Ako zvládnuť nezvládnuteľného huskyho? Skúsenosti a rady
Darovanie psika.
Je tu niekto taky kto musel dojst az do takeho bodu?:(( citim sa jak najhorsi clovek na svete ale mam pocit ze to nezvladam:(( mam huskyho(2roky) je to velmi dobry psik,povahovo na ludi je uplne zlaticko ale strasne robi zle nasim zvieratam,mam druheho psika ktory je vo vnutri no viac menej cele dni vonku, a furt nachadzame chrasty a krvave spoty jak ju husky kuse, tak isto mame macku ktoru sme museli dat nq dvor, ma tam pelech v altanku ktory je oploteny,no strasne jej robi zle, rano o 4 sme sa zobudili na piskot ako husky kuse macku,chudak nam stale uteka lebo uz sa boji ist aj do dvora, nehovorim o tom jak nici veci, odoadky z kosa vytahuje,nic nemozem pri nom nechat,znicene boty, vsetky kvetiny dokusane,dva bazeny za minuly rok dokusane, chodili sme s nim k mamine ale uz ani to nemozeme lebo je agresivny na ich psa:(,nebodaj ze vidi ze ideme von bez neho na par hodin dojdem a dvor cely hore nohami:( uz mam voci nemu taku averziu ze si ho nedokazem ani pohladkat:( rozmyslala som ci by nepomohla kastracia? Ked mate skusenosti dajte vediet,ja viem ze je to len stena ale nemozem si nechat znicit cely barak:( aj na prechadzky s nim chodime a aj tak robi stale zle, cakam babatko a su to neskutocne stresy,a neviem si predstavit co to bude az sa narodi a budeme mat este menej casu na neho:(
@ktochytavzite prisaham po vsetkych tvojich prispevkoch mi je ta uprimne luto zo srdca, bez ironie, velmi moc mi je ta luto si velmi prazdna a prostoducha
Tiez mame narocne plemeno, do roka az dvoch vsetko znicil co mu prislo pod cestu, uz sme zvazovali aj volieru. Chodili sme na cvicak aj vela pohybu, potom sa ukludnil ale treba sa mu stale venovat, stale vela pohybu, spolocnost, zamestnat aj mysel. vo vasom pripade ano asi bude pre neho lepsie ked ho darujete niekomu kto bude mat na takeho psa cas. Aj ja to vidim na nasom ak nahodou su dva tri dni co je menej casu tak ma normalne depku. Ale 24 hodin sam este v zivote nebol.
@aweramina a co take zle som ti napisala?Sa tu chvastas kolko dokazes za psa vyhodit ,az vas stal jeden byt a tu chudacikovi huskymu nevies pomoct?Ved nech sa tvoj pes podeli,nemusi byt taky rozmaznany,dopraj aj inemu chudacikovi.Ale ty budes clovek co sa nerad deli,len moralizuje aki su vsetci okrem teba neschopni.A uz sa neumuvaj ma oznacovat.
@ktochytavzite ahoj poslali mi printscreen prispevku ktory si zmazala, ze beries psychiatricke lieky a nesadli ti. Nie je to hanba ako clovek co ma tetu psychologicku ti hovorim chod za lekarom nech ti spravne nastavi lieky, ved len otravujes kazdemu vzduch ale hlavne trpis sama, preco sa hanbis za psych chorobu, je to z tvojich prispevkov aj tak citit, kludne si prenastav lieky resp nech ti spravne urcia diagnozu. Je mi jasne ze sem napises ze to nie je pravda lebo sa hanbis, nemusis sa, len sa postaraj o svoje zdravie. POtrebujes spravne lieky, tvoje prispevky to prezradzaju...Prajem ti zo srdca len to najlepsie, potrebujes to.
@aweramina no ukz kde je ren prispevcok,nebol rak nahodou o tyebe?
Ale dobre ze si zasa vc spravnej reme,verim ze konecne po rych reciach ides aj realne autorke huskyho pomocty.Tak do roho drzim cvam obom palce👍👍✊✊
@veraaq ja Vás úplne chapem, tiež name takeho blbca a dokonca aj fenu😞sme už zúfalí, vkuse uteká, všetko ničí..zabil susedom ovce, fena mačku..
No nech sa do mna pustia všetci, žiaľ uvedomujem si sama, nevybrali sme si spravne plemeno pre nás..mame ho 7rokov bol úplne v pohode, raz preskočil od vtedy preskočí vždy, je mu jedno že som pri ňom..robí to posledné 2roky..takze musí byt zatvoreny v koterci..
Rada ho darujem aj oboch aj penaznu odmenu za oslobodenie dám.. sme tiež zúfalí😒
@silviaeli a to ho nestratili za tu ovcu a mačku?
@silviaeli ked si ochotna dat financnu odmenu, ak ich niekto vezme, radsej ju investuj do vycviku. Ja byt majitel ovce a tej macky, uz Ta riesim a ver, ze tvrdo. Asi by si sa odstahovala. Nakupt psi, to vam ide, ale starat sa o ne, tak, ako treva, to uz nie, pohrame sa a zbavime sa. To plati aj pre autorku temy, same vymyslance, ako sa situacia zmenila. Vsade sa upozornuje, ze pes nie je na par rokov, je to zavazok na roky a yreba vyberat podla svojich moznosti a schopnosti
@mk1111111111 naco sa vyjadrujete ked tomu nechaoete preboha🤦🏻♀️ja slm si uvefomila moju chybu ze to nieje dobre plemeno pre mna tak naco furt rypete🤦🏻♀️
@tim23 to ona robiť nebude, radšej dáme inému

@aweramina ako nič v zlom ale to čo tu vy píšete 🤦🏻♀️mi normálne príde že vymeníte psa za “decko”🤦🏻♀️aj ja mám rada psov ale prosím vás nepreháňajme to a neútočte ja som si chybu priznala že som to nezvládla tak hľadám riešenie a nie aby ste mi tu nadavali,nepomáhame mne ani psíkovi 🙂