icon

Ako zvládnuť agresívnu britskú mačku?

mirka125000
22. jún 2024

Dobrý deň od minulého týždňa mám britskú mačku a je neaka akoby som to nazvala agresívne nemôžem ju pohladiť nedá sa ucesat ani labki pozrieť poriadne nič hneď po mne perske skriabe a dokonca hrozia máte s tym skúsenosti čo mám robiť.

Strana
z2
liusa82
23. jún 2024

sused má britského modrého kocúra a chodí aj k nám.Teda presnejšie skoro furt je u nás napáskovaný 🙂a je to teda riadny mazel.Skôr naša čierna zapára doňho.On si všetko nechá od nej. Taký ťuťko plyšový.Aj sa maznať,hladkať,škrabkať pod krkom lúbi.Tak neviem no.Aj mačky majú svoje povahy.Každá jedna bez ohladu na rasu.Takže to je kus od kusu.Chúda cicka asi ju tam moc nemali v láske kde bola.Možno aj preto je taká aká je.Tu len trpezlivosť a pomaličky navykať na maznanie a lásku.No a časom uvidíš či je to fakt taká povaha alebo bola len bojazlivá zo začiatku

janulik2008
23. jún 2024

@mirka125000 chod chod aj kvoli odcerveniu a ockovaniu ;) neboj zvykne si 🫠 inak podla mna ked micka zisti ze jej neublizujete tak sa aj osmeli 😉

ktochytavzite
23. jún 2024

@mirka125000 ale už si myslíš ze prečo sa jej chcela ukrajinská zbaviť,inak takej maxky by so. Sa aj ja rada zbavila🙂

mirka125000
autor
23. jún 2024

@ktochytavzite dobre ok ale macka je zviera hej je to živé zviera nie hračka ktoru môžte hocikedy odvodiť len za niečo.myslíte že by jej robilo dobre keby chodila s jednej domácností do druhej to asi nie.maju ženy ktoré mi radili pravdu možno sa potrebuje zoznámiť s prostredím ona bola taká bojazliva ako mi tu mačku dávala v tom boxe bola celu cestu len v rohu

adulka07
23. jún 2024

@mirka125000 buď trpezlivá...ona zistí ,že jej dávaš jedlo a začne ti dôverovať...chce to len čas

ktochytavzite
23. jún 2024

@mirka125000 no to ide asi povaha macky,že nikdy nebude taka prítulná,

Strana
z2