pidi byte 32 m² s kocurom a pomestime sa tu LTT. I samej mi tu bolo obcas tesno (najma, ked susim pradlo na 2 susiakoch napr.). Predtym som tu zila so psikom, yorkom. Ty mas raz taky velky byt a 1 dieta k tomu. Myslim, ze uuuplna pohoda, co sa priestoru tyka. Mozno mas len prilis vela veci, pomohlo by vytriedit. Ja som nutena stale vytriedovat daco, aby sa tu dalo hybat a nepotkynali sme sa o seba. 😅 Myslim, ze ty to das s prehladom. 🙂 A kompenzovat potrebu vacsieho pohybu si mozete napr. vonku, doma mozete mat pianko, pohodu a oddych. 🙂
@heidi4 aha, pardon, citam, ze 2 deti, nie 1. Ale verim, ze mas o 2 izby viac nez ja, a psika maleho, to myslim, ze das. 🙂
Máme 176m² dom, jedno dieťa a jeden pes maltezák. Je len tam kde som aj ja, môj večný tieň ♥️ Takže by to bolo jedno keby sme mali aj 40m² byt. Aj tak väčšinu dňa preleňoší. Keď má dostatok pohybu vonku tak vnútri nepotrebuje 100vky m²
si si vedomá,že budeš mať 3 deti? Nie,tá 10 ročná sa o neho starať nebude.
Úplne v pohode...len dávať pozor aby ste ju nezasliapli 😁 no a rataj3s tým že sa budeš starať hlavne ty 😊
Aj keď nie je nič náročné na tom psa vyvenčiť nakrmit zahrať sa s ním a cvičiť ho

Záleží aký pes a aké malé deti . Pes potrebuje svoj priestor a hlavne aj kľud , takže pokiaľ máš deti vo veku , kedy budú psíka stále naťahovať , naháňať a nedajú mu pokoj , to je väčší problém ako málo m2 .