Ako zvládnuť ťažkú chvíľu s chorým psíkom?
Mamky prosím pomôžte mi lebo ja neviem prestať plakat. Odmalička mám silný citový vzťah k psikom. Mame 14 ročného psika, ktorý už ma vek a otvárajú sa mu rany na nohách, nechce jesť a piť. Veterinár navrhol uspať psika. Totálne ma to položilo. Len plačem a neviem prísť ku sebe. 😭 čo by ste robili vy ktoré máte doma psika? Ja som hotova 😔😭😭😭 neviem si predstaviť, že ZRAZU tu nebude a nebude tu už nikdy 😭😭😭😭
Ak nechce jesť a piť, netrapila by som ho na tomto svete iba kvôli tomu, že si neviem život bez neho predstaviť. Dali ste mu x rokov krásneho života.
No zial vet ma pravdu, zavolat veta domov uspat psika a vybavit dostojnu kremaciu, ver ze to velmi pomoze. My sme to takto spravili a bola som nadsena citlivym pristupom. Ako je to tazke, ale clovek nema taku traumu.

Chápem, čo prežívaš, nedávno sme toto absolvovali s našou macickou. Je to veľmi ťažké rozhodnutie, naozaj veľmi ťažké, ale pre mňa bolo ťažké aj pozerať sa, ako trpí. Jej stav bol nezvratný, lieky neexistujúce, proste umrela by tak či tak. Takto sme jej uľahčili odchod, celý čas som ju držala v náručí, zaspinkala a nechali sme ju odísť. Neboj sa, čas zahojí aj tú bolesť. A tiež sa bojím dňa, ak toto budem musieť spraviť nášmu psíkovi, ale viem, že už som to raz zvládla a je úľava vedieť, že zvieratko už netrpí. A tiež už nikdy nechcem psa, to už viem teraz.