Ako zvládne yorkshire presun do novej rodiny?
Ahojte , prosim vás o radu .. mám 9 ročného yorkshira a z vážnych zdravotných dovodou ho musím dať do novej rodiny , ktorú mu momentálne so spoluprácou s útulkom hľadáme. Chcem sa opýtať , či máte skúsenosti a psík si zvykol v taktom veku na novú rodinku ? Komentáre typu nechaj si ho si nechajte vy pre seba prosim , nikto nepoznáte môj zdravotný stav. Buďme k sebe láskavý a pochopiteľný. Ďakujem krásne za vaše rady a skúsenosti.
@jana_eyre_2 Ďakujem 🫶
@monika12323 my sme zdedili vtedy 15 ročného dedka a zvykol si rýchlo. Ešte si u nás požil do 17 tky
@monika12323 keď je to pre vás LEN pes,tak načo ste si ho zaobstarala??? "Milujem" takýchto ľudí ako ste vy 🤦🤦
@dianaaaaa vôbec ma nepoznáte a nepoznáte moju situáciu keby to bol pre mňa len pes už dávno ho nemám !Na váš nazor a komentár hodný hojdacieho koníka som sa nepýtala!
Ahoj, tiez mame yorka, 10rocneho, je to milacik, clen rodiny. Veelmi kontaktny psik, nikto mu netipuje taky vek lebo je plny energie a vesely ako steniatko. Radi by ske si mysleli ze by bez nas nemohol zit (tak ako my bez neho) ale popravde ked sme sli prvykrat bez neho na dovolenku bali sme sa ze to nezvladne tyzden u mojich rodicov (nechodime k nim bezne so psikom, nasi nie su psickari nikdy nemali psa), nakoniec ani nechcel ist domov velmi mu tam bolo dobre, aj nasi si ho zamilovali teraz sa tesia stale ked ho maju strazit a aj on. Takze ja si myslim ze ak mu najdes milujuci domov kde sa mu budu dostatocne venovat tak si rychlo zvykne. Verim ze je to tazke rozhodnutie drzim palce🍀

@sisska96 učíte smútil , lenže aj keď je to pre mňa ťažké vždy je to pes a uprednostnim moje zdravie
@monika12323 keď je to pre vás LEN pes,tak načo ste si ho zaobstarala??? "Milujem" takýchto ľudí ako ste vy 🤦🤦